Bugün...

Doğduğu günü hatırlıyorum da yeğenin, koskoca 6 yıl geçmiş aradan. Zaman ne çabuk akıp geçiyor. Nice yıllara küçük aslan...

Aynen abi.İyi yaşlar Boraya.Seni bir daha maçtan çıkarmaz umarım.Ama dediğim gibi biber gazı ve copla çıkana kadar yeğenin zorlamasıyla çıkmak daha iyi. :)

Yeğeninin doğum günü kutlu olsun Onur abim. İyi ki doğmuş Küçük Aslan. Peki Onur abisi doğum günü hediyesi olarak ne alıyor yeğenine :)

Re:

Emre Özdoğan' Alıntı:
Yeğeninin doğum günü kutlu olsun Onur abim. İyi ki doğmuş Küçük Aslan. Peki Onur abisi doğum günü hediyesi olarak ne alıyor yeğenine :)
Benim tanıdığım onur abim o tatlı yiğenine en helalinden bir Lincoln forması alır.Aslanın yeni yaşını tebrik ediyorum.İnşallah oda çekirdekten Gsli yetişecektir.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Çağrı tahminin tuttu sayılır. Forma ve şort aldım ama arkasına Lincoln değil Bora yazdırdım. Onur´un bahsettiği gibi bir daha maçın yarısında çıkartma kolpalığını umarım yaptırmaz :)

Bu arada Onur umarım sınav istediğin gibi sonuçlanır. Öğrencilerine Türkçe´ye sahip çıkma bilinci oluşturacağından şüphem yok.

Yılmaz yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesini dilerim.

Sanırım artık doğumgünü hatırlatma bölümü görünecek sitede. Bu güzel bir haber unutkanlar için :)

3 gündür İzmir-Foça'da denizdeydim. Bugün evime döndüm. Pansiyonda kalmamız sebebiyle geceleri yatarken çok fazla rahat edemedim. Dolayısıyla da en çok yatağımı özledim. :) Eve geldim biraz oturdum filan sonra da baya bi uyumuşum. He bide bu arada denizdeyken nerdeyse hiç yemek yemedim. Pansiyona para verdik, geriye kalan paraları da içkilere verince yemek yemeye para kalmadı. :) Neyseki yol parası vermedik. Gidiş-dönüş otostop çektik. :muhaha

Ayrıca bugün Barış Akarsu'nun da ölüm haberini gördüm malesef eve gelince. Çok üzüldüm ve ağlamaya başladım. Gerçekten çok iyi birisi olarak gözüküyor ekranlardan. Hem sonuçta ne de olsa bir insan. Çok yazık oldu. Allah tekrardan çok çok rahmet eylesin... :(

Onur BALCI' Alıntı:
[quote="Emre Özdoğan":26fe6]...geriye kalan paraları da içkilere verince yemek yemeye para kalmadı. :)

Ne içkisi bu yaşta böyle! Ciğerlerine yazık. :)[/quote:26fe6]
Ozan diye birisinin bir şarkısı var Onur abi belki bilirsin. Şarkının ismi "Arkadaş" ve şarkının bir bölümünde sözler şöyle:

Napalım arkadaş nasıl içilmesin
Dertlerin varsa sende bendensin

Bu 2 satır herşeyi özetliyordur sanırım abi. :) Gerçi o gün çok fazla da dertli değildim ama biraz dertten biraz keyiften içtik diyelim. Bu arada ciğerleri merak etme sen abi. Alışkın benim ciğerler alkole. :)