BSL Takımlarının Transferleri ve Hazırlık Dönemleri

Her forum üyesinin fikir alışverişlerindeki üslubuna dikkat etmesi gerekiyor ki konunun akıcılığı dağılmasın ve konu dışına çıkılmasın. Forum için en sağlıklısı bu.

600K gibi güzel bi paraya efes için güzel hamle. Ama şöyle bişey var takım efes olunca oyuncu performansı ne olur bilemeyiz ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Huertel-Granger-Doğuş
Brown-Furkan
Cedi-Honeycutt
Brown-Thomas
Dunston-Omic

Pek beğenmedim Efesi. Jabari Brown nasıl bir oyuncudur çok bilmiyorum açıkçası. Çin ligi istatistiklerini bulamadım. Dleague de 8 maçta %27 ile üçlük atmış. Hücumda Huertele çok bağlı bir takım oldular sanki. Ama savunma takımı olarak baya etkileyiciler.

Bence Perasovic efesi toparlayacak, biraz daha dirençli olacaklar euroleagde.. Sadece Omic biraz hafif kaldı gibime geliyor 5 numara için..

Huertel-Granger-Doğuş
Brown-Furkan
Cedi-Honeycutt
Brown-Thomas
Dunston-Omic

Pek beğenmedim Efesi. Jabari Brown nasıl bir oyuncudur çok bilmiyorum açıkçası. Çin ligi istatistiklerini bulamadım. Dleague de 8 maçta %27 ile üçlük atmış. Hücumda Huertele çok bağlı bir takım oldular sanki. Ama savunma takımı olarak baya etkileyiciler.

Jabari Brown'ın D-League istatistikleri: 16.8s 2.5r 0.8a
4 numaraya Samet Geyiği de ekleyin.
Bence gayet güzel bir kadrı kurdular.
Perasovic ile Euroleague'de ilk 8 için ciddi mücadele vereceklerdir.

Efesin bir basketbol geleneği var. Taraftarı olmaması büyük handikap bence ama Perasovic faktörünü de unutmamak lazım. Geçen yıl Efes'in sırtındaki kambur İvkoviç'ti onun yerine Perasoviç'in gelmesi onlar açısından çok iyi oldu. Geçen seneki hatayı yapacaklarını sanmıyorum. Çok atlet bir takım oldular. Koşmaları gerekiyor. Sete sette sıkıntı çekebiler. Pure shooter bir oyuncuları yok.

Huertel-Granger-Doğuş
Brown-Furkan
Cedi-Honeycutt
Brown-Thomas
Dunston-Omic

Oyuncu önerileri bölümünde bulabilirsin istatistiklerini. Birkaç ay önce önermiştim fakat deli gibi guard aradığımız zamanda neredeyse Schilb fiyatına Efes almış. Biz hala 1,3 milyona adam ikna etmeye çalışalım. Çok faydalı olacaktır Efes' e.

Jabari Brown ransferi resmileşirse Efes transferi kapatır. Bence de iyi transfer...

Efes kadrosu:

G: Heurtel, Granger, Doğuş
G: Jabari, Furkan
F: Cedi, Deshaun
F: Derrick, Honeycutt, Samet
C: Dunston, Omic

Başlarında da geçen sezonun bana göre Euroleague'de en önemli performansını gösteren koçu Perasovic var. Dış şut konusunda özellikle uzunlardan pek verim alamayacaklar gibi görünsede, hareketlilik ve atletizm seviyesi yüksek taş gibi takım oldular.

Jabari Brown'ın D-League istatistikleri: 16.8s 2.5r 0.8a
4 numaraya Samet Geyiği de ekleyin.
Bence gayet güzel bir kadrı kurdular.
Perasovic ile Euroleague'de ilk 8 için ciddi mücadele vereceklerdir.

Olabilir hocam. Yani son 8e kalsalar bu kadro ile nasıl son 8 yapar bu Efes diye düşünmem bende. Ama açıkçası bu kadar şut atamayan adamla oyunu nasıl açacakları konusunda düşündürüyorlar beni. Geçen senede Diebler saf dışı kaldıktan sonra aynı şekildeydiler. Şut soktuklarından Fbyi bile zorluyorlardı ama o şutlar girmeyince oyun sıkışıyordu. Peresovic konusunda da çok emin değilim. Efes sürekli Avrupanın en iyi koçlarını getirip daha sonra eli boş şekilde gönderiyor. Biraz Fb futbol takımındaki Aziz Yıldırım olayı var sanki. Tuncay Özilhan olduğu sürece kim gelirse gelsin bir şekilde başarılı olamıyor.

Oyuncu önerileri bölümünde bulabilirsin istatistiklerini. Birkaç ay önce önermiştim fakat deli gibi guard aradığımız zamanda neredeyse Schilb fiyatına Efes almış. Biz hala 1,3 milyona adam ikna etmeye çalışalım. Çok faydalı olacaktır Efes' e.

Aynen abi daha önce okumuştum ama dikkatimden kaçmış. Çinde güzel ortalamalar yakalamış. Biz daha sansasyonel birine bakıyoruz ama sanki.

Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı kadrosunu 26 yaşındakı Amerikalı forvet Will Clyburn ile güçlendirdi. Geçen yıl İsrail’de Hapoel Holon forması giyen 2.01 metre boyundaki Clyburn ile yapılan sözleşme bir yılı opsiyonlu iki yıllık.

Clyburn, ABD’deki üniversite döneminde sırasıyla üç ayrı okulda oynadı: Marshalltown Community College, University of Utah ve Iowa State University. 2013’te Avrupa’nın yolunu tutan Clyburn iki sezon boyunca Almanya Ligi’nde Ratiopharm Ulm takımında forma giydi ve ikinci sezonunda maç başına 13 sayı ve 7.2 ribaund ortalamalarını yakaladı. Geçen yaz İsrail Süper Ligi’nden Hapoel Holon’a transfer olan Amerikalı forvet maç başına 20.9 ortalamasıyla sayı krallığına ulaşırken aynı zamanda sezonun en iyi ikinci 5’ine seçilmeyi de başardı.

Daçka kadrosunu guard ve forvetlerle güçlendirdi ama pota altı ne olacak bilmiyorum. Semih'in kalıp kalmadığı henüz belli değil.

Oraya daha tecrübeli birisini almaları gerekirdi bence.
Büyük bir kumar oynadılar.
Bütçeleri denildiği gibi 20-30 yok galiba.
Çok üst düzey transfer yapmadılar çünkü.

Bütçeleri 30 milyon olsa bile bunu ilk etapta bir anda basacak durumları yok. Geçen sene bütçeleri çok fazla değidli. Bunun yanında kontratından çıkamadıkları oyunculara da para ödeyerek gönderiyorlar ki yanılmıyorsam en son Redding için bu sene 400 bin dolar ödeyecekler. NBA'den de bekledikleri oyuncular pek düşmedi. Bu yılı geçiş senesi olarak kabul edeceklerini düşünüyorum ama seneye nasıl Euroleague'de olacaklar onu bilemiyorum. Bilindiği üzere Wild Card yeniden İspanya lisansına dönecek.

Bütçeleri 30 milyon olsa bile bunu ilk etapta bir anda basacak durumları yok. Geçen sene bütçeleri çok fazla değidli. Bunun yanında kontratından çıkamadıkları oyunculara da para ödeyerek gönderiyorlar ki yanılmıyorsam en son Redding için bu sene 400 bin dolar ödeyecekler. NBA'den de bekledikleri oyuncular pek düşmedi. Bu yılı geçiş senesi olarak kabul edeceklerini düşünüyorum ama seneye nasıl Euroleague'de olacaklar onu bilemiyorum. Bilindiği üzere Wild Card yeniden İspanya lisansına dönecek.
Ya takım sayısını artırırlar ki çok saçma birşey yada Zalgris'ı adriyatik ligine ikna edip o taraftan bir takım çıkartmaya çalışırlar bence.