Onur UNCU' Alıntı:Geç de olsa nice yıllara...![]()
Emre ; Düşüncelerin için sağolasın. Ben izlenimlerimi son kez görüştükten sonra yazacaktım, sen acele ediyorsan benim ne suçum varEmre Özdoğan' Alıntı:Yalnız bu arada sana kırıldım Onur abi. O kadar zaman geçirdik tek kelime yazmamışsın foruma.![]()
Emre ; Düşüncelerin için sağolasın. Ben izlenimlerimi son kez görüştükten sonra yazacaktım, sen acele ediyorsan benim ne suçum varOnur Yavuz' Alıntı:[quote="Emre Özdoğan":d350c] Yalnız bu arada sana kırıldım Onur abi. O kadar zaman geçirdik tek kelime yazmamışsın foruma.![]()
Emre ; Düşüncelerin için sağolasın. Ben izlenimlerimi son kez görüştükten sonra yazacaktım, sen acele ediyorsan benim ne suçum varOnur Yavuz' Alıntı:[quote="Emre Özdoğan":e97e5] Yalnız bu arada sana kırıldım Onur abi. O kadar zaman geçirdik tek kelime yazmamışsın foruma.![]()
Göker AKEL' Alıntı:Bugün İspanyolca öğrenmeye başlama kararı aldım.Hatta karardanda öte başladım.Yalnız tabi durduk yere değil.Sağolsun Arjantinli ve sıcak kanlı İngilizcesi çok az olan ama güzelliği ile onu kapatan bir arkadaş sayesinde![]()
Anahtar kelimeler : Kiss = Besos , Beautiful = Bello ve Love = Amare zaten gerisi geliyor ...