Bugün mutluluk Ahırkapı sokaklarında olacak . Korkunç eğlence yine garanti . İstanbul'un en güzel günü Gelemyi düşünen varsa hiç düşünmeden gelsin pişman olmaz asla
Benzer yollardan yaklaşık 10 yıl önce geçtim doktor bey, TUS'u halledene kadar tıpta erimeye devam. Dahiliye bitince tıp bitti derler. Kolay gelsin.Tıp Fakültesi hayatımın belki de öğrencilik hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. 5 gün sonra Dahiliye klinik ve teorik sınavım var. Ve ben iyice erimeye başladım bugünlerde... Yoğunluktan yazı yazamadığım , forumda aktif olamadığım günlerdeyim ve bundan oldukça rahatsızım. İnşaallah geçecek ...
Ne demek nerenle dinledin? Öncelikle terbiyenizi takının lütfen. Ben sizinle saygımı koruyarak yazşıyorsam, sizden de aynı saygıyı beklerim. Seviyenizi koruyamayacaksanız forumda tartışmaya girmezsiniz, olur biter.Evet son yazım nerenizle dinlediniz konuşmayı o konuşmadan bu çıkıyorsa helal olsun. Anlaşıldı ki önyargılı insanları ikna etmek çok zor.peadiyorum ve çekiliyorum
Evet evet Tayyip sayesinde oldu pkk Tayyip ten önce pkk yoktu pkk cici pkk a da m öldürmez rahat olun büyük filozofunuz koray cakışkanın dediği gibi 16 askeride 13 poliside öldüren Tayyip pkk değil.önyargıları değiştirmek zor hiç yoktan terör karşısında birlik olmamızı beklerdim.pkkyı aklamak için elinizden geleni yapabilirsiniz.kendinize iyi bakın iyi günler..