Efes'in basketbol aklı kim merak ediyorum. Yıllarca bu memleketi peşinden koştur, yılların birikimini heba et. Yeni hocanın tanıması dışında Omiç pek mantıklı gelmiyor bana. Gerçi etrafını iyi dizayn edersen hucüm için güvenilir bir el olur ama avrupada hemen tüm oyuncuları alabilecek isme ve bütçeye sahip bir kulüp takımını Omiç gibi bir oyuncu etrafında kuruyorsa vah hâline. Mevcut takımda pota altında kocaman bir delik gibi olur.
Efes ya Anadolu'da bir şehre (önerim Yalova veya Kocaeli) ya da B.Çekmece gibi şehrinin sahipleneceği maçlarının sosyal olay olacağı bir uzak ilçeye (Silivr, Çatalca, Şile gibi) taşınmalı ve acilen salon yapmalı. Böyle akılsızca para harcamaya dağ olsa dayanmaz bir gün Özilhan pes eder ya da Beşiktaş' a (gerçi bu tipte başkanlar yönetim bende değilse ne diye para harcayım havasında oluyorlar ama) el verir.
Efes ya Anadolu'da bir şehre (önerim Yalova veya Kocaeli) ya da B.Çekmece gibi şehrinin sahipleneceği maçlarının sosyal olay olacağı bir uzak ilçeye (Silivr, Çatalca, Şile gibi) taşınmalı ve acilen salon yapmalı. Böyle akılsızca para harcamaya dağ olsa dayanmaz bir gün Özilhan pes eder ya da Beşiktaş' a (gerçi bu tipte başkanlar yönetim bende değilse ne diye para harcayım havasında oluyorlar ama) el verir.