Bugün...

Metehan AKP denen tamamen yolsuzluk üstüne kurulu partiyi İslam'la bağdaştırarak İslam'a iftira atıyorsun. Hem de bunu İslam'ı savunan sen yapıyorsun. Bazen alınıyorsun ama yaşın küçük olduğu ve iş dünyasına girmediğin için alınan rüşvetleri, yapılan yolsuzlukları bilmiyorsun. Proje onayı için istenen milyon avrolar ortada.
Sor kendine 80'ler de İETT işçisi olan ve hatta grev gözcülüğü yapmış RTE neden bugün grev karşıtı? 80'ler de evinin kirasını bile ödeyemediği dönemler olan biri nasıl oluyor da Ülker grubunun dağıtıcısı oluyor? Bir başbakan nasıl oluyor da bir iş adamından çocuklarına harçlık göndermesini istiyor?
Bir başbakan kızları için neden baş örtüsü yüzünden okuyamadılar diye yalan söylüyor? Oysa Sümeyye Erdoğan her hangi bir üniversiteye girecek puanı yapamadı.
Ve neden çocuklarını ABD'ye gönderiyor? Neden Cidde'de veya Katar'daki okullara değil. Oralardaki bazı üniversiteler senin okullarına beş basar.

Yahu adam sana hesap vermem diyor. Ardından cuma öncesi vaaz verirken "sen önce üstündeki gömleğin hesabını ver" diyen adama kürsüden inip hesap veren Hz. Ömer'den bahsediyor.

Hani nerede şu baş örtülü "bacısının" yediği dayağın görüntüleri? Hani cami de içki içilmişti? Cami mi önemli yaralı insanlara bakılması mı?

Zafer, yaptığı yolsuzluklarda hesap veremeyecek konuma gelince İslam´ı kullanarak kurtulmaya çalışacaklarınsa sorun çok.

Metehan, şu bir gerçek; Türkiye Cumhuriyeti Savcıları ülkedeki yolsuzlukları bitirmek amacıyla basmadı düğmeye, amaç iktidarı yıpratmak, gerçekleştirebilirse devirmek. Bu da dış güçlerin güdümünde yapılıyor. Yalnız burada düğmeye basan güçlere değil, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük yolsuzluklarına imza atanlara kızmalısın ilk önce. Dikkat edersen başbakan ve kabine üyeleri ilk günlerde yapmadık diyemedi, CHP´nin de yaptıkları var, hakim ve savcılara yönelik siz "de" temiz değilsiniz dedi.

Hiçbir partiye körü körüne bağlanmamalısın, çünkü ne siyaset düşündüğün gibi tertemiz ne de dini siyasete malzeme yapanlar.

Zafer inşaAllah İslam'ın olacak Kerem Ağabey.

Bunu Ak Parti'yi savunduğum için asla söylemedim.

Bence İslam eşittir Ak Parti değildir.

Ama Recep Tayyip Erdoğan'ın İslam'a hizmetleri büyüktür.

Onur Ağabey ve Murat Ağabey görüşleriniz için teşekkürler.

Ben birkaç gündür bu tarafa bakmamıştım ama bazı yazılanları okuyunca şok oldum.
-Şimdi tayyibe oy verenler kazanınca zafer islam'ın ; göndere üç hilali çekince zafer kimin ? Gayrimüslimlerin mi? Size mi kaldı islam'ı sahiplenmek , benim dinimi benden almak , sadece bizim demek , biz islam'cıyız siz değilsiniz demek ? Ben farzedelim akp'ye oy verdim köprüde tayyip mi bekleyecek beni gel seni direk cennet'e alıyoruz diye.Bu nasıl bir terbiyesizliktir siz kimsiniz milyonlarca müslümanın dinini tek başınıza sahipleniyorsunuz?
-Size müslümanlığımızı mı anlatmak zorundayız ? tayyibin kuyruğuna takılmayınca gayrimüslimiz yani.Arkadaşım uyanın uyan.Ve bir daha sakın kimsenin dine bağlılığı ve inancı ölçülmesin burada,ağzımızı bozmayalım sonra...
-Herşey apaçık ortada;haram ye-sinkafta bulun sonra bugün cumaya git oh senden ala müslüman yok...Yok yok herşeye müstehak bir toplumuz biz.Batıya dönmek ne kelime doğunun bağnazlığı ile yerimizde sayar dururuz...

Akşamına taksimde olacaklar varsa özel mesajla telefonlarını atıversinler bana mümkünse :) Çekelim atkılarımızı ; beraber haykıralım yapılan yolsuzluklarla çalınan milyonlarımızı.

Şu sitede artık mesajlara eksi de verebilsek iyi olacak.Mesela 10 eksi alan mesaj kendiliğinden veya yöneticiler tarafından silinecek.Gerçekten bu denli sevdiğim bir sitede bağnaz insanları ve onların kör-dogmatik düşüncelerini görmekten nefret ediyorum.

