BSL Takımlarının Transferleri ve Hazırlık Dönemleri

Doğru kadro kimyasına doğru gidiyor gibiler :( gentile iyi oyuncu.

1-)Wana, wilbekin, mehmet yağmur
2-)Gentile,emir
Şimdilik kimyayı iyi oluşturacak gibiler tabi uzun rotasyonları nasıl olacak bu da kritik.
Ender ve serhat sanırım takımda tutulmaz yoklasak iyi olur iki oyuncuyu da.

Şu piyasa şartlarında herhangi bir takımın Darüşşafaka ile başa çıkması biraz olanaksız gibi görünüyor. Tek eksileri prestij ama şu ana kadar oldukça doğru adımlar atıyorlar. Wanamaker transferi çok başarılı hamle. Yanına belki Delaney hamlesi de olur. Güzel bir takım kurulursa taraftar da gider maçı izler. İlgilendikleri isimler ülkemizde görmek istediğimiz isimler.

Wanamaker ve Daçka Blatt açısından çok kötü seçimler. Obradovic bile taraftar şartı koşuyor kendini isteyenlere. İç sahada taraftardan yararlanan sadece Ergin Hoca değil yani. Blatt hem taraftarı olmayan hem de sempatikliğini Doğuş grubunun karanlığıyla yitirmiş bir kulübe geldi. Üzerine bir de NBA oyuncularını ve oradan düşecekleri tanıdığı halde Wanamaker gibi net olmayan ve bir üst seviyede ne vereceği kestirilemeyecek bir oyuncu alıyor. Blatt ın bilmesi lazım, CSKA ve Maccabi yi çalıştırmakla Efes ve Daçka yı çalıştırmak aynı değil.

Super otesi bir yorum. Evet Blatt zamaninda Tuncay Ozilhan'in Efes'inin paraciklari ile nasil rezil,kepaze oldu bilmeyen yoktur 2000'lerin Efes Pilsen'inde.. Wanamaker hakkinda yorum yapmiyorum bile hasbel kader bu sezon ortalamasinin uzerine cikmis biri. Ne bize gelse Cska,Barca'ya karsi mac kazandirabilir veya takimi oyun icinde tutar ne de baska bir faydasi dokunur...Ancak Tofas'a karsi bir seyler yaparsa! ki supheliyim..Neyse..

Dacka simdiden devasal butcelerini yanlis yonde kullanmaya basladilar. Sonlari cok karanlik,aciyorum kendileri adina. Olan Turkiye'nin dovizine,parasina oluyor.

Isin acikli kismi ise hic desteklemedigim,basketbol bilgisine guvenmedigim ve her zaman karsi ciktigim Oktay Mahmuti'yi arayacak olmalari.. Ligde dua etsinler 4. 5. olmak icin buyuk basari olur kendileri adina.. Seneye Besiktas ve Banvit'ten farkli yatirimlar ve guclu kadrolar bekliyorum. Karsiyaka ve Dacka'da 6. lik 7.lik mucadelesinde cekisir gibi. Tofas ve Usak'ta kendilerini zorlar ilk 8 icin.

Giresun,Balikesir,Usak gibi seyircilerin full cektigi deplasmanlardan cikmalari mucize olur eger bu butceleri ile Teodosic tarzi yildiz otesi bir isim almayacaklarsa. Seyirci yoksa,konsantrasyon yok. Dacka ayni fb'nin futbol takimi gibi al parayi yat asagi mantigina burunecek.

Ne Gentile'si Barca kafayı taktı ona 2 yıla 7 veriyorlar hoş bunlar da verirde Barca'ya gider yani 😀

Barca'nın verdiği rakam net değil vergiler dahil.Vergi oranı yüzde 40'ın üzerinde.Yani Türkiyeden paralı takım ilgilenirse Barca'nın teklifinden daha iyi teklif verebilir.

Bourosis'i almaları takım kimyasına uygun olmaz.Sert,atlet bir pivot almaları lazım Doelmann ile adları geçiyor zaten Doelman'ı alırlarsa Doelman-Bourosis çok yumuşak olur.

Uşak Hazell ile anlaşmış.Twitter'da kendisi ile ilgili epey olumlu yorumlar var. Bir ex-yugo arkadas bir sonraki sezon için büyük takımlar da oynayabileceğini falan öngörmüş.Abartıyor mu acaba ? Yoksa yerinde mi yorunları?

De Marke â€￾@demarkesports <small class="time" style="font-family: Arial, sans-serif; line-height: 18px; font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 2 dk.</small><small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);">2 dakika önce</small>
Darüşşafaka Doğuş, Anadolu Efes'ten Birkan Batuk ile sözleşme imzaladı
Bizim yerli rotasyonuna iyi giderdi. Okben'i ve Doğuş'u alabilirsek iyi olur ekleme olarak.

Birkan'nın doğuşa transferi sonrası bence türk oyuncuların yabancı kuralı geldi oynıyamıyoruz yeaaa tarzı ağlamalarının mantıklı bir noktası kalmadı. Senede 100 bin usd fazla kazanıcam diye, bu arada 100bin usd büyük bir para saygım var, hiç dakika almadan oturmak tercih ediliyorsa artık üstüne yorum yapmak saçma olur.

Doğuş'un mevcut yerli kadrosu: mehmet, ender, serhat, birkan, oguz, furkan, metin, samet, doğuş, emir preldziç.
Semih, ki ellerindeki en elit yerli idi, kontratı bitti, eğer onuda tutarlarsa 11 tane yerli oyuncu olucak kadrolarında. Bunlardan serhat birkan emir aynı pozisyonda ve ayrıca o pozisyonda reeding ve marko'da var.
Sözün bittiği yer diyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Birkan'nın doğuşa transferi sonrası bence türk oyuncuların yabancı kuralı geldi oynıyamıyoruz yeaaa tarzı ağlamalarının mantıklı bir noktası kalmadı. Senede 100 bin usd fazla kazanıcam diye, bu arada 100bin usd büyük bir para saygım var, hiç dakika almadan oturmak tercih ediliyorsa artık üstüne yorum yapmak saçma olur.

Doğuş'un mevcut yerli kadrosu: mehmet, ender, serhat, birkan, oguz, furkan, metin, samet, doğuş, emir preldziç.
Semih'ki ellerindeki en elit yerli idi, kontratı bitti, eğer onuda tutarlarsa 11 tane yerli oyuncu olucak kadrolarında. Bunlardan serhat birkan emir aynı pozisyonda ve ayrıca o pozisyonda reeding ve marko'da var.
Sözün bittiği yer diyorum.

Gerçekten Türk Basketbolunu bitirmek için yatırım yapıyor bu adamlar. Bir spora, bu kadar zarar veren başka bir yatırım görmedim.

Gerçekten Türk Basketbolunu bitirmek için yatırım yapıyor bu adamlar. Bir spora, bu kadar zarar veren başka bir yatırım görmedim.

Hocam üstüne lisans sayısı 7 den 8 e çıkmış. Bunlar kesin 8 yabancıda alırlar.
Napıcaklar gerisini anlayamıyorum. Yani şu birkan transferini gerçekten hangi sportif zeka yapmış keşke sorma imkanım olsa.