Senin ideolojin islamiyetse bunu bana niye dikte etmeye kalkarsın ?
Ezandan bıktıysam bunun hesabı kimedir ? Benim bıkmam senin ezanının sesine mi yansır da konuşup durursun ?
Benim evimde kız arakdaşımla kalmamı hangi yüzle yasaklamaya kalkarsın. Ki söyleyeyim çatır çatır da sevişiyoruz her gece durdurak bilmeden . Bana evimde hangi hakla karşışırsın.
Alkol aldığı için dövülen görmedim demekle dininin büyük günahlarından birini işlemiş olmadın mı ? O dayak atanların yalancı şahitliği senin dininde günah değil midir ?
Madem ki dinini unutmam dersin o zaman isminin sahibi olan Metehan neye inanırdı ? Eğer ki onun soyundaysan ; dinini unutan sen değil de kimdir ? Dine inanmamak da ayrıca ne zaman suç olmuş ?
Hayatında atın üstünde bi ok atmadığın o kültürünü yaşamayan sen değil misin ? Atam dediğinin neyine sahip çıktın. Arap ne zaman atan olmuş ?
Esaretten çıktıysak bütün her varlığı yabancılara kim sattı ? O esareti başlatan dediğin adam değil miydi bunları yaptıran ? Az biraz dürüst ol hem artı sevap kazanırsın.
Kendi tarihinle ilgili kaç kitap okudun ? Avcı kartal sahibini nasıl tanır desem tarihten bir cevap verebilir misin ?
Senin başbakanın aynı şeye bigün farklı diğer gün farklı birşey diyor ; hangisinde bizi kandırıyor ?
Tut ki zalimse onlar ; zulümse yaptıkları... Ne farkın kalır ondan ?
Burası islam toprağı filan değil genç ! Burası Anadolu topraklarıdır. Buranın ne milleti , ne ırkı , ne de dili vardır. Romaya , Perslere , Yunanlara ve bir çok büyük devlete yar olmamış bu topraklar elbet ki emanet topraktır.
Ve sen ; senin tanırının indirdiği kaç kitabı okudun da gelip yazarsın buraya bunu ? Ben bir deist olarak ( ki şu gruplanma olayını da hiç sevmem aslında) 3ünü de okudum. Bİlmediğim birşeye inanıp inanmamak değil midir zaten saçma olan ? Ben biliyorum ama. Eğer sen de okuduysan oturalım konuşalım. Yok eğer bunları okumadıysan kendime üzülürüm sadece ; hayatımdan 10 dakika çaldığın için. Senin için üzülecek halim yok ; yalnızca saygı duyarım düşüncene. Ama okumadıysan çok gülerim.
Forumda küfür yasaktı bildiğim kadarıyla. Ceza verin şu herife !
Normal konuşarak sövme ödülü vereceğim be kardeşim sana )