Bugün...

Tam 4 YIL , 9 AY ve 17 GÜNDÜR bekledim gün geldi :)
Bu akşam mezuniyet töreninde kepi öyle bir atacağımki bu kadar yılın acısını ve özlemini çıkartacağım ...

Benimde bugün lise bitti diyebilirim.Bitirme sınavları vardı onları verdik ve galiba geçtim. :) Çok sevgili Ümran hocam bana çok yardımcı oldu.Cevapları bile söyledi yeri geldi.Sen çok yaşa Ümran hocam...

walla bugun bir sınavı atlattım çok şükür kaldı 5 ,yarın en önemlilerden biri..fen ve teknoloji..ayrıca bugun 33 ayım war hihi

Bugün 1 senedir okuduğum İngilizce hazırlık bölümünü ne yazıkki başarısız olarak bitirdim.Allahtan benim bölümüm için geçme-kalma zorunluluğu yoktu seneye direk 1.sınıfım.Allah yaz okulun kalan arkadaşlara sabır versin.

Resim resim hayatın her anı
Yastığa değdiğinden beri başım
Gözümün önünde her kare ve sen

Yalan yanlış kavgalar isyanım
Elime değdiğinden beri tenin
Aklımın bir yanı hep senle

Yüzümü elinle silmene muhtacım
Deyip önünde küçük düşsem de ben böyleyim
Sesini kaç gündür duyamadım niye hala aramadın
Deyip önünde küçük düşsem de

Seviyorum deyip yalvarmam lazım
Ölüyorum deyip ağlamam lazım
Hemen gel seni geri almam lazım

yalın

bugun ve yarın yapmam gerekenler...

Bu akşam rastgele televizyon kanallarını çevirirken Kick-Box maçı gördüm ve 1,78'lik bir boksör ile 2,18'lik bir boksörün maçı vardı.İlginç geldi gerçektende :)

Bugün nihayet, yeniden ayaktayım. Hastalandığım için Cuma gecesinden beri kalkamadığım yatağımdan bugün kalkabildim. 4 günden beri hasta mıydım yoksa ölüyor muydum bilmiyorum. Neyse yeniden ayağa kalktık ya buna da şükür...

Geçmiş olsun emre bey. Ya bu finaller bitmiyor.Ben bittim onlar bitmiyor.Perşembe günü inşallah bitecek ama bu çile. Sabır sabır ya sabır.

Cumartesi Duman İzmir'de konser veriyor..Siteden gidecek arkadaşlar olursa bir görüşme sansımız olabilir.İlgili arkadaşlara duyurulur. Emre büyük geçmiş olsun kardeşim.Senide beklerim konsere bu arada ;)

Saolasın kardeşim. Bakalım bende gitmeyi düşünüyorum konsere ama halâ atlatamadım hastalığı. Cumartesi gününe kadar iyileşirsem inşallah gelirim bende. Sana haber veririm zaten.