Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, ABD'li kısa forvet DaJuan Summers'ı kadrosuna dahil etti.
Summers kısa forvet değil, 4 numaradır.
Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, ABD'li kısa forvet DaJuan Summers'ı kadrosuna dahil etti.
Para yatirsalar ne olur bu takimlar baktilar GS,fb,Efes,Dacka yatirim yapiyor biz yatirim yapsak bile sampiyon olamayacagiz bari genc yerli oyuncularla oynayalim diye karar almis olabilirler. Bugun Yesil Giresun'a NBA tecrubeli 6 oyuncu getirsen bile kume dusme hattindan kurtulmasi mucize olur. ( Ornek : Turk Telekom )
Takimin ismi onemli Turkiye'de. Galatasaray,Efes,fb gibi takimlara bugun Colloway,Quinton Hosley gelsin, Yesil Giresun'un alacagi NBA kariyerli oyuncudan daha fayda verirler zirve yolunda.
Yani demek istedigim Turkiye'de sampiyonlugun formulu takimin isminden geciyor. Bugun bir Banvit,Trabzon,Tofas,Giresun vs sampiyon hayatta olamaz. Sampiyon olamayacagini bildikleri halde bosu bosuna niye yabancilara doviz odemesi yapilsin ki? Bence oynasinlar Umit Milli oyuncularla bizim daha iyi olur.
Dixon-Sloukas-Berk
Bogdanovic-Nunnaly
Datome-Kalinic-Erkan?
Antic-Barış
Udoh-Vesely-Ahmet
Çok güzel kadroları oldu.
Biz,Efes,Daçka,Beşiktaş,Banvit,Karşıyaka ve Trabzonspor yeniden kadro oluştururken, onlar takımlarını aynen korudular.
Üstünede 2 eksiklerini de tamamladılar.
2 ve 3 numarada skorer bir oyuncuya ihtiyaçları vardı Nunnaly ile nokta atış yaptılar.
Pota altında da yerli bir isme ihtiyaçları vardı.
Onu da Ahmet hamlesi ile giderdiler.
Obradovic faktörü ile şu anda ki kadro yapısı ile ligin yine en büyük favorisi konumundalar.
Euelaogue'de de yine final four yaparlarsa şaşırmam.
Sadece 4 numara pozisyonları zayıf görünüyor, kalinici bir ihtimal oraya kaydırabilirler çünkü Sırbistan milli takımında da 4 oynamaya başladı sanırım. Ancak bütün sezon ne kadar idare edebilir biraz meçhul.
Ben Antic'i gönderip yerine Doelmann'ı almalarından korktum ama öyle bir hamle yapmadılar çok şükür.
Geçen sene ki gibi Udoh-Vesely'i bol bol kullanacaklar yan yana muhtemelen.
Banvit, Partizan'dan Sloven milli oyuncu Edo Muric' i almış.Çok akıllı bir transfer. Güzel bir 4 numaraları oldu.
Redding Bayern e gidecek Daçka nın 1 yabancı hakkı daha olacak.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Redding yüksek bütçesi olup F4 kovalayan bir takım için iyi bir oyuncu değil ki Daçka'nın bırakması normal. Orta seviye takımların oyuncusudur , kötü değil ama iyi de değil vasat. Malaga Zalgiris ayarında takımların oyuncusu.
Redding yüksek bütçesi olup F4 kovalayan bir takım için iyi bir oyuncu değil ki Daçka'nın bırakması normal. Orta seviye takımların oyuncusudur , kötü değil ama iyi de değil vasat. Malaga Zalgiris ayarında takımların oyuncusu.
Ben de Redding'in üst seviye bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Tam bir görev adamı, o ayrı konu ama yıldız statüsüne konur mu, tartışılır; ki Daçka daha çok yıldız oyunculara yöneliyor 30 m bütçesiyle.
Bir kezde Tyus ile ilgili bir muhabbetimiz olmuştu. Lasme ceza aldığı zaman Tyus'u önermiştim..Ona da 'dümdüz bir adam ne şutu var ne ince işlerden anlıyor ezici üstün olduğu hiçbir nokta yok' demiş , dün bizim kadroyu siz kursanız sorusuna idealinizdeki kadroya Tyus'u yazdınız O tartışma sırasında da söylediğim gibi , Avrupa'da basketbol bir kimya oyunudur. Çünkü, biraz sıyrılan oyuncuların yeri, NBA oluyor , ağırlıklı olarak son beş senedir.
Tyus'u Efes'te değerlendirmemek gerektiği gibi, bu oyuncuyu da Doğuş'ta değerlendirmemek gerekli. Redding, yıllardır takibimde olan, düşündüğünüzden çok değerli bir oyuncu, penetre, şut , patlayıcılık dışında da sizin de zaman zaman zaafın defo oluşturmaması gerektiği ifadenizin karşılığı olan bir oyuncu. Benim görüşüm tabii, zira bahsettiğim gibi , bu kıtada oyuncular arasındaki farklardan çok hangi oyuncunun yanına kimi koyduğunuz önemli.Doğru kimya ile, adı forumumuz da geçen her oyuncu bir çok takımda oynar. O yüzden her sene oyuncu isimleri de , fikirlerde değişir bu forumda..