Bugün...

Bu topice yazayım dedim. Malum birkaç gündür Ankara'dayım. Ee Ankara'ya gelmişken Onur abimle görüşmemek olmaz tabi.

15 Temmuz 2007 Pazar günü yani saat gece yarısını geçtiğine göre 2 gün önce diyeyim, Onur abimle buluştuk. Kendisi beni "Milli Kütüphane" nin önünden aldı. Onur abim beklediğim gibi beni çok sıcak bir şekilde karşıladı. Sarıldık filan, gerçekten çok güzel bir an oldu. Bütün gün beraberdik. Onur abime çok çok teşekkür ediyorum. Beni bir insan en güzel şekilde nasıl ağırlanırsa o şekilde ağırladı. Gezdirdi, yedirdi, içirdi... Ama herşey bir yana Onur abimi görmem, Onur abimle yüzyüze muhabbet etmem herşeyden daha güzeldi. Onur abime bana hayatımın en güzel günlerinden bir tanesini yaşattığı için sonsuz kere teşekkür ediyorum. Abartısız söylüyorum (ki Onur Yavuz'u tanıyan herkes benimle aynı görüştedir) kendisi hayatımda tanıdığım en büyük insanlardan bir tanesi. Muhabbetine doyum olmayan, muazzam tatlı bir insan. Herşey için bir kez daha teşekkürler Onur abime...

Yalnız bu arada sana kırıldım Onur abi. O kadar zaman geçirdik tek kelime yazmamışsın foruma. :)

Emre Özdoğan' Alıntı:
Yalnız bu arada sana kırıldım Onur abi. O kadar zaman geçirdik tek kelime yazmamışsın foruma. :)
Emre ; Düşüncelerin için sağolasın. Ben izlenimlerimi son kez görüştükten sonra yazacaktım, sen acele ediyorsan benim ne suçum var :)

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Emre Özdoğan":d350c] Yalnız bu arada sana kırıldım Onur abi. O kadar zaman geçirdik tek kelime yazmamışsın foruma. :)
Emre ; Düşüncelerin için sağolasın. Ben izlenimlerimi son kez görüştükten sonra yazacaktım, sen acele ediyorsan benim ne suçum var :)[/quote:d350c]
Haklıyken haksız pozisyonuna düştüm. :)

Şaka bir yana elbette ki biliyorum abi. Nasıl olsa gitmeden bir kez daha görüşeceğiz. Ben yazayım dedim foruma. Gerçi o kadar da önemli değil. Sonuçta ikimiz de keyif aldık bunu biliyorum abim.

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Emre Özdoğan":e97e5] Yalnız bu arada sana kırıldım Onur abi. O kadar zaman geçirdik tek kelime yazmamışsın foruma. :)
Emre ; Düşüncelerin için sağolasın. Ben izlenimlerimi son kez görüştükten sonra yazacaktım, sen acele ediyorsan benim ne suçum var :)[/quote:e97e5]

Eee artık Onur abimle tanısmayan tek ben mi kaldım :?
Assolıstler en sona mı tanısır Onur abim :)
Gs bahsi gecen transferlerden birini yapsın kosa kosa gelıyorum :)

Bir de ben tanışamadım.

Bu arada, Didim Söke civarında ikamet edenler tanışmak istelerse, şöyle bir iki kerat basketbol oynayalım derlerse özel mesajdan ulaşabilirler bana.

Sabahın bu saatinde internete girdiğime göre bu sabah erken kalktım demek isterdim ama dün sabah 10.30'dan beri ayakta olduğum için kalkmış sayılmıyorum. Tam 20 saattir bir tek dakika uyumadım. Üstelik dün gece de baya bi alkol almıştım. Gerçi eve gelince duş alıp kendime geldim biraz ama yinede bu saate kadar ayakta durabileceğimi zannetmiyordum. Sabaha karşı 4.00'a kadar internetteydim zaten. 4.00'dan sonrada "Son Durak 3" filmini izledim. Açıkçası "Son Durak" serisinin en kötü filmi olmuş bana göre. İlk 2 film çok daha izlemeye layıktı. Bu film ise biraz saçma olmuş. Şimdide kitap okumaya başlayacağım. "Çalıkuşu" ndan sonra hayatımda 2.kez bir kitabı okumaya başladım (lise hayatımda 2.kez). Kitabın adı "Musa'nın Çocukları Tayyip ve Emine." "Ergün Poyraz" kitabın yazarı. Henüz kitabın başında sayılırım ama insanın gözüne şimdiden çok çok önemli şeyler çarpıyor. Çevremde bu kitabı okuyanların söylediklerine göre, kitabın ilerleyen kısımlarında çok daha önemli noktalara "belgeler eşliğinde" değiniliyor. Birkaç gün içerisinde bitirmeye çalışacağım bu kitabı. Zannediyorumki forumdaki hemen hemen herkesin bu kitaptan haberi vardır ve bu kitabı mutlaka okuyanlarınız da vardır. Okumayanlara da ben tavsiye edeyim okumaları için. Benim gibi kitap okumayı "malesef" hiç sevmeyen birisi bile bu kitabı okuyorsa, sizlerinde mutlaka okuması gerekir...

Bu arada sabah sabah hem film eleştirmeni olduk hemde kitap eleştirmeni... :) Neyse ben en iyisi kitabımı okumaya döneyim. Biraz okur, sonrada yatarım. Artık akşama da anca kalkarız. :)

Bugün İspanyolca öğrenmeye başlama kararı aldım.Hatta karardanda öte başladım.Yalnız tabi durduk yere değil.Sağolsun Arjantinli ve sıcak kanlı İngilizcesi çok az olan ama güzelliği ile onu kapatan bir arkadaş sayesinde ;)
Anahtar kelimeler : Kiss = Besos , Beautiful = Bello ve Love = Amare zaten gerisi geliyor ...

Nasıl bir cevap vereceğimi kestiremedim. Bazen susmak en güzel cevaptır sözüne sığınayım.

En iyisi konu başlığına kaldığı yerden devam edelim diyeyim :)

Göker AKEL' Alıntı:
Bugün İspanyolca öğrenmeye başlama kararı aldım.Hatta karardanda öte başladım.Yalnız tabi durduk yere değil.Sağolsun Arjantinli ve sıcak kanlı İngilizcesi çok az olan ama güzelliği ile onu kapatan bir arkadaş sayesinde ;)
Anahtar kelimeler : Kiss = Besos , Beautiful = Bello ve Love = Amare zaten gerisi geliyor ...

Abi öğren benim öğrenmemem için teşvik edicek birisi lazım 2 sene önce öğrenme isteğim başladı 3-5 kelime birşey öğrendim hatta bu forumda bir abimiz İspanya yarı finalde mi öyle birşey yazmıştı ispanyolca :) sonra düşündüm önce ingilizce öğrenim demiştim :)

Cem abi sağolsun bana çok yardımcı oldu teşvik etti şimdi %50 biliyorum diyebilirim ingilizce 1 sene sona tam öğrenmiş olurum ve İspanyolcaya başlayacam o zamanda göker abi duy bu sesi 8)