BSL Takımlarının Transferleri ve Hazırlık Dönemleri

Beşiktaş, Şafak Edgeyi resmi olarak açıkladı..

Şafak zaten bizde çok fazla süre alamıyordu. Can Korkmaz gelince hiç süre alamayacaktı. Şahsen ben Can'ın kendini Şafak'tan daha fazla geliştirdiğini düşünüyorum. Çok fazla bir katkı sağlamasa da normal bir back up guard olacaktır Can. Şimdi 1-2 oynayabilen bir yabancı ya da Kenan Sipahi transferi bizim için kilit olacak.

Şafak zaten bizde çok fazla süre alamıyordu. Can Korkmaz gelince hiç süre alamayacaktı. Şahsen ben Can'ın kendini Şafak'tan daha fazla geliştirdiğini düşünüyorum. Çok fazla bir katkı sağlamasa da normal bir back up guard olacaktır Can. Şimdi 1-2 oynayabilen bir yabancı ya da Kenan Sipahi transferi bizim için kilit olacak.

Doğrudur hocam yalnız şu konuda Şafağın hakkını yemeyelim sezon başından beri istediği süreler verilmedi bak alamadı demiyorum verilmedi hoca tarafından!! Böyle bir durumda çocuk geliştiremez kendini bence Şafak için hayırlısı oldu umarım hak ettiği süreleri alır Beşiktaş'ta!!

Doğrudur hocam yalnız şu konuda Şafağın hakkını yemeyelim sezon başından beri istediği süreler verilmedi bak alamadı demiyorum verilmedi hoca tarafından!! Böyle bir durumda çocuk geliştiremez kendini bence Şafak için hayırlısı oldu umarım hak ettiği süreleri alır Beşiktaş'ta!!

Ergin hoca tecrübeli oyuncularla oynamayı seviyor hepimizin bildiği gibi. Ve çok dar bir rotasyon kullanıyor. Bu yıl 80 tane maç oynayacağız 8 kişiyle koca sezon gitmez. Şimdiye kadar 8 tane transfer yaptık, elbet hepsinden faydalanacaktır hoca. Umarım Can Korkmaz ve Orhan Hacıyeva'ya da hak ettikleri süreyi verir.

Karşıyaka'nın altıncı yabancı için görüştüğü isim de epey heyecan verici. Nenad Markoviç ve ekibi iyi kadro kuruyor. (@viaİsmailŞenol)

Anadolu Efes'te çok iyi bi savunmacı takım kurdu. Gerçi Heurtel halen o anlamda büyük bi sıkıntı. Yine de eğer kaliteli skorer bi 3 numara alırlarsa EL'de Top 8 için, Ligde de yine iddialı olurlar

Yesilgiresun D-League'den SG Ricardo "Ricky" Ledo'yla anlasmis.
Baya iyi bir oyuncuya benziyo. 20 sayi üstü ortalamasi vardi bu sezon.

Haber yalan David Pick Efes'in Salin'e teklif yapmadığını yazdı.
Ayrıca Salin daha iyi ve daha komple oyuncu Diebler'dan aynı zamanda 3 yaşta küçük.

Geçen yıl adı buralarda da geçen Arnett Moultrie Mamak DSİ ile anlaşmış. Atletizmiyle ciddi fark yaratacaktır. Mental problemler yaşamazsa çok iyi transfer.