Bugün...

Barış Şişman' Alıntı:
Bugün babam hastaneye gitti ve ülser teşhisi konuldu, sanırım kanser'den de şüpheleniyorlarmuş doktorlar..

Güzel başlayan gün bir anda tersine döndü, Allah'ım yardım et bize.

Barış büyük geçmiş olsun .. yalnız sana iyi bir haber vereyim. Kötü bir şey çıksada üzülmeyin. Artık tedavisi kolay. Ekim ayında arkadaşımın annesinde de bu durum vardı. Hata onun kanser olduğu netti. Midesini aldılar (Bağırsaklar mide görevini görebiliyormuş) Önlem olsun diye 4 seans da kemoterapi gördü. Şu an sapa sağlam kendisi.

Barış Şişman' Alıntı:
Bugün babam hastaneye gitti ve ülser teşhisi konuldu, sanırım kanser'den de şüpheleniyorlarmuş doktorlar..

Geçmiş olsun,inşallah önemli birşey çıkmaz.

Barış Şişman' Alıntı:

çok geçmiş olsun..umarım şüpheden ibaret kalır sadece..

Barış Şişman' Alıntı:

Geçmiş olsun Barış.

Allah yar ve yardımcınız olsun...

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, inanın bu mesajlar bile böyle durumlarda insanı az da olsa rahatlatıyor..

Mide'den bir parça almışlar ve haftaya onun sonuçları çıkacak, dün biraz üzüldüysekte bekliyoruz. Öyle umut ediyoruz ki kötü birşey çıkmayacak, çıksa da el birliği ile atlatacağız.

Tekrardan iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, hepiniz sağolun varolun.

Barış çok geçmiş olsun. Umut ettiğiniz bir sonuç çıkar umarım.

Benim babama yıllar önce ülser teşhisi konmuştu. Bir süre yemeye içmeye dikkat etti. Şu an bir şikâyeti yok.

Umarım böyledir babanın durumu da.

Eyvallah Onur, ülser her neyse ondan korkumuz yokta daha kötü birşey çıkarsa diye biraz endişeleniyoruz.

Doktor'da biraz o yönde sorular sormuş ama tabii sonuçlar ne gelecek bilemiyoruz. Umarım kötü birşey olmayacak..