Varnado İBB ile imzalamış.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Piyasası vardır diye düşünüyordum. Özellikle geçen sene buralarda ismi çok geçmişti.
Varnado İBB ile imzalamış.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şampiyonluk yarışına girebilecek takım değil bana göre ama iyi heyecan verici bir takım oldular Ksk ve Ts nin önüne geçeceklerdir . 4.lük bekliyorum.
Bu kadroyu kurmuş olsak tabiki de eleştirilirdi biz euroleague de oynuyoruz bir kere lütfen polemik yaratmayalım
Bjk'nin kurdugu kadroyu kurmuş olsaydık 500 sayfa falan eleştiri olurdu herhalde bu kadronun isim olarak da kaliteli isimlerden oluştugunu düşünmemekle birlikte play off a kalamıyacaklarını düşünüyorum.
4 üncü olabilmeleri için 4 euroleague takımından birini aşağı almaları gerek ki bence zor. Ayrıca banvit ve özellikle uşak ve çekmece yabana atılmıyacak kadrolar kurdular. Hatta ibb bile baya iyi kadro ile başlıcak lige.
Demem o ki bjk nin kadrosu 5-8 arası takımlardan ne çok üstün ne çok eksik, pivot tercihi onların sezonunu belirler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mavrokefalidis zu Beşiktaş haberleri var.
Net çok iyi transfer olur.
Thompson-Şafak
Roll-Berkay-Muratcan
Dj-Erkan
Weems-İlkan
Mavro-Clark-Sertaç
Çok iyi bir kadro ve rotasyon.
Akatlar'da taraftarda devreye giderse Ufuk Sarıca ile şampiyonluğub ciddi adaylarından birisi olurlar.
Bu bjk kadrosu cok zayif. GS-Efes-fb-Dacka-Ksk-Banvit'ten sonra artik Usak Sportif ile 7. ve 8. olma mucadelesi verirler.
Beşiktaş Stimacı almış
Antep'in drumunu bilen var mı? Geçen sene keyifle izliyordum. Play-off daha üsten yapabilirdi, ha bir adım daha gidemezdi ancak bu sene de aday olur mu sizce.
Ben bu Stimac'da ne buluyorlar anlamıyorum. Sırbistan'da da adam önemli dakikalar alıyor. Savunması iyi ama öyle ahım şahım değil...
..............
Bu arada ben BJK'ın transflerini beğendim. Cenk Akyol'u neden gönderiyorlar bir tek onu anlamıyorum. Bu sene 2. Avrupa kupalarını alabilirler. Ligde yarı final onlar için büyük başarıdır, ama sürpriz yapabilecek potansiyelleri var...