Şu sitede artık mesajlara eksi de verebilsek iyi olacak.Mesela 10 eksi alan mesaj kendiliğinden veya yöneticiler tarafından silinecek.Gerçekten bu denli sevdiğim bir sitede bağnaz insanları ve onların kör-dogmatik düşüncelerini görmekten nefret ediyorum.

İnsanların düşüncesinden bağımsız olarak böyle bir uygulamayı hangi ilerici-demokratik ve çağdaş sisteme uygun buluyorsunuz? Ne tür mesajların silineceği kurallarda var. 10 eksi alan silinsin demek ise kör-dogmatik düşünce spektrumunda yer alır ancak.

Muammer Güler'in ''TOMA'lardan sıkılan suya biber gazı karıştırdık'' demeci zihinlere not düşülmeli.Sırf biber gazı kullanımı sebebiyle AİHM'den bir yığın ceza almışken insanları bilinçli olarak yaktık itirafını yapıyor.Böyle insanlıktan bihaberler,nitelemekte zorlanıyorum.

Türkiye'nin son bir haftada kaybettiği para yolsuzlukla çalınamayacak büyüklükte. Bunun hesabını kim verecek ?

K.Irak son operasyon üzerine Halkbank'ın yerine Amerikan Federal Bank ile anlaştı. Yani yıllık*zararimiz 11.5 milyar euro.

Yanlışın bedeli ödenir de ihanetin bedeli ödenmez !!!

Emeği geçenlere bu milletin genç bir ferdi olarak hakkımı helal etmiyorum...

Türkiye'nin son bir haftada kaybettiği para yolsuzlukla çalınamayacak büyüklükte. Bunun hesabını kim verecek ?

K.Irak son operasyon üzerine Halkbank'ın yerine Amerikan Federal Bank ile anlaştı. Yani yıllık*zararimiz 11.5 milyar euro.

Hımm son operasyon olmamalıydı yani? Onlar yemeye devam etseydi çok güzel şekilde... Erken yaşta insanların aklına bazı fikirlerin yerleştirildiğini üzülerek örnekle izliyorum.

Allah, Kur'ân-ı Kerim'de hiçbir peygambere ganimete, emanete, milletin malına hıyanetin yaraşmayacağını söylerken, kim bunu yapıp da hıyanet ederse karşılığını görür diyor. (Al-i İmran/161)

Yolsuzluk yanlış değildir; vatana, millete, emanete ihanettir. Yetimin, yoksulun hakkını gasp etmektir.

Sen sürekli işe farklı açılardan bakarken akıllara Nasreddin Hoca'nın ünlü repliği geliyor; "Hırsızın hiç mi suçu yok?"

Ağabeyler beni neden yanlış anlıyorsunuz yahu.

Dinimizde rüşvet alanda verende mel'undur sırrınca bu yolsuzluğa nasıl evet diyebilirim.

Bakın yukarıda emeği geçenlere hakkımı helal etmiyorum derken bu yolsuzluğu çıkaranlari ve yapanları da kastetmiştim.

Yolsuzluğu ele alıp yetim hakkı yiyenn her kimse ne yapılacaksa yapılsın umrumda değil onlar.

Yolsuzluğu savunan her kimse o insanlıkdan nasibini almamıştir.

Ama dönen oyunun farkına varmak gerekiyor. Ben bunu anlatmak istiyorum. Bakın Ak Parti'yi hep eleştiren Savcı Sayan gibi Rıza Zelyut gibi Oral Çalışlar gibi kişiler dahi bunun bir operasyon ve oyun olduğunu söylüyorlar.

El insaf...

Başsavcı'nın talebi
polis tarafından yerine getirilmiyor Erdem abi.Hukuk ayaklar altında resmen.Daha doğru bir zaman yok bence Taksim için

Ağabey ikinci dalga da kimler var biliyor musunuz ?

Soruşturmadan önce basınla bunu paylaşmak hukuksuzluk olmuyor mu ? Gizli bilgiler neden sizdirilir ? HHukuka inanan sizler bunu nasıl soylersiniz?

Adam diyor ki ben hukuk bana ne diyorsa ben onu yapıyorum diyor. Unutulmamali ki darbelerde yetkisini yasalardan ve anayasadan alıyordu. Vicdanli birisi buna ikisi de aynı demelidir. Aksi takdirde ben onun vicdanından şüphe ederim...

Yahu Kanal İstanbul müteahhidi, 3.kopru müteahhidi,3.havaalani müteahhidi,hızlı tren müteahhidi ile ilgili operasyonlar yapmak için uğraşıldi.

Buna izin vermeyen Başsavcı'dan Allah ebeden razi olsun.

Almanya'nın, İngiltere'nin, Israil'in isteği olmadı. Onlarin isteklerine Başsavcı müsade etmedi. Onun adını altın harfler ile tarihe yazmak gerekiyor.

Gezi demişsiniz. Ama yine birşey yapamayacaksiniz. Başaramayacaksiniz. Yapacağınız tek şey bu ülkeye maddi ve manevi zarar vermek. İyi eğlenceler size...