Şafak ve Sertaç BJK'ta...
Beşiktaş, Şafak Edgeyi resmi olarak açıkladı..
Şafak zaten bizde çok fazla süre alamıyordu. Can Korkmaz gelince hiç süre alamayacaktı. Şahsen ben Can'ın kendini Şafak'tan daha fazla geliştirdiğini düşünüyorum. Çok fazla bir katkı sağlamasa da normal bir back up guard olacaktır Can. Şimdi 1-2 oynayabilen bir yabancı ya da Kenan Sipahi transferi bizim için kilit olacak.
Doğrudur hocam yalnız şu konuda Şafağın hakkını yemeyelim sezon başından beri istediği süreler verilmedi bak alamadı demiyorum verilmedi hoca tarafından!! Böyle bir durumda çocuk geliştiremez kendini bence Şafak için hayırlısı oldu umarım hak ettiği süreleri alır Beşiktaş'ta!!
Anadolu Efes'te çok iyi bi savunmacı takım kurdu. Gerçi Heurtel halen o anlamda büyük bi sıkıntı. Yine de eğer kaliteli skorer bi 3 numara alırlarsa EL'de Top 8 için, Ligde de yine iddialı olurlar
Anadolu Efes'te bir taraftar grubu Thomas Heurtel'in daha önce Namouski'nin giydiği 7 numaralı formayı giymesi gerektiğini söylemişler. Heurtel bence Naoumoski kadar olamaz.
Naumoski olmak o kadar kolaymıymış ?
Efes için çok mantıksız bir transfer bence...O zaman sorarlar elinde salin'in 1 gömlek üstü Diebler vardı, onu niye gönderdin ...
Giresun çok iyi adam almış
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi