Onur UNCU' Alıntı:Geç de olsa nice yıllara...
Emre ; Düşüncelerin için sağolasın. Ben izlenimlerimi son kez görüştükten sonra yazacaktım, sen acele ediyorsan benim ne suçum varEmre Özdoğan' Alıntı:Yalnız bu arada sana kırıldım Onur abi. O kadar zaman geçirdik tek kelime yazmamışsın foruma.
Emre ; Düşüncelerin için sağolasın. Ben izlenimlerimi son kez görüştükten sonra yazacaktım, sen acele ediyorsan benim ne suçum var [/quote:d350c]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Emre Özdoğan":d350c] Yalnız bu arada sana kırıldım Onur abi. O kadar zaman geçirdik tek kelime yazmamışsın foruma.
Emre ; Düşüncelerin için sağolasın. Ben izlenimlerimi son kez görüştükten sonra yazacaktım, sen acele ediyorsan benim ne suçum var [/quote:e97e5]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Emre Özdoğan":e97e5] Yalnız bu arada sana kırıldım Onur abi. O kadar zaman geçirdik tek kelime yazmamışsın foruma.
Göker AKEL' Alıntı:Bugün İspanyolca öğrenmeye başlama kararı aldım.Hatta karardanda öte başladım.Yalnız tabi durduk yere değil.Sağolsun Arjantinli ve sıcak kanlı İngilizcesi çok az olan ama güzelliği ile onu kapatan bir arkadaş sayesinde
Anahtar kelimeler : Kiss = Besos , Beautiful = Bello ve Love = Amare zaten gerisi geliyor ...