BSL Takımlarının Transferleri ve Hazırlık Dönemleri

Şampiyonluk yarışına girebilecek takım değil bana göre ama iyi heyecan verici bir takım oldular Ksk ve Ts nin önüne geçeceklerdir . 4.lük bekliyorum.

Bu kadroyu kurmuş olsak tabiki de eleştirilirdi biz euroleague de oynuyoruz bir kere lütfen polemik yaratmayalım

4 üncü olabilmeleri için 4 euroleague takımından birini aşağı almaları gerek ki bence zor. Ayrıca banvit ve özellikle uşak ve çekmece yabana atılmıyacak kadrolar kurdular. Hatta ibb bile baya iyi kadro ile başlıcak lige.

Demem o ki bjk nin kadrosu 5-8 arası takımlardan ne çok üstün ne çok eksik, pivot tercihi onların sezonunu belirler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bjk'nin kurdugu kadroyu kurmuş olsaydık 500 sayfa falan eleştiri olurdu herhalde bu kadronun isim olarak da kaliteli isimlerden oluştugunu düşünmemekle birlikte play off a kalamıyacaklarını düşünüyorum.

Bjk en fazla bu sene 7. veya 8.olur. Safak-Sertac gibi basketbolu bilmeyenlerle siradan yabancilar varken, maclarini isterlerse Vodafone arenada oynasinlar bos.

Justin Dentmon Safagi hallac pamuguna cevirir 3 hareketle :)

4 üncü olabilmeleri için 4 euroleague takımından birini aşağı almaları gerek ki bence zor. Ayrıca banvit ve özellikle uşak ve çekmece yabana atılmıyacak kadrolar kurdular. Hatta ibb bile baya iyi kadro ile başlıcak lige.

Demem o ki bjk nin kadrosu 5-8 arası takımlardan ne çok üstün ne çok eksik, pivot tercihi onların sezonunu belirler.

Yoğun euroleague temposundan 4 takımdan maç alabilirler diye düşünüyorum abi. Saydığın diğer takımlardan da aşağı kalır yanları yok eğer taraftar kitlesini de yakalyabilirlerse bu takımlara karşı artı bir üstünlük kazanırlar. 4-5 bandında gideceklerini düşünüyorum.

Şafak ve Sertaç kötü oyuncu değildir bu arada. Dentmon ile Safak karşılaştırması ise komik :)

Mavro olursa bence iyi transfer. Bize karşı Eurocup da baya iyi oyunlar sergilemişti.

Yunanistan ligi 25.8 dk 13.9 sayı 6.4 rib 2 asist
Eurocup 33.6 dk 24.2 sayı 9.7 rib 2.8 asist

Lampeyi tutabilselerdi uzun rotasyonu çeşitli özelliklere sahip olacaktı. Lampe-Elonu dan Clark-Mavro ya geçiş yaptılar.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mavrokefalidis zu Beşiktaş haberleri var.
Net çok iyi transfer olur.

Thompson-Şafak
Roll-Berkay-Muratcan
Dj-Erkan
Weems-İlkan
Mavro-Clark-Sertaç

Çok iyi bir kadro ve rotasyon.
Akatlar'da taraftarda devreye giderse Ufuk Sarıca ile şampiyonluğub ciddi adaylarından birisi olurlar.

Ben de Beşiktşın kadrosunun iyi olduğunu düşünüyorum. Playofflara kalacaklarını ve orada da iş yapacaklarını düşünüyorum. Hem Mavrokefailidis yeterli bir transfer. Bize karşı Eurolig'de 24 sayıyla oynamıştı. Eurocup'ta 24 sayı da ortalaması var. Eurocup'ta Mccollum'la beraber sayı liderliğinde ilk 2 sırayı almışlardı. Atletik uzun zaten Earl Clark var o yüzden Mavro gelirse etkili olur.

Beşiktaş'ın atletik pota altı oyuncuları var zaten.
Clarck, Weeks ve İlkan.
Mavro bence çok iyi transfer.
Beşiktaş'ta Bourisis etkisi yapar.

Antep'in drumunu bilen var mı? Geçen sene keyifle izliyordum. Play-off daha üsten yapabilirdi, ha bir adım daha gidemezdi ancak bu sene de aday olur mu sizce.

