Bugün...

''Ali İsmail denen şahıs''mış.Sanıkların insanlıktan bihaber olmaları,canilikleri bir yana edep,adap,hitabet de yerlerde.Bunlar hayattaki hiçbir şeyin güvencesi olamazlar,anca emir alıp destan yazıp katil olurlar.

''Ali İsmail denen şahıs''mış.Sanıkların insanlıktan bihaber olmaları,canilikleri bir yana edep,adap,hitabet de yerlerde.Bunlar hayattaki hiçbir şeyin güvencesi olamazlar,anca emir alıp destan yazıp katil olurlar.

Teknik mahkeme konuşması onlar. Sonradan adının xxx öğrendiğim şahıs gibi.

Görülecek ne dava varsa. Toplaşmışlar bir genci linç etmişler. En fazla 2-3 celse sürmesi gereken mahkeme en az 5 yıl sürecek.

Murat abi ifade mahkeme tutanağından değil,sanıklardan birinin savunmaya başlama şekli.Hukuk diliyle konuşmaya çalıştıysa bile basit ezbercilik ve aile karşısındayken ağır nezaketsizlik,zaten 2 dakika sonra o sokakta olmak için yazılı emir almadık diyerek kanuna ne kadar itibar ettiğini göstermiş.

Murat abi ifade mahkeme tutanağından değil,sanıklardan birinin savunmaya başlama şekli.Hukuk diliyle konuşmaya çalıştıysa bile basit ezbercilik ve aile karşısındayken ağır nezaketsizlik,zaten 2 dakika sonra o sokakta olmak için yazılı emir almadık diyerek kanuna ne kadar itibar ettiğini göstermiş.

Onur zaten ifadeye o şekilde başlanır.

Bakın biz ülke olarak hep yanlış şeylere takılıyoruz. Geçen gün 27 tl çaldı diye 27 ay hapis aldı biri ve bana göre doğru karar.
Yanlış olan 14 yıl önce Anne kıza tecavüz edip kızı öldürenlerin 7-8 yıl almasıdır. Bizim ceza kanunumuz insana değil maddeye değer veriyor ne yazık ki.

Bilmiyordum Murat abi,teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.Hani keşke bilgi eksikliğiyle bu insanları karalamış olsaydım da üstte yazdığım sıfatları hak etmeselerdi,''bacağım ağrıyordu çok sert vurduğumu düşünmüyorum''la avukatlara gösterilen silah işin karanlığını ortaya koyuyor maalesef.
Bataklığı bırakıp sineklerle uğraşmaya meyilli olduğumuza da katılıyorum.

Bugün 4 Şubat.

Tam 88 sene önce bugün tarihte,hukukta ve demokrasi de eşi benzeri olmayan bir nedenle İskilipli Atıf Hoca şapka takmadigi ve daha kanunu çıkmadan 2 sene önce yazdığı bir eseri yüzünden şehit edildi.

Allah şehadetini kabul etsin inşAllah.

Mekanın Cennet olsun inşaAllah.

Unutmadık Unutmayacağız !!!

Merhabalar,

Ben önceleri burada çok sık yazan bir üyeydim. Bu dönemler vakit darlığından giremiyorum. Bir arkadaşımın taraftarlık üzerine yürüttüğü bir anket çalışması bulunuyor. Bu çalışmaya katılabilir misiniz?

surveey.com, online anket sistemi

linke tıkladıktan sonra çıkacak sayfada ölçekleri doldurabilirsiniz. Yalnızca 10-15 dakikanızı alacak.

Babamı kaybedeli daha 1 hafta oldu,ama hala her sabah uyandığımda görecekmişim gibi geliyor,çok zor kabullenmek ama inananlar için bunu kabullenmek zorundayız.Ölüm allahın emri