BSL Play-Off Yarı Final 4. Maç | Galatasaray Odeabank 75-82 Fenerbahçe

İki maç ceza aldık evet ve bu maça kesinlikle çıkmamız gerekiyor. Biz onları seyircisiz de yenebiliriz ama çıkmazsak eğer büyük hezeyan olur. Euroleague e bile katilamayabiliriz.

Maça çıkamazsak ligten düşme ihtimalimiz var.
Dediğiniz gibi Euroleague'ten de mahrum kalabiliriz.

Belki yönetim bunu kullanıp maça çıkmaz ve böylece bütçe artırımı yapmamış olur. Emin olun 2.lige düşmek onların isteyeceği şey olur. Yeter ki bütçelerine karışmasınlar.

Bu olayın asıl sebebi HAKEMLER gerisi yalan, ilk maçta aynı pozisyon Ergin ATAMAN'da yaşandı, ısrarla anons istedi hemde tek başına teknik verdi seyircide bir nevi susturuldu.

İpekçide'de itiraz anons istekleri ama sade koç değil oyuncular, menajer, yardımcılar orada tekniği vermiyorsun daha çok seyirciyi tahrik edip suç işlemesi için ortamı hazırlıyorsun, federasyon ve hakemler önce kendisine bakıcak ondan sonra ceza verecek akıllı olsunlar, bu takım Türkiye'nin tek vedarı iftiharı !

Bu takımın emeğine saygısızlık yapan yarın takımı yalnız bırakmamıza sebep olan sahaya yabancı madde atan maganda tipli serkeșlere teşekkürler :)

Yeni salon yapılsın bir an önce de şu tipler çatı katında uzay boşluğundan tezahürat yapsın.Futbolda yeni stada geçtiğimizden beri Türkiye'nin en az ceza alan en medeni stadı olduğumuz gibi salonu da olacağız.Abdi İpekcide olmayacak ama bu belli oldu.

Yarın yensek de yenilsek de fikirlerim sabit bu bedava biletçilerin kulübün kanını emip zarar verdiği gerçeği değişmeyecek.Biz öndeyken olay çıkarıp ceza almamıza sebep oldular.Maçı Allahtan kazandık ama sırf kazandık diye bu kitlenin yaptığını hoş görüp susanlar var.

O magandalar kimse hemen bulunsun. Hem kulübün kazanacağı hasılattan ettiler, hem kombineli taraftarı mağdur ettiler. Biraz da bu açıdan bakmak lazım. Bu işi sadece federasyon 2 sene önceki çalınan şampiyonluğumuz ekseninde konuşmak hata olur. Biz böyle konuştukça İpekçiye gelen magandalar yaptıklarının matah bir şey olduğunu sanacaklar.

Ne olursa olsun bu maça çıkmalıyız. Kazanırız, kaybederiz bilemem ama İpekçi'nin düşmemesi adına önemli ve tabii ki bu takım seyircisiz de yenebileceğimizi bir kez daha kanıtlamak için. Galatasaray'ın görevi yapılan hatasını örtbas etmek değil, başka hatalara aynı cezayı oturtacak standartı sağlamaktır. Velhasıl, olası son maçta en ufak bir olay, küfür değeri bile olmayan hakaret ve hele hele yabancı maddede sahayı takımdan çekmeyen adam bana ''Galatasaraylıyım'' demesin. Ben inanıyorum ki bu koca yürekli takım, bu milyonluk kepazeleri taraftarı olmadan da yenecektir. Yüreğiniz, onurunuz, şerefiniz için, alnınızın akıyla kazandığınız 3. maçı taraftarın oyunu soğutmasına, rakibin moralinin bozulmasına bağlayanlara en doğru cevap için savaşın. Galatasaray takımı bu seride taraftarı için değil ama eldeki tek pivotuyla Avrupa'nın en iyi 2. kadrosunu devirdiği için 5. maçı hak etmiştir. Şu takıma boş tribünlerde tur sevinci yaşatmayın. Hadi Aslanlar, dualarımız sizlerle. Belki de Galatasaray taraftarının içerdeki Fenerbahçe derbilerindeki en nitelikli desteği de bu olur.

Maça çıkamazsak ligten düşme ihtimalimiz var.
Dediğiniz gibi Euroleague'ten de mahrum kalabiliriz.

Belki yönetim bunu kullanıp maça çıkmaz ve böylece bütçe artırımı yapmamış olur. Emin olun 2.lige düşmek onların isteyeceği şey olur. Yeter ki bütçelerine karışmasınlar.
Bakalım bizim kuru sıkı yönetim neler yapacak ama mümkünse maça çıkmamak gibi arkasında duramayacakları çözümler değil farklı yaptırımlar uygulasınlar.
Sen kimsin Harun diyip sadece gündem değiştirip başka hiçbişey değiştiremeyerek olmaz bu işler.

Lamı cimi yok o gün bu haltı yiyenler yüzünden cezayı bas baya hakettik. Bu olaylar karşıda olsa aynı şekilde ceza beklerdik. Asıl sorun onların ceza almayacağı gerçeği. Bunu da yönetim olarak çözemiyorsan bu duruma mahkumsun demektir.
Asıl sıkıntı seneye de içerideki maç seyircisiz olacak. Teker teker sahaya madde atanlar tespit edilip yasaklansa sıkıntı kalmayacak ama nerdeee.

Aziz'in gazına gelen taraftara yazıklar olsun. Adamlar şimdi kıs kıs gülüyor.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahaya cikilmama gibi bir durum asla yapilmamali. Yapilmasi gereken sey basit. 5.macta oyuncularimiz son derece gizli tatli sert oynarak tribunleri kizdirmali ve olaylarin cikilmasi saglanmali.

Cirkeflere cirkeflikle cevap verilmeli. Sahaya atlayacak olanlar olacaktir diger takimin sahasinda. Iste bu guvenlik riski ortaya konulup soyunma odasindan geri donulmemeli tribunler bosalmadikca.

Hodri meydan.

Yine olay anlaşılmamış yazık gerçekten!! Tabi ki bunu yapanlar tespit edilsin ömür boyu alınmasın salona ama büyük resme bakmak lazım..Burada konu, bizim hatalı olmamız veya ceza almamız değil aynı olaya orada ceza verilmemesi!!

1-) Ataşehirde maç boyunca küfür oldu kaç anons yaptırdı hakemler?
2-) Ergin Ataman da sırf bu yüzden teknik faul almadı mı?

Kimse karara atıp tutmasin. Magandaligin savunulacak bir yanı yok olmaz da. Seyircisiz oynanacağı belli idi bu kadar olaydan sonra. Tahrik yüzünden diyen varsa biri sizi tahrik edince öldürüyor musunuz da?

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cezayı hakettik maalesef Obraya isabet eden tukurukmus ayranmis hic farketmez burada yapilan tahriklere kapilmamamiz gerekirdi

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha önce de yazmıştım, bu cezaya üzülmedim. FB'nin bizi seyircili maçta İpekçi'de yenebilme ihtimali kalmadı.Bu ceza sonrası oyuncuların daha fazla motive olacağını ve geçen maçki tutukluğu üzerlerinden atacağını düşünüyorum. Daha önce de seyircisiz yendik, yine yenebiliriz. Rakibin ise olası bir mağlubiyette sığınacak bahanesi kalmadı.