Bunlar hep o menajerlik oyunları yüzünden. Oyunun ana hatlarını kaçırıyorlar. Birkan transferi aynı kafada olduklarını gösterir. Bizim türk oyuncularda 100k için kendilerini öldürüyor.
Fb nin kullandığı bir oyuncuya teklif yapması düşünülemez bile.Cici babaları kulüpten atar sonra feritiBunların bu kadar bütçesi varsa neden De Coloya hiç yönelmediler?Zaten yeterince para israfı yapacaklar,neden yıllık 4 milyon euro teklif etmediler?Madem TR içine meraklılar öyleyse Udoh'a da teklif etsinler veya Vesely.
Fenerbahçe yıllardır o seviyeden oyuncu koparamadı mesela. Barcelona, Real Madrid'de oynayan adam zaten avrupa basketbolunun zirvesinde yer alıyor, parayıda alıyor sadece Blatt için daha yeni yapılanan bir takıma gitmezler.Fenerbahçe nin ilgilendiği wanamaker ı almadılar mı? Veya kuzminskas? Para önemli ama real Barça vs oyuncuları alamazlar değil çünkü Blatt faktörü var burda. Adam pasqual le mi calismak ister Blatt le mi ? Tıpkı fener de Obra faktörü olduğu gibi.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mozgov iddiası bana da mantıklı gelmiyor.Daçka o kadarını yapamaz.Uzun bulmak herkes için zor.Kısaları olabildiğince iyi seçmeleri lazım ki şansları artsın.Wanamaker,Kuzminskas hamleleri iyi başlangıç.
Bu arada Basketfaul'e göre Fenerbahçe,Erkan Veyseloğlu'yla ilgileniyor.Çok tuhaf bir hamle olur.Yerlilere bir su bile vermeyecek şekilde bütçesini oluşturmaya çalışıyor sanırım Fener.Yine de Erkan'ı ben kendi takımıma bile istemem sanırım Fener,Efes,Daçka gibi takımları destekleyen biri olsam hiç hiç istemezdim.
Uşak Sportif Kalev' de oynayan Letonyalı milli oyuncu Rolands Freimanis, Élan Chalon'dan Jeremy Hazell ve ABD'li forvet Shaquielle McKissic ile sözleşme imzaladı.
Rolands Freimanis ve Jeremy Hazell gerçekten çok iyi transferler Uşak için. Bize gelselerdi sırıtmazlardı. Özellikle Freimanis. Hazell' i sanırım izlemişsinizdir. Dış atış isabeti yüksek, içeri penetreleri de çok iyi. Fransa liginin tozunu yutmuş sonuçta. Diğer transferlerini youtube dan izledim biraz fena gözükmüyor. En son Güney Kore liginde oynamış.
Çok iyi transferler onlar adına.
Geçen sene ki oyunculardan kalan oldu mu acaba Harrison falan ?
Geçen seneki oyunculardan Evaldas Kairys' le tekrar anlaştılar. Paul Harris bu sene için 350, Harrison ise 400 istiyormuş, O yüzden henüz anlaşamamışlar. Birch sanırım Oly' ye gitti, Watson hakkında herhangi bir bilgi bulamadım.
Ferit Şahenk gövde gösterisi yapıyor azize karşı. Bir plandan ziyade fenerin istediği her oyuncuyu alayım azizin tutunduğu tek dal olan basketbolu da keseyim amacı var gibi geliyor. Bana ilginç gelen David Blatt gibi bir koçun kendi transfer listesi yok mu, Feritin aldığı her adamı nasıl onaylıyor.