Bugün...

Gezi olayları olmasa, Tokyo'nun karşımızda hiç şansı olmazdı.
Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere Türkiye'nin kalkınmasını istemeyen herkes sevindi.
Bu defa Türkiye'yi sevmeyenler kazandı, Türkiye kaybetti...

Dopingçilerin,şikecilerin suçu yok tüm suç Gezicilerin. Madem ana sebep bu rakiplerimiz niye bunun yerine dopingten falan bahsettiler de bu konuyu açmadılar acaba?
Eğer olimpiyatları alamamızda bu olayların etkisi varsa bile göstericilerden ziyade suç 1500li yıllarda yaşadığını zanneden Türk emniyetinin ve iktidarın gücünü şuursuzca kullananlarındır zaten

Bir ülke düşünün halkı ekonomik sıkıntılı sağlık sektörü sıkıntılı,ulaşım sıkıntılı enerji sıkıntılı eğitim sıkıntılı komşularıyla ilişkileri kötü ülkenin başbakanına göre halk ikiye bölünmüş bu ülke olipiyatlara aday ve en önemlisi harcanacak 19 milyar doları devlet garanti ediyor.Ülkenin başbakanı avrupaya ,komşularına hatta BM gider yapıyor bazen tehdit ediyor.Sonra olimpiyatları alamayınca suçlu ağaç kesilmesin diye eylem yapan bir avuç insan.Buna inanan kaç kişi var bu halk bukadar salakmı sandınız en azından %50 si değil sizin tabirinizle.Bu para nerden çıkacaktı madem böyle bir kaynağınız var bunu olimpiyat yerine ülken için harcasana hastane yap okul yap yol yap yap ta yap ama artık vatandaşını vergi için ezme.

Gezi olayları olmasa, Tokyo'nun karşımızda hiç şansı olmazdı.
Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere Türkiye'nin kalkınmasını istemeyen herkes sevindi.
Bu defa Türkiye'yi sevmeyenler kazandı, Türkiye kaybetti...

Metehan, yaşın genç daha. Sana bir büyük tavsiyesi; Olaylara sana sunulan pencereden değil, geniş pencereden bak hayatın boyunca. Hayata siyasetin hangi penceresinden bakarsan bak aslolan bu olsun. Çünkü çıkar odakları görünmesini istedikleri şeyi gösterir, görünmesini istemedikleri şeyi gizlemeye çalışır. Her şeyi sorgula, kimsenin fikrine bağımlı kalma...

Maneviyata önem veren birisin, dini duygularının sömürülmesine asla izin verme.

Olimpiyatlara ilişkin bir dip not: Cumhuriyet gazetesi Ankara temsilcisi Japon ekonomist -aynı zamanda Japonya Olimpiyat Düzenleme Komitesi Üyesi- Tetsuji Tanaka ile yapığı görüşmede Tanaka seçim sabahı 60 oylarının garanti olduğunu söylemiş. Bu adam müneccim değil. Japonya öyle sistemli bir çalışma yürütmüş ki belli gruplar belirlenmiş ve Tanaka da bu kapsamda 4 komite üyesini ikna için görevlendirilmiş.

Özetle bu iş biraz da lobi işi. Sence biz böyle sistemli bir çalışma yürüttük mü? Rakiplerimizin bize karşı kullanacağı en büyük kozlar neydi; Gezi protestosunda polisin sergilediği insanlık dışı şiddet, ırkçılık (Rıza Kayaalp, Emre Belözoğlu, FB tribününün muz şovu!), doping skandalları, şike... Bunların hangi birinde elimizde savunacak veri vardı?

Metehan, yaşın genç daha. Sana bir büyük tavsiyesi; Olaylara sana sunulan pencereden değil, geniş pencereden bak hayatın boyunca. Hayata siyasetin hangi penceresinden bakarsan bak aslolan bu olsun. Çünkü çıkar odakları görünmesini istedikleri şeyi gösterir, görünmesini istemedikleri şeyi gizlemeye çalışır. Her şeyi sorgula, kimsenin fikrine bağımlı kalma...

Maneviyata önem veren birisin, dini duygularının sömürülmesine asla izin verme.

Olimpiyatlara ilişkin bir dip not: Cumhuriyet gazetesi Ankara temsilcisi Japon ekonomist -aynı zamanda Japonya Olimpiyat Düzenleme Komitesi Üyesi- Tetsuji Tanaka ile yapığı görüşmede Tanaka seçim sabahı 60 oylarının garanti olduğunu söylemiş. Bu adam müneccim değil. Japonya öyle sistemli bir çalışma yürütmüş ki belli gruplar belirlenmiş ve Tanaka da bu kapsamda 4 komite üyesini ikna için görevlendirilmiş.

Özetle bu iş biraz da lobi işi. Sence biz böyle sistemli bir çalışma yürüttük mü? Rakiplerimizin bize karşı kullanacağı en büyük kozlar neydi; Gezi protestosunda polisin sergilediği insanlık dışı şiddet, ırkçılık (Rıza Kayaalp, Emre Belözoğlu, FB tribününün muz şovu!), doping skandalları, şike... Bunların hangi birinde elimizde savunacak veri vardı?

Ağabey ben gezi olaylarının etkili olduğunu söyledim.
Burda tek suçlu gezi eylemine katılanlar demedim.
Doğru veya yanlış o olayların içinde bulunanlar ve hükümetin karşılığının birlikte etkisi var bu gezi eyleminin olumsuzluğunu ön planda tutan.
Yani hükümetinde suçu var. Hükümet bu işi büyüttü.
Ben genelleme yaparak gezi olaylarının etkisi var dedim.
Gezicilerin etkisi var demedim.
Yanlış anlaşıldıysam da özür dilerim.

