BSL Takımlarının Transferleri ve Hazırlık Dönemleri

Banvit'in Avrupa'da bir başarı elde etmesini çok istiyorum Avrupa'nın bütçeye göre en iyi organizasyonlarından biriler her sezon doğru yapılanmaya gidiyor adamlar valla helal olsun .

Banvit e takımı yükseltecek iyi bir koç lazım bence. Bartzokas, Trinchieri, Mahmudi (bizdeki hali) ayarı bir koç ile bambaşka bi Banvit olurlar.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Banvit Türk pasaportu da olan Kris Yanku (G-1.93m-22y) ile anlaştı.Norh Arizona (NCAA): 14.3s 5.5r 4.9a

Nerden buluyor mşllet böyle isimleri ya ?
Bu arada Banvit'in bu sene ki koçu kim ?

Antep gitti. Ted Kolej belli değil. Yeşil Giresun Belediye güçlü olmayacakmış, Sponsor arıyorlarmış hala. Sanırım seneye düşme adayı takımlar şimdiden belli oluyor.

Saso Filipovski Banvit'in yeni koçu oldu.

Karşıyaka'nın yeni guardı Kevin Dillard (PG-1.83m-26y) oldu.Antwerp:16.2s 4.8r 4.3a

Banvit Jeremy Chappell (SG-1.91m-29y) ile anlaşmaya yakın.Avtodor: 13.4s 5.2r 3.2a

RH Gaziantep'in tecrübeli oyun kurucusu Earl Calloway (1.91cm-32y) İstanbul BB yolunda.(14.2s 4.6r 5.9a)

Saso Filipovski Banvit'in yeni koçu oldu.

Karşıyaka'nın yeni guardı Kevin Dillard (PG-1.83m-26y) oldu.Antwerp:16.2s 4.8r 4.3a

Banvit Jeremy Chappell (SG-1.91m-29y) ile anlaşmaya yakın.Avtodor: 13.4s 5.2r 3.2a

RH Gaziantep'in tecrübeli oyun kurucusu Earl Calloway (1.91cm-32y) İstanbul BB yolunda.(14.2s 4.6r 5.9a)

Fersuyu takipteyiz anlaşılan hocam [emoji1]

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet'i keşke biz alabilseydik.Çok pahalı olduğunu sanmıyorum yerli uzun kotasını doldururdu.Samet işi resmileşti mi bilmiyorum umarım onu alırız gerçi 4 numara Samet Ege'de 4 pozisyonlar çakışır.

Ahmet'i keşke biz alabilseydik.Çok pahalı olduğunu sanmıyorum yerli uzun kotasını doldururdu.Samet işi resmileşti mi bilmiyorum umarım onu alırız gerçi 4 numara Samet Ege'de 4 pozisyonlar çakışır.

Fener isterken bir genç oyuncunun bizi tercih etmesi zordu. Bir de bizim uzun rotasyonu daha kalabalık. Burada süre bulması daha zordu. Bizim 4 yabancı FB'nin 3 yabancı uzunu var. Onlar geçen sene Ömer Faruk'a vermeyi planladıkları süreyi bu sene Ahmet'e verecekler bence.

Antep gitti. Ted Kolej belli değil. Yeşil Giresun Belediye güçlü olmayacakmış, Sponsor arıyorlarmış hala. Sanırım seneye düşme adayı takımlar şimdiden belli oluyor.

Para yatirsalar ne olur bu takimlar:) baktilar GS,fb,Efes,Dacka yatirim yapiyor biz yatirim yapsak bile sampiyon olamayacagiz bari genc yerli oyuncularla oynayalim diye karar almis olabilirler. Bugun Yesil Giresun'a NBA tecrubeli 6 oyuncu getirsen bile kume dusme hattindan kurtulmasi mucize olur. ( Ornek : Turk Telekom )

Takimin ismi onemli Turkiye'de. Galatasaray,Efes,fb gibi takimlara bugun Colloway,Quinton Hosley gelsin, Yesil Giresun'un alacagi NBA kariyerli oyuncudan daha fayda verirler zirve yolunda.

Yani demek istedigim Turkiye'de sampiyonlugun formulu takimin isminden geciyor. Bugun bir Banvit,Trabzon,Tofas,Giresun vs sampiyon hayatta olamaz. Sampiyon olamayacagini bildikleri halde bosu bosuna niye yabancilara doviz odemesi yapilsin ki? Bence oynasinlar Umit Milli oyuncularla bizim daha iyi olur.