Bugün...

Deniz Baskın' Alıntı:
Okan söylemezsin söylemezsin sonra aylar geçer birşey hissetmemeye başladığın zaman günün birinde kız ''ben senden hoşlanıyordum bi ara'' der . içten bi ''h ile başlayıp r ile biten bir kelime'' çekersin içinden. Böyle olmasındansa söyle bence daha iyi. Olabilecek bir şey için dene şansını. Zamanın geldiğini düşündüğün andan itibaren geçen her dakika seni kankiliğe doğru götürür benden söylemesi :)
Ouvv O zaman büyük gün 1 ağustos
Onur abi,Deniz abi teşekkür ederim

Erdal kardeşim çok teşekkür ederim baya uğraşmıssındır yazarken.
Senin deddiğine göre şuanda 2.aşamadayız.Ağustos gelsin hele sahilde açım konuyu bakalım.
Çok dua ettim bu gece :)

Yanlış başlığa girdim sandım bir an... :)

Erdalcım; yazdıklarını okudum, söylediğin birşeye şiddetle karşı çıkıyorum.
''Kızlar çok duygusal kişiliklerdir'' demişsin. Ben de diyorum ki; 2010 yılında bayanların duygusallığı kalmamış durumda. Erkekler bayanlara göre çok daha duygusallardır. Bayanlar fiziksel olarak inceliklerini,narinliklerini kaybetmemiş olabilirler ama % 90'ı ruhen bu inceliği kaybetmiş durumda...

Rabbime çok şükür ki % 10'luk kısımdan bir gönüle kondum, mutlu 3 seneyi geride bıraktık. Allah herkesin gönlüne göre versin. :)

amaaan nasılsa transfer olduğu yok bari burda bizim transferleri görüşelim :)
Okan uygun zaman çok önemli ambiansı hisset dostum. Bi de sakın uzunu düşünme. Hele ki o yaşta :) O yaşta uzunu düşünüp şimdi 2 buçuk yıllık ilişkinin ardından sap gibi kalan birini tanıyorum da :) kim ki acaba :p :p :p

adı lazım değil baş harfi ben :) Yaşından büyük işe girmeyeceksin yoksa işin sonunda elinde nur topu gibi bi kadehin oluyo :) bu konu böyle giderse Onur Yavuz atacak bizi bu forumdan. Neyse bari bugünle ilgili birşey yazıyım.
Bugün 50 metre yanımda yürüyen adam denize düşüyordu dengesini kaybedip. Nasıl güleceğimizi şaşırdık

Bu bölümde bir ton "aşk" konulu başlıklar var. Oralara gidin. :p

Şaka bir yana, bir arkadaşınız olarak söyleyeyim, içinizde hiçbir şey bırakmayın. İnternet var, telefon var. İçinizde duracağına, yazılarınızla belli edin en azından düşüncelerinizi.

Gerçi Erdal açıklamış her şeyi. : )

Olmuyorsa da, duygularınızı açıkladıktan sonra olmasın. Gizli kalıp kangren etmesin sizi.

*

Bugün tarih belli olacak.

Dün ve bugün yaşananlar Türkiye adına hiç hoş gelişmeler değil.

Eskiden terör örgütü vardı ve kolluk kuvvetleri bunlara karşı gerekeni yapmaya çalışıyordu. Oysa gelinen noktada halk arasında Türk/Kürt ayrımı yaşanmaya başladı. Birçok etnik kökeni içinde barındıran Türkiye, adım adım uçuruma sürüklenmeye çalışılıyordu, başarıldı.

Ortamı germemek gerek, bir açılım yapılacaksa bu muhalefet ve STK´lerin görüşleri alınarak yapılmalı önerilerine kulak tıkayanların vicdanı şu anda rahat mı acaba?

Asker gidecek, geri gelecek. :)

Başlık aşk konusundan çıkıp askeri başlık olmuştur. Kabul edenler etmeyenler, kabul edilmiştir.

İstismarcılar,uydurmacılar tarafından kaçıncı iddianame ile darbe suçundan yargılanacak bakalım bu başlık..

Konu aşksa Burak Barut'tan tavsler alacaksını kardeşlerim.Adam bildiğin EVLİ. Kızları az tavlıyor ama öz tavlıyor. :p

Onur Yavuz abinizdede aslında hovarda potansiyeli mevcut olmasına rağmen atmış bir imza yapacak bir şey yok artık.İş barda ,discoda kızlara takılmaksa ozaman ben beklerim sizi ;)

Mevzu aşksa;

Var mı acaba hala benim gibi Leyla-Mecnun aşkı yaşayan ve bu tarzın peşinde koşan.Hani kara sevda,ölümüne sevmek gibi hala geri kafalı,eski düşünen adamlar.Hala 1950,60 lar zihniyetinde olan :)