Bugün...

Bugun cok hastayım bu sıcakta nasıl hasta oldun dıyebılırsınız gunes carpmıs olabılır tum gun evde agrıdan kıvrandım :(

arkadaslar guzel yurdumuz cennet gibi kiymetini bilin derim ben
sicak micak bosverin,bakin bana hava sicak degil etrafta kiz bol biri gelio digeri gidiyor ama yinede yurdum diyorum ders alin ibret oliyim sizlere :D

Re:

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
arkadaslar guzel yurdumuz cennet gibi kiymetini bilin derim ben
sicak micak bosverin,bakin bana hava sicak degil etrafta kiz bol biri gelio digeri gidiyor ama yinede yurdum diyorum ders alin ibret oliyim sizlere :D
Doğan abi nesi güzek küresel ısınma herşeyi batırdı :( hava sıcak ,susuzluk tehlikesi

Doğan Owen formasına baktın mı ?

Bugün 25 milyonun oldu oley.

Yarın amca oğlumun düğünü olduğu için bu gece Ankara'ya doğru yola çıkıyorum. Büyük ihtimalle 1 hafta orada kalacağım. Bu süre içerisinde Onur abimi de görecek olmam beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. :) Bekle beni Onur abim ben geliyorum. :)

Re:

Emre Özdoğan' Alıntı:
... Bekle beni Onur abim ben geliyorum. :)
Geleceğin varsa göreceğin de var demektir :) İyi yolculuklar Emre...

Düğünde sahneye sandalye at, meşale yak... Sonrasında gelecek cezayı hepimiz az çok biliyoruz :)

Re: Re:

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Emre Özdoğan":031fd] ... Bekle beni Onur abim ben geliyorum. :)
Geleceğin varsa göreceğin de var demektir :) İyi yolculuklar Emre...

Düğünde sahneye sandalye at, meşale yak... Sonrasında gelecek cezayı hepimiz az çok biliyoruz :)[/quote:031fd]
Sağolasın abi geldim bile Ankara'ya. :)

Bu sabah saat 10.00 civarı Ankara'daydım. Biraz yatıp uyudum. Akşamki düğünü bekliyorum. Birazdan Onur abimin tavsiyesine uyup meşale almak için dışarıya çıkacağım. :)