Bugün, ayrı bir mutluyum. Tayyip olimpiyat sana extra large.
Gezi olayları olmasa, Tokyo'nun karşımızda hiç şansı olmazdı.
Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere Türkiye'nin kalkınmasını istemeyen herkes sevindi.
Bu defa Türkiye'yi sevmeyenler kazandı, Türkiye kaybetti...
Metehan, yaşın genç daha. Sana bir büyük tavsiyesi; Olaylara sana sunulan pencereden değil, geniş pencereden bak hayatın boyunca. Hayata siyasetin hangi penceresinden bakarsan bak aslolan bu olsun. Çünkü çıkar odakları görünmesini istedikleri şeyi gösterir, görünmesini istemedikleri şeyi gizlemeye çalışır. Her şeyi sorgula, kimsenin fikrine bağımlı kalma...
Maneviyata önem veren birisin, dini duygularının sömürülmesine asla izin verme.
Olimpiyatlara ilişkin bir dip not: Cumhuriyet gazetesi Ankara temsilcisi Japon ekonomist -aynı zamanda Japonya Olimpiyat Düzenleme Komitesi Üyesi- Tetsuji Tanaka ile yapığı görüşmede Tanaka seçim sabahı 60 oylarının garanti olduğunu söylemiş. Bu adam müneccim değil. Japonya öyle sistemli bir çalışma yürütmüş ki belli gruplar belirlenmiş ve Tanaka da bu kapsamda 4 komite üyesini ikna için görevlendirilmiş.
Özetle bu iş biraz da lobi işi. Sence biz böyle sistemli bir çalışma yürüttük mü? Rakiplerimizin bize karşı kullanacağı en büyük kozlar neydi; Gezi protestosunda polisin sergilediği insanlık dışı şiddet, ırkçılık (Rıza Kayaalp, Emre Belözoğlu, FB tribününün muz şovu!), doping skandalları, şike... Bunların hangi birinde elimizde savunacak veri vardı?
Başlığa bak, içeriğe bak alakaya maydanoz durumu resmen ... Haberin YeniŞafak tarafından yapılması da inandırıcılığını yitirmesine neden oluyor ..
Ayrıca senin yorumunda bir nebze güldürdü beni Kötü ruh halime iyi geldin Osmanlı Çocuğu
Bu gün ne televizyon ne gazatede bu gün bütün haberlere kapalıyım taki Beşiktaşı ezene kadar.
Yaktım puroyu söyledim kahveyi boğaza karşı gazete okuyorum.Beşiktaş ve fenerliler düşünsün açarsan türbünde juventus,madrid,shalke bayrağını tadarsın drogbanın .......... ooo güzel bir gün keyfime bakayım.