Tavsiyeniz içinde teşekkürler ağabey. Dikkat ederim...

Son olarak;Geçen gün Odtü'de ki 3-5 soytarının yaptığını Maraş'ta Fransızlar yapmıştı. Acaba bunlar akraba mı diye düşündüm?
Hayır bizde Sütçü İmamla Akrabayızda ondan diyorum...

Cami ve Cemevi kardeşliğine niye karşı çıkılıyor?
Camii,kilise,havra aynı bahçede olsun diyenler,Camii ile cem evinin aynı bahçede olmasına karşı çıkıyorlar.Ben birşey anlamadım ya siz?
Ruh hastalığı mı bu?

Bu gün öncelikle kardeşime gösterdikleri ilgi ve alaka için florance nightingale hastanesine ve tüm personeline çok teşekkürler ayrıca sevgili hocam sn Azmi HAMZAOĞLU'na kardeşim için yaptıklarından dolayı ömür boyu minnettar kalacağım.

Dün bir genç kardeşimiz daha öldü,ailesi perişan nereye kadar böyle devam edecek iki savaşta bizzat görev yapmış biri olarak söylüyorum,artık kan görmek ölüm haberleri almak beni çok üzüyor.Beni ilgilendirmiyor ne Mısır ne Suriye kendi iç meseleleri ben kendi toprağıma huzur ve güven istiyorum.

Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'nin okullardan kaldırılacağına ilişkin iddiaların gündemde olduğu bir dönemde CHP Silivri Gençlik Kolları da daha sonra asılsız olduğu anlaşılan bu iddiayı protesto için protesto gösterisi yaptı.

'AYETİ ÇİĞNETİRİZ ATATÜRK'ÜN VASİYETİNİ ASLA'
CHP'li gençlerin, bir kaç ay önce düzenlenen yürüyüşte 'Gençliğe Hitabe Ayet Değildir, Atatürk'ün Vasiyetidir Çiğnetmeyiz' yazılı bir pankart açtığı ortaya çıktı. Kısa süre önce sosyal medyada paylaşılan pankart büyük tepki çekti.

'PANKARTIN ARKASINDAYIZ'
Silivri CHP Gençlik Kolları, eylemin arkasında olduklarını söyledi. Yenişafak'tan Hamdi Koçoğlu'nun haberine göre; CHP Silivri Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Biryan Cevizli ise 'Pankartı biz açtık, o zaman öyle gerekiyordu, arkasındayız' dedi. Partinin Silivri yönetimi ise söz konusu pankarttan yeni haberleri olduğunu kaydetti.

Gün geçmesin ki tüylerimi diken diken eden bir olay olmasın.
Nedir bu İslam düşmanlığı,kuran düşmanlığı,ayet düşmanlığı,başörtüsü düşmanlığı?
Nedir bu İslami hazımsızlık.
İslam'dan ne kadar uzaklaşırsak hergün o kadar kötüye gideriz. Bakınız tarihimiz.
El insaf yahu !!!

Başlığa bak, içeriğe bak alakaya maydanoz durumu resmen ... Haberin YeniŞafak tarafından yapılması da inandırıcılığını yitirmesine neden oluyor ..

Ayrıca senin yorumunda bir nebze güldürdü beni ;) Kötü ruh halime iyi geldin Osmanlı Çocuğu ;)

Başlığa bak, içeriğe bak alakaya maydanoz durumu resmen ... Haberin YeniŞafak tarafından yapılması da inandırıcılığını yitirmesine neden oluyor ..

Ayrıca senin yorumunda bir nebze güldürdü beni ;) Kötü ruh halime iyi geldin Osmanlı Çocuğu ;)

Pankartta yazılanları gözüm görüyor çok şükür.
Haberi araştırın önce bir var mı yok mu ondan sonra cevap yazın bi dahakine.
Böylece kimseye iftira atmamış olursunuz.
Çok mutlu ettiniz beni :) Ben Elhamdülillah 3 Kıtaya, 7 Denize Hükmeden Ecdadımın Osmanlı'nın çocuğuyum..

Şehadetlerinin 52. yıldönümlerinde Merhum Adnan Menderes,Merhum Hasan Polatkan ve Merhum Fatin Rüştü Zorlu'yu rahmet ve hürmetle anıyorum. Mekanları cennet olsun inşaAllah.

Bugün ''Ben Abdestsiz hiçbir devlet işine imza atmadım'' diyen Ulu Hakan Cennetmekân Abdülhamid Han Hazretleri'nin doğum günü. Onu Rahmet ve Minnetle Anıyorum..Ve Arıyoruz..Mekanın Cennet olsun inşaAllah..Allah ebeden razı olsun...

Dün maçta olayların çıktığı anda hürriyetin internet sitesi "polis biber gazı sıktı ortalık karıştı" şeklinde bir haber girmiş ya bunlarda hiç mi utanma yok bu kadar provakatör olunur mu şu olaylarda polisin elinde biber gazı bile yok ne sıkması yazıklar olsun gerçekten diyecek başka bir şeyde yok

Yaktım puroyu söyledim kahveyi boğaza karşı gazete okuyorum.Beşiktaş ve fenerliler düşünsün açarsan türbünde juventus,madrid,shalke bayrağını tadarsın drogbanın .......... ooo güzel bir gün keyfime bakayım.

Yaktım puroyu söyledim kahveyi boğaza karşı gazete okuyorum.Beşiktaş ve fenerliler düşünsün açarsan türbünde juventus,madrid,shalke bayrağını tadarsın drogbanın .......... ooo güzel bir gün keyfime bakayım.

Helal abi yakışır. Biz daima böyle olmalıyız, şikeciler istediğini yapsın yine şampiyon olacağız. Sen de mayıs ayında boğazda yazı karşılarsın şampiyonlukla. :)