Çünkü ben takımlarımda hücumda vasıfsız da olsa bir tane savunma yönü güçlü bir pivot istiyorum. Bu olaylar olmasa direk Lasme yazardım olmayınca mecbur Tyus ve Slaughter'ı yazdım ki ikisi serbest kalsa Slaughter'ı seçerim. Tyus bana göre vasat bir adam ama savunması iyi ve maliyeti yüksek değil kadromda pahalı birkaç oyuncu ve 9 yabancı olunca bir iki tanesi ucuz olmak zorundaydı. Yoksa gider Ayon yazarım Udoh yazarım. Lasme - Tyus değişikliği bizi pivot bazında iki seviye geri götürdü maalesef.
Redding vasat takımların ortalama üstü oyuncusu büyük takımların adamı değil. Özellik olması yetmiyor üst seviye takımlarda bunu ne derece gösterebilir o önemli. Schilb'in de saymaya kalksak bir sürü özelliği var ama üst seviyede bunların çoğunu yapamayacak. Bazı adamların çapı bellidir Redding de Malaga ayarında oyuncu. F4 hedefleyen Daçka gibi bir takımda yeri yok.
Ben zaten siz kendinizle çeliştiniz gibi bir niyetle yazmadım onu. Hani sizinde kadronuzda, kimyaya uyduğu zaman hiç beğenmediğiniz bir oyuncu bile bulunmuş anlamında söyledim. Çünkü, Avrupa'da piyasa böyle, bana göre F4 hedefleyen takım diye nitelediğiniz takımlarda bile en fazla 3-4 tane üst düzey oyuncu var.Geri kalan bize bile gelse, direk fark yaratacak oyuncular değil.
Redding konusuna gelince, yazılarımız biraz soyut, sübjektif değerlendirmeler şeklinde ilerleyecek. Bana göre , vasat değil, değerli bir oyuncu çünkü Redding. Şubemizin ilgi alanında değil nasılsa, çokta tartışmaya değecek bir konu değil şu anda.