• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bu sezon en çok bizi kim zorlar?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:07

Bu sezon en çok bizi kim zorlar?

• Kullanılan toplam oy
    105
yok keremin takımı anlaşmanın olmadığını açıkladı

Semih TİYANŞAN' Alıntı:
yok keremin takımı anlaşmanın olmadığını açıkladı
Valla ben basketdergisinin yalancısıyım :)

kardeşim aynn bnde öyle biliyodum da sonra kulübü bi anlaşmanın olmadığını söylemiş.Ama bu olmayacağı anlamına gelmez.

Biz önce kendimizi zorlamayalım da ...

fb gricek i aldı yine en büyük aday fener

Semih TİYANŞAN' Alıntı:
fb gricek i aldı yine en büyük aday fener

Kesin mi ben de yerli bir forumda öyle bir şey okudum . Sizin de kaynağınız orası mı ? Yoksa başka bir yer mi ?

yok yerli değil kaynak falan aldı işte 1+1 yıllık

Semih TİYANŞAN' Alıntı:
yok yerli değil kaynak falan aldı işte 1+1 yıllık

Gördüm sizin kaynağı :) yerli kaynağın kaynağıda aynı yer zaten

bn antuda gördüm de yerli kaynağı bilmiorm:D

Temel kaynak oyuncunun Hırvatistan'dan bir basın organına verdiği demeç anladığım kadarı ile .

Bütçe bir tarafa bizim dezavantajımız FBülker'in avantajı Avrupa liginde oynayan bir takım sonuçta Rus takımı ise 2 numaralı kupada.

Fulker Omer'in fotokopisini aldi zaten 4 ayda 3 takim degistirdi(ikisinde kocla kavga etti), eskisi gibi keskin sutorde degil ve 3 milyon Euro'lardan bahsediyor forumlarinda insallah bu transferleri gerceklesir, bence Fulker guc kaybetti, tek guardla bu is gitmez hemde 1.68'lik savunma yonu zayif bir guardla !

Anlaşmış olsalar ilk olarak resmi sitelerinden duyururlar ama öle birşey söz konusu değil .

mustafakaya' Alıntı:
Anlaşmış olsalar ilk olarak resmi sitelerinden duyururlar ama öle birşey söz konusu değil .

Bizde de ilk olarak resmi siteden duyrulmadı transferler. Umarım olmaz bu iş ama oyuncunun demeci var ortada :( .

Arkadaşlar bana bir kaynak verebilirmisiniz ?

FB TV de alt yazi geciyor simdi. F5 li kardesim uyardi. Giricek ile 2 yilligina anlasmislar. bence abartilacak bir transfer degil. Iyi bir sutör, fena da savunma yapmiyor ama bence level atlatmaz Kinsey kadar. Kinsey parcaliyordu rakilperini.

amma kastık hee hayırlı olsun diyelim.Bnce biz fb yi yencez ama onlar şampiyon olcak

Türk basketbolu adina hayirli olsun !!

fenerde "iyi yabancı" denilebilecek bi smith vardı şimdi giricek de eklendi.

Geri