Beşiktaş Stimacı almış

Ben bu Stimac'da ne buluyorlar anlamıyorum. Sırbistan'da da adam önemli dakikalar alıyor. Savunması iyi ama öyle ahım şahım değil...
..............
Bu arada ben BJK'ın transflerini beğendim. Cenk Akyol'u neden gönderiyorlar bir tek onu anlamıyorum. Bu sene 2. Avrupa kupalarını alabilirler. Ligde yarı final onlar için büyük başarıdır, ama sürpriz yapabilecek potansiyelleri var...

Antep'in drumunu bilen var mı? Geçen sene keyifle izliyordum. Play-off daha üsten yapabilirdi, ha bir adım daha gidemezdi ancak bu sene de aday olur mu sizce.

Collaway takımın yarısı idi, gitti. Maddi krizdeler, lige katılımlarını son anda yaptılar. Transferde bir kaç oyuncu aldılar ama bu sene işleri çok zor. Benim son iki sıra için 3 adayımdan biri. Mevcut durumda play-off mucize...

Ben bu Stimac'da ne buluyorlar anlamıyorum. Sırbistan'da da adam önemli dakikalar alıyor. Savunması iyi ama öyle ahım şahım değil...
..............
Bu arada ben BJK'ın transflerini beğendim. Cenk Akyol'u neden gönderiyorlar bir tek onu anlamıyorum. Bu sene 2. Avrupa kupalarını alabilirler. Ligde yarı final onlar için büyük başarıdır, ama sürpriz yapabilecek potansiyelleri var...

Hocam 5 numarasi stimac ve sertac olan takim avrupa da kupa alamaz bence. Ayrica pg olarak aldiklari oyuncudan ne verim alicaklari da buyuk soru isareti. Earl Clark'in boyuna bakip 5 de oynar denmemeli ama tahminim onu 4.5 gibi dusundukleri icin Stimaci aldilar. Bence abartildigi kadar iyi bir kadrolari yok ama bi ufuk sarica ruzgari var arkalarinda.

Daha once de yazmistim, 5 numara transferl onlar icin belirleyici olucak diye, Stimac bu noktada cok bisey katmaz. Lig ozelinde bence Banvit, Usak ve Buyukcekmece ile playoff yarisi yaparlar. Bu arada ibb de bu sene iyi kadro kurdu, yabana atmamak gerek.

Açıkçası Beşiktaş'ın kurduğu kadro benim hoşuma gitti. Michael Roll, Dj Strawberry ligimizden bildiğimiz, izlemesi keyif veren oyuncular. Weems'i de geçen yıl eurocup final serisinde beğenmiştim açıkçası. Stimac da vasat falan dense de Sırbistan Milli Takımı'nda oynayan Euroleague tecübesi olan bir oyuncu. Beşiktaş FİBA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bu yıl. Yerli rotasyonu pek iyi gözükmüyor bence ama orada da Ufuk Sarıca devreye girmeli. Erkan Veyseloğlu katkı verecektir ama diğer yerliler, özellikle İlkan ve Muratcan(yaşı itibariyle) pek iyi durumda değiller. Şafak da geçen yılı pek iyi geçiremedi, bizde pek süre alamadı. Kadro yabancı ve yerli kalitesi olarak daha aşağıda olmakla beraber, bizim geçen yılki kadromuza benziyor kuruluş şekliyle. Ayrıca Beşiktaş'a savunmacı bir pivot lazımdı evet ama ben Mavrokefalidis'i ligimizde izlemek isterdim açıkçası. Lig bu yıl gayet güzel geçecek, takımlar düşük bütçelere rağmen iyi kadrolar kurdular bu yıl. Bu da bizim ligin saygınlığının iyi olduğunu gösteriyor.

Beşiktaş Stimac'ı alıyorsa sadece 5 rotasyonuna hata olur. Stimac-Sertaç sıkıntılı bir rotasyon diğer bölgelere göre. Beşiktaş bütçesi doğrultusunda mantıklı kadro kurdu bana kalırsa, ben çok beğeniyordum. Ama 5 numaraya Stimac hata olur, ayakları çabuk uzun istiyor sistem ve diğer kısalar.

son donem ayagina futbol topu degen futbolcu eline de basket topu degen basketci olmus. lafi suraya getirecem. eger besiktas play off yaparsa basaridir. mavro kefalidis = ali kefal :) suan cok pis guluyorum arkadaslar :)

Stimac oyunu zekası ile oynayan, fundementali iyi ve ayakları çabuk bir oyuncu. Benchten gelip 10 dk iyi katkı verir ama sezona onu 5 oyuncusu ile başlatmak yetersiz olur tabi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi