Bugün...

Arkadaşlar, normalde böyle birşey yapmam ama size haber vereceğimi söylemiştim o yüzden yazıyorum, eğer konu dağılıyorsa silinebilir.

Babam sonucu almış ama doktorlara gösteremeyince neyin ne olduğunu bilemiyoruz, tıp dilinden de anlamadığımız için ancak doktora gösterince herşey netlik kazanacak. Bu uğurda beni yanlız bırakmayan siz arkadaşlarıma tek tek bütün forum huzurunda teşekkür ediyorum, ayrı bir teşekkür ise Esra arkadaşıma. Sağolsun o günden bu güne, gerek MSN'den gerekse özel mesajlarıyla her zaman durumu soran ve bana telkinde bulunan bu büyük insana yürekten çok teşekkürler.

İyi varsınız, böyle durumlarda iyi dilekler bir parçada olsa insanı rahatlatıyor. Hepiniz sağolun..

Arkadaşlıklar dostluklar böyle günlerde belli olur
bizde,biz aileyiz dedigimize göre sizin sorununuz bizim sorunumuz
umarım herşey olumlu çıkar ama ben inaniyorum istedigimiz gibi olacak ve güzel mutlu haberleri burda kutlicagız bizi habersiz birakmayin

Erdal Can İçelli' Alıntı:
Arkadaşlıklar dostluklar böyle günlerde belli olur
bizde,biz aileyiz dedigimize göre sizin sorununuz bizim sorunumuz
umarım herşey olumlu çıkar ama ben inaniyorum istedigimiz gibi olacak ve güzel mutlu haberleri burda kutlicagız bizi habersiz birakmayin
Çok sağolun arkadaşlar, şu mesajı okurken duygulanmamak elde değil.

Tekrardan hepinize teşekkürler, gelişmeler olduğunda haber geçeceğim.

Ayrıca adaşım Barış Yavruoğlu ve Alperen'e de çok teşekkür ederim, sağolsunlar Alperen telefonla adaş ise devamlı özel messajlarla durumu sordular.. Yukarıda teşekkür etmeyi unuttum affola.

Barış Şişman' Alıntı:
Bugün babam hastaneye gitti ve ülser teşhisi konuldu, sanırım kanser'den de şüpheleniyorlarmuş doktorlar..

Güzel başlayan gün bir anda tersine döndü, Allah'ım yardım et bize.

Çok çok geçmiş olsun abi, Allah acil şifalar nasip etsin. Dualarımız sizinle.
Diğer forum başlıklarında görmüştüm, umarım iyi haberler duyarız kısa sürede.

GSbasket.org'un bu yönünü de yeni keşfettim, bu forum başlığına ilk kez göz atıyordum açıkçası. Forum'a olan saygım ve sevgim kat kat arttı. Aile havası gerçekten çok hoşuma gitti.

Tekrar tekrar geçmiş olsun..

Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":36hzyqi6]Bugün babam hastaneye gitti ve ülser teşhisi konuldu, sanırım kanser'den de şüpheleniyorlarmuş doktorlar..

Güzel başlayan gün bir anda tersine döndü, Allah'ım yardım et bize.

Çok çok geçmiş olsun abi, Allah acil şifalar nasip etsin. Dualarımız sizinle.
Diğer forum başlıklarında görmüştüm, umarım iyi haberler duyarız kısa sürede.

GSbasket.org'un bu yönünü de yeni keşfettim, bu forum başlığına ilk kez göz atıyordum açıkçası. Forum'a olan saygım ve sevgim kat kat arttı. Aile havası gerçekten çok hoşuma gitti.

Tekrar tekrar geçmiş olsun..[/quote:36hzyqi6]Çok sağol Ömer Faruk, teşekkür ederim.

Dıs Hatlar'a verdiler bizi havaalanında.

Esra kusura bakmasın yazın gelecekti. Dıs hatlarda gorevli oldugum icin gorusemeyecegiz sanırım.

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Dıs Hatlar'a verdiler bizi havaalanında.

Esra kusura bakmasın yazın gelecekti. Dıs hatlarda gorevli oldugum icin gorusemeyecegiz sanırım.
olsun cnm,sen işini severek yap da, bi yerlerde buluruz birbirimizi elbet.