BSL Takımlarının Transferleri ve Hazırlık Dönemleri

Fb için efsane isimler yazıyorlar çok sinir bozucu. James Anderson, Kuzminkas, şimdi de Wanameker.
Fenerden giderse Bogdan gider nbaye. Bence uzunlardan Udoh gitmezse Antici yollayabilirler. Ki Udoh ilk nba istiyecektir. Hickmanı bırakırlar. Bu sene daha taş gibi kadroları olacak. Emiri ne yapacaklar acaba sözleşmesi bitiyorsa bizde iş yapabilir.

Fb için efsane isimler yazıyorlar çok sinir bozucu. James Anderson, Kuzminkas, şimdi de Wanameker.
Fenerden giderse Bogdan gider nbaye. Bence uzunlardan Udoh gitmezse Antici yollayabilirler. Ki Udoh ilk nba istiyecektir. Hickmanı bırakırlar. Bu sene daha taş gibi kadroları olacak. Emiri ne yapacaklar acaba sözleşmesi bitiyorsa bizde iş yapabilir.

Emir Daçka'yla 2 sene kiralıktı, Fener'le de bir sene daha sözleşmesi var diye biliyorum mantıken de böyle olmalı. Antiç'in de sözleşmesi var bi senelik daha para ödemeden çıkmazlar heralde. Bogdan giderse Bogdan-Hickman yerine Anderson-Wannamaker yapacak gibi duruyorlar ki her ne kadar Bogdan çok özel bir oyuncu olsa da Anderson-Wannamaker'la geçen sene mahrum oldukları penetre eden kısa sorununu çok iyi çözerler Anderson zaten saf bir skorer Wannamaker'ın da riske edilmeyecel şutu var geçen senenin üstüne çıkarlar.

Dixon-Sloukas
Wannamaker-Anderson-Melih
Datome-Kaliniç
Antiç-Kuzminskas-Barış(?)
Vesely-Udoh(?)

Gibi bir rrotasyonları olur 9 yabancılı. Ligde sıkıntı yaşayabilirler ama Avrupa için baya özel bir kadro.

Yalnız bazı fenerliler wanamakere burun kıvırıyor yorumlarında. Adamlardaki lükse bak ya. Cidden rakibi görüp şu şubeye destek olmayan yöneticilerimizi gördükçe deli oluyorum.

Wanamaker'de hemen açıklama yapmış geleceği ile alakalı tipik ayrılma açıklaması galiba forum olarak en çok istediğimiz oyuncu 1 milyon a Fb'ye gidecek.Wanamaker-dixon-sloukas bolluğa bak .Biz bir tane adam gibi guard bulmak için binbir takla atıyoruz. Bide bu adam Oli'den 1.5 istemiş muhabbetleri vardı şimdi 1'e anlaştı diye haber çıkıyor aradaki 500 bin Obradovic faktörü ise ben böyle işi seviyim yani .

Wanamaker'de hemen açıklama yapmış geleceği ile alakalı tipik ayrılma açıklaması galiba forum olarak en çok istediğimiz oyuncu 1 milyon a Fb'ye gidecek.Wanamaker-dixon-sloukas bolluğa bak .Biz bir tane adam gibi guard bulmak için binbir takla atıyoruz. Bide bu adam Oli'den 1.5 istemiş muhabbetleri vardı şimdi 1'e anlaştı diye haber çıkıyor aradaki 500 bin Obradovic faktörü ise ben böyle işi seviyim yani .

Zannedersem o 1.5m dolar idi Fenerbahçe'nin teklifi 1m euro aşağı yukarı 1.2m dolar o kadar fark da Obradoviç farkı olabilir. Tabi teklif yapılmış ama Wannamaker tamam demiş mi o konu henüz muallak.

Geçen sene Udoh yazdık aldılar, bu sene Wanamaker. O taraftarların lüksden değil cehaletten burun kıvırması.
Bogdanovic zaten Phoenix yolcusu.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wanamaker'a burun kıvıran yüzeysel basketbol seyircisidir. Son on yılda Avrupa'da izlediğim en komple Amerikalı guardlardan biri Wanamaker... Obradovic'in elinde çok daha parlayacaktır üstelik... Fenerbahçe Ülker alırsa Willie Solomon'a duydukları hayranlığı ona duyarlar...

Wanamaker bize gelmeyecekse Fenerbahçe'ye de gitmesin.
CSKA,Barcelona,Maccabi falan görmüyor mu bu adamı ?
Alsınlar işte ne diye bırakırlar ki bunlara..

Cska'da Teo-De Colo-Aaron Jackson var oraya gitmemesi normal.Barcelona aslında uygun kendisine ama onlar da bu ara Delaney-Gentile ikilisine kafayı takmış durumda.Rakibimiz iyice kendini üst seviyeye çıkarmaya çalışmak isteyen oyuncular için cazibe merkezi olmuş durumda.Ölü halde gelen diriliyor,genç biri geliyor kendisine birçok şey katıyor.Bunların yüzde 90'ını koçları sayesinde yapıyorlar tabi.Bütçe düşmediği sürece de bu döngüyü kırmak kolay değil,işimiz zor.Wanamaker için 1 milyon euro konuşuluyor biz istesek 1.2 1.3'ten kapı açılır o bile adamları ikna etmeye yeterli olmaz.

Udoh gibisini bulurlar da Vesely zor bulurlar.Ben bu yıl Udoh'u daha çok beğendim ama mücadele tarzı,caydırıcılığı olan benzer bir atletik oyuncuyu o takıma monte etmek çok zor değil