Vesely'nin belirsizliğiyle ilgili olabilir ama gitmesi halinde daha üst düzey bir 4 numara alacaklarını düşünüyorum bende.
Hocam üstüne lisans sayısı 7 den 8 e çıkmış. Bunlar kesin 8 yabancıda alırlar.
Napıcaklar gerisini anlayamıyorum. Yani şu birkan transferini gerçekten hangi sportif zeka yapmış keşke sorma imkanım olsa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Datome Antic var 4 te bana da mantıksız geldi haber.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4 numarada sadece Antic var. Datome ve Kalinic 3 oynuyor (Kalinic örneğini bilerek verdim). Ben Kuzminskas'ı alacaklarını düşünmüştüm fakat terör olayları yüzünden Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığı haberi dolaşıyordu 2-3 gündür. Sanırım olmadı ki onlar da Moerman'ın peşinden gittiler. Ben Nba'den birini getirirler diye düşünüyordum biraz şaşırdım doğrusu...
Vallahi Kuzminkasi alacaklarini dusunmustum demeseniz bir an sizi Fenerli sanacaktim .Bu forumdaki GS taraftarlarinin basketbolu onceleyen bakis acisini cok seviyorm mesela Cem bey foruma 6 mesaj yazmis 5 tanesi dogrudan biri dolayli olarak ezeli rakibimizle ilgili ustelik tum mesajlarda olumlu boyle boyle spor kulturu gelisecek bu ulkede insallah
Bana ne yapip ne yapmayacagimi soyleme gibi bir durumunuz yok ayrica ben kimseyi birseyle suclamadim takdirlerimi bildirdim GS oldugunuz halde GS ile ilgili hemen hic yorum yapmayip daha cok FB ile ilgili olumsuz olmayan yorumlar yaptiginiz icin .Yani suclama yok takdir var takdirin nedeni de FB ile ilgili yorum yapmaniz degil .6 mesajinizin yani tum mesajlarinizin biri dolayli olmak uzere hepsinin FB ile ilgili olmasi ..Ne guzel iste bu da bu forumun farkiBen kimseye Galatasaraylı olduğumu ispat etmek zorunda değilim. Sizin beni suçladığınız gibi Fenerbahçeli olsaydım eğer burada Fenerbahçeliyim diye de yazardım. Okuduğum kadarı ile 1-2 tane Fenerbahçeli var zaten forumda.Fenerbahçe ile ilgili bilgi sahibi olmak için Fenerbahçeli olmaya gerek yok. Herkes gibi ben de Basketbolu takip ediyorum. Bu sadece Galatasaray ile sınırlı değil. Az önce Real Madrid - Barcelona Lassa serisini izliyordum mesela. Siz izliyor musunuz? Biraz sonra burada Real Madrid ile ilgili 2-3 şey yazsam demek ki beni Real Madrid taraftarı olmak ile suçlayacaksınız. Hmm, güzel.Herneyse, uzatmak amacım değil. Bir daha lütfen kimseyi z bir takım taraftarı olmak ile suçlamayın. En azından beni...
Obradovic başarılı olduğu sistemi değiştirmez 2 tane mobil uzunu aynı anda oynatarak fark yarattı şimdi Moermanı falan almaz şimdi gider Kuzminkas'ı alır Obradovic ikna eder onu.
Antic yerine olur ama Moerman
Moerman sadece uzun forvet.Antic aynı zamanda pivotta oynuyor farklı tip oyuncular .Antic yerine olur ama Moerman
Udoh 900 bin dolar küsür alırken Moermana o parayı vermezler. Bence Moermanı Efes alacak hala aynı fikirdeyim.