BSL Takımlarının Transferleri ve Hazırlık Dönemleri

Fenerbahçe son Türk olarak Tolga Geçim'e yönelmiş, dönem başında Banvit 650 bin euro buy-out istediği için gerçekleşmemiş ve beklemeye almışlar. Sponsorluk görüşmeleri varmış şu an basket takımı için, sponsor bulurlarsa Tolga'y tekrar teklif yaparlar muhtemelen.

Efes'in Bryce Cotton'la ilgilendiği söylentileri var, Avrupa'da iş yapar Cotton. İhtiyaçları daha 2 oynayabilen skorer olsa da Cotton'ı buralarda izlemek isterim her türlü.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Harika transfer.Maaş durumunu bilmiyorum ama Deon Thompson yerine biz bile alabilirdik.Tarz olarak sevdiğim bir isim tabi kafası sorunlu o riski var Thompson'a göre.

Earl Clark harika bir transferdir bence!! Adamlar çok akıllı bir transfer dönemi geçiriyorlar..Bildiği ve rakibin oyuncularından çok, araştırıp transfer yaptıkları belli..Sarıca güzel bir kimya kuruyor..

Eger Besiktas Earl Clark'ı transfer edebilirse mütiş bir hamle olur . Yeni transferimiz Rush smith'in gelişim liginde oynadigi bir macın tamamını izlerken dikkatimi fazlasiyla cekmişti. Biraz araştırınca zamanında fb'nin vesely'nin sakatlıgında almak istedigi bir oyuncu oldugunu ögrendim . Pota altını domine etmek tanımının karşılıgı bir oyuncu . Bjk iyi kadro kuruyor .

Earl Clark bana göre DLeague'in Avrupa'ya en yatkın 4 numarasıydı. Çok çok iyi transfer, bütçeyi çok iyi kullanıyor Beşiktaş. Beklentim daha 4.5 alacakları yönündeydi aslında. Artık 5 transferi daha da önem kazandı, bi 25-30 dk sahada kalabilecek birileri olmalı. Sarıca zaten tanımlamış aradıkları uzunu ki doğru yoldalar.

Earl Clark süper transfer. Ekpe Udoh' un Ülkerspor'a sağladığı katkının fazlasını yapar.. İçeriden oynar, defansı çok iyidir, iyi ribaund alır, orta ve uzun mesafe şutları iyidir. 4 numaradan ne beklerseniz hepsini yapar. 800-1 milyon aralığında yapmış olduklarını düşünüyorum transferi. Nba'de bu fiyat aralığında onlarca oyuncu var ama, başkalarını araştırıp getirirken bizde sakatlık sürecini atlatma evresindeki adamları cımbızla çekip alıyoruz takıma.

Gerçekten anlamıyorum, Beşiktaş gidiyor Earl Clark gibi bir adamı alıyor bizde gidiyoruz Krstic-Diebler gibi sakatlıktan çekmiş ve max.risk olan adamları özenle seçiyoruz!! Neden biz,neden araştırılmıyor oyuncu havuzu ? Karşıyaka gidiyor Ponitkayı alıyor da biz neden Schilb ile devam ediyoruz ? Tyus ve Daye dışında içime sinen bir transfer dönemi olmadı..

Earl Clark çok iyi transfer de biz de o bölgeye Austin Daye aldık zaten. Kaldı ki Daye de İtalya Ligi'nden gelme yani ne Eurocup ne Euroleague oynamış göz önündeki bir oyuncuydu. Belli ki Daye de araştırma sonucu alındı. Keza Russ Smith de D-League'de oynayan bir oyuncuydu, araştırma sonucu yani. BJK'yi araştırıyor diye övüyorsak Thompson, Clark için biz de Daye, Russ yaptık. Strawberry, Roll bilinen adamlardı. Konuyu sadece buradan değerlendiriyorum bu arada yoksa kesinlikle ikisi de doğru transfer. Zaten tüm oyuncuları EL tecrübesinden yoksun araştırmaya dayalı seçmek de mantıklı değil.

Krstic net bir hata, umarım gider şu süreçte. Son kısa ve Krstic'in gitmesi halinde iyi bir takım olacağız.

Daye, Moerman, Clark gibi 4 numaraların ligimizde olması kalite açısından oldukça değerli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet zaten Earl Clark'ı transfer açısından çok beğendim, kalıplaşmış adamlara gitmediler yoksa bize düşündüğümden değil..Biz Daye'yi aldık zaten..Benim yukarı vurgulamak istediğim olay hocanın hep aynı isimler üzerinden gitmesi..Evet bazı oyuncular iyi oyuncular ama net daha iyi hamleler yapılabilirdi ki bunu Beşiktaş ve Karşıyaka gibi takımlarda görebiliyoruz..

Bence bu sezon ciddi araştırılarak yapılan tek transfer Russ Smith transferidir..Daye dediğimiz adamı herhalde az çok basketbolu takip eden herkes biliyordur..Zaten sezon başı çoğu kadrolarda yazılan bir isimdi..Tyus-Diebler-Krstic üçlü paket Efes ürünü ayrıca Deon Thompson da bilinen bir oyuncu Bayern ile maçlar da yaptık sezon içinde..

Son olarak Krstic umarım gider ve iyi bir sg gelir de biraz olsun toparlanır şu takım..

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park, geçen sezon Yeşilgiresun Belediyespor'da forma giyen Kristijan Nikolov ile anlaşmaya vardı