T
Tonguç Sarp Gavtoğlu' Alıntı:[quote="Sercan Özbek":28yjcz28]Bugün , benim doğum günüm
Tugay Aktepe' Alıntı:Bugün, rahmetli Alparslan Türkeş'in vefatının yıldönümü.
Rahmet ve özlemle anıyoruz...
Tugay Aktepe' Alıntı:Bugün, rahmetli Alparslan Türkeş'in vefatının yıldönümü.
Rahmet ve özlemle anıyoruz...
başka derdin kederin olmasın..Onur Yavuz' Alıntı:Bugün 1998´de 1200 $´a aldığım masa üstü bilgisarayı elden çıkarmak istedim, 30 TL verdiler...
Onur Yavuz' Alıntı:Bugün 1998´de 1200 $´a aldığım masa üstü bilgisarayı elden çıkarmak istedim, 30 TL verdiler...
11 temmuz 19:30 civarı oralardayızNilay KIZILOK' Alıntı:sagol Erdal insallah. tam istedigim bi is oldu. havaalanında calısmaya cok istemistim hep.
Hayırlı olsun, bu zamanda iş bulmak zor..Nilay KIZILOK' Alıntı:19 subat da yazmıstım havas ile gorusmem oldugunu. bugun aradılar ise giris ile ilgili tum belgeleri istediler. hepsini tamamladım gibi. yarın savcılık(sabıka kaydı), akciger filmi(verem savas dispansiyer) ve is bankasında hesap actırıp, carsamba evraklarımı teslime edecegim. 10 gunluk bi egitim olacakmıs. yolunuz antalya havaalanına duserse beklerlim.
Barış Şişman' Alıntı:Bugün babam hastaneye gitti ve ülser teşhisi konuldu, sanırım kanser'den de şüpheleniyorlarmuş doktorlar..
Güzel başlayan gün bir anda tersine döndü, Allah'ım yardım et bize.
Barış Şişman' Alıntı:Bugün babam hastaneye gitti ve ülser teşhisi konuldu, sanırım kanser'den de şüpheleniyorlarmuş doktorlar..
Güzel başlayan gün bir anda tersine döndü, Allah'ım yardım et bize.