Beşiktaş Yağızer Hoca'yı serbest bırakacakmış İsmail Şenol'a göre. Eğer serbest kalırsa geri getirmelyiz bence staff da güçlenmeli EL için.
Sarıca'nın milli takımın baş antrenörü olma olasılığı yok mu peki ?
Ufuk Sarıca evet yalanlamış transferi ama çoğu yerde 2-3 saat önce bu haberler geçmeye başladı..Her zamanki senaryo yalanlarlar yarın bakarsın imza atarlar bu piyasa böyle ne yazık ki
Aynen yarın imza atılırsa ben de şaşırmam. Belki de Beşiktaş ile anlaşmıştır ama Karşıyaka'dan henüz ayrılamamıştır. Her şey olabilir.
Beşiktaş için Ufuk Sarıca çok doğru seçim. Ufuk hocanın Karşıyaka'da oynattığı basketbol ve kazandığı başarılar ortada zaten. Ergin hoca ayrılmış olsaydı ilk tercihim olurdu. Bence Beşiktaş'ta mali sorunlar yaşanmazsa başarılı olur.
Benim ilk tercihim Ahmet Çakı olurdu.
Ufuk Hoca kadar antipatik değil aksine çok sempatik.
Ufuk Sarıca Beşiktaş için iyi tercih.
8 milyon euro bütçe ise ciddi bir bütçe.
Bizim yönetim utansın biraz...
İsmail Şenol kısaca "basketbola yatırımı arttırmayı düşünüyorlar ama bu sponsorluk anlaşması ile zor" demiş.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer burada başarılı olamazsa Karşıyaka seviyesinde takımlarda dolanır yalnız. Beşiktaşla Karşıyaka arasında fark var, bütçe 8 milyon civarı olursa ciddi bir sınav verecek Sarıca. Ben sevmiyorum kendisini bizim takıma da istemem, büyük bütçelerle başarılı olabilir mi o da soru işareti. Yapabileceğinin maksimumu play offa girmek olur ilerisi olmaz. Daçka Fener biz Efes bunları nasıl geçebilir? Beşiktaş seneye Fibada,para olsa da iyi oyuncu kolay kolay seni tercih etmez. 40 takım Uleb tarafında,sen gidiyorsun vasat bile olmayan takımlarla maç yapıyorsun.
Aynı durum değil düşük bütçe yönetmek ve baskının az olduğu bir yerde çalışmak daha kolay olur. Çünkü senden beklenti bellidir. Karşıyaka döneminde Sarıca çok başarılı. Ama bu sene başarısız mesela bütçe biraz yükseldi hamleleri tutmadı. Çok eskide kalsa da Efes dönemi başarısız. Şimdi Sarıca Beşiktaş için iyi bir tercih mi tartışılır bence. Benim kafamda soru işareti oluşturuyor mutlaka başarısız olur diyemem tabiki. Şampiyon olduğu sene Feneri falan geçti tabi ama artık çok çok daha zor. Daçka biz Fener Efes 4 El takımı. Sense sadece para için önemli oyuncular getirebilecek bir takım olacaksın muhtemelen. Fener seyircisi salonu doldursa hakem kollamasa gene geçemezdi o ayrı mevzu. Başarılarına gölge düşürmek istemem. Bu büyük bütçe olayı da hikaye olabilir muhtemelen.Karşıyaka ile bu takımları nasıl geçti ise Beşiktaş ile de çok rahat geçer.
Aykut kardeşim başarılı bir antrenör kesinlikle ama çok antipatik,gerçekten bizde olsun istemezdim.