Fenerbahçe'nin Udoh'un ayrılması haline Elan Chalon'daki Devin Booker'ı alacağı söyleniyor. Bana çok mantıklı gelmedi ama yine de buraya yazayım dedim.
Hayır anlamıyorum burayı takip eden bi elemanları mı var? Gecen sene udoh yazdık buraya bi anda onlar aldı, wanamaker yazdık almak üzereler, dün booker yazıldı şimdi booker alacaklar deniyor.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğuş'a blatt yetmedi heralde üstüne Ainars Bagatskis'i yardımcı koç yapmışlar. Heralde gene 20 kişilik kadro kurucaklar o yüzden iki koç ile anlaştılar)
Şaka bir yana geçen sene türkiye piyasasını mundar ettiler, bu senede avrupa piyasasını mundar ediyolar. Basketbola sadece zarar bir organizasyon, bu kadar antipatik olunamaz heralde
Sent from my iPhone using Tapatalk
Wanamaker ve Daçka Blatt açısından çok kötü seçimler. Obradovic bile taraftar şartı koşuyor kendini isteyenlere. İç sahada taraftardan yararlanan sadece Ergin Hoca değil yani. Blatt hem taraftarı olmayan hem de sempatikliğini Doğuş grubunun karanlığıyla yitirmiş bir kulübe geldi. Üzerine bir de NBA oyuncularını ve oradan düşecekleri tanıdığı halde Wanamaker gibi net olmayan ve bir üst seviyede ne vereceği kestirilemeyecek bir oyuncu alıyor. Blatt ın bilmesi lazım, CSKA ve Maccabi yi çalıştırmakla Efes ve Daçka yı çalıştırmak aynı değil.
Evet ama euroleague de daçka nın seyirci ortalaması çok da kötü değil, 4500-5000 civarıydı. Bu sene yeni transferlerle daha da yukarı çekebilirler bu sayıyı. Ben salona yakın olsam (şimdi Baku'deyim ama İstanbul'dayken de anadolu yakasındayken düşünmezdim) el maçı olduğunda bilet bakardım. Hem daçka da iyi isimler olacak, hemde gelen takım iyi, hatta, maçlardaki animasyonlar vs de gayet başarılıydı bence. 100 lirayı geçmeyecek şekilde bilet bulunabilirse yakınlardaki birçok basket sever gidecektir maçlar. Yani taraftar problemi en azından el için çok fazla olmaz.
Çekirdek çitleyip,sosyal aktivite olarak maça gelen fanlarla neyi başarabilirler ki ? O topluluğun oluşturduğu atmosferin artı bir değer katacağını düşünmüyorum neticede hobi olsun diye orada olacak bir topluluk.
Ayhan bey onların yarıdan fazlası davetiyeli kişiler, doğuş çalışanları ve darüşafaka öğrencileri. Bu tip takımlar ki buna efes de dahil istanbul'da bulundukları sürece taraftar olgusu yaratamazlar. Zaten ferit şahenk'inde öyle bir derdi olduğunu sanmıyorum. Tahminim kısa vadede bozulmuş olan firma reputasyonunu basketbol üzerinden düzeltmek istiyor. Orta vadede ise fenere sponsor olucaktır.
Sent from my iPhone using Tapatalk