Bugün...

Göker AKEL' Alıntı:
I never forget Atahan.Especially topic is about Spanish , don't worry just want it. 8)

Göker Abi,büyük yanlış yapıyorsun 2 yıldır yurt dısına gidiyorum ispanyol kızlarla takılıyorum
dedigin gibi onların ingilizce çok iyi olmuyor az laf çok is nasılsa anlaşıyorsun öyle başın falanda şişmiyor en güzeli ben zaten ingilizce 4 cümleyi ard arda kurduğumda haaaa diye ağzı açık bakıyor öyle ayarlıyorsun 8) :D

Dün Manisa'ya evime döndüm. İtiraf ediyorum Ankara'dan ayrılmak çok zor geldi bana. Ankara'ya geçen yıl da gelmiştim ama dershaneyle geldiğimiz için sadece bir üniversite gezisiydi. Bu yıl ise gezmek amaçlı gittiğim Ankara'yı daha da bir görme şansım oldu. Çok çok güzel bir şehir. Trafik gibi belli sorunları olsa da yaşanılacak bir şehir. Özellikle 7.cadde diye geçen yer çok güzel. :) Ayrıca Manisa'ya dönmeden önce Onur abimle de son bir kez görüşme imkanım oldu. Kendisi yine beni çok güzel bir şekilde ağırladı. Ankara'da bana göstermiş olduğu ilgiden dolayı bir kez daha teşekkürler Onur abime. Darısı Burak abinin başına... :)

Emre´yle tanışmaktan ben de memnun oldum hem de fazlasıyla, detaya girmeyim kendisi zaten ayrıntılı anlatmış. 1,5 saatte bitirebildiğin küçük boy pizzayı unutmayacağıma emin olabilirsin :) Burak ´ın Ankara´ya geldiği günü görmek nasip olur mu acaba :)

Zamanında ülkelerin kaderini savaşlar belirliyordu, günümüz Türkiye´sinde ise ülkenin kaderini bugünkü seçimler belirleyecek.

Bugün 23 Temmuz. Ve bugün Türkiyemiz için 5 yıllık bir zulüm dönemine girmiş bulunuyoruz. AKP'nin yeniden iktidara gelmesiyle ülkemiz malesef daha da geriye gidecektir. Çokta fazla birşey söylemeye gerek yok aslında. Zaten aklı başında olan herkes AKP'nin ne mal olduğunu biliyor ve önümüzdeki 5 yıllık sürede ülke olarak ne gibi eziyetler çekeceğimizi de biliyor. Keşke bugüne daha iyi başlamış olsaydık ama bizim cahil halkımız sayesinde ne yazıkki moral bozukluğuyla yeni bir güne başlıyoruz...

Bana ve yakın çevreme teklif gelmesede (Çünkü adamlar kime ne teklif götüreceğini çok çok çok iyi biliyor !!!)duyduğum kadarıyla ; '' Bilinçli TÜRK Halkım en kötü kalite kömüre , çeyrek yada yarım Cumhuriyet altınına ve oy potansiyeline göre maddi yardıma ''devletin parası'' oluyor yani bizim vergilerimiz vs ... oy veren herkese gece başını yastığa koyduğunda ''Vicdan'' duygusu kalmamış piyonlara HELAL olsun !!!
% 47 aldı aslında bu KESİNLİKLE onların başarısı DEĞİL.Sadece ''koltuk sevdalısı'' dinazor genel başkanların marifeti.Umarım bu hafta ''şereflice'' istifa ederde belki Cumhurbaşkanlığı çözümsüzlüğünden çıkacak bir erken şeçimde daha ''Programlı'' ve ''Gururlu'' bir muhalefet çıkar ...
TAM Bağımlı ve her bir karışı şehitlerle alınmış ve şimdi yabancılara satılan , Ekonomisi yabancılara Dolar Milyarderi yapma amaçlı , herkesi KUCAKLAYACAĞIM diye Türkiye'mizi ''eyaletlere'' bölme sözü veren (Güneydoğu bölgemizin % 80 için) bu düzene ve onların dalkavuklarını tüm içtenliğimle TEBRİK ediyorum.Durmak yok SATIŞA ve BÖLMEYE devam !!!

Demek ki kimse artan terör olaylarına,dış politikada gücümüzü ortaya koyamamamıza,kayıp verdiğimiz onlarca şehite ve bir sürü olumsuz faktöre aldırmadı,aksine hükümete artan oy oranıyla ödül verdi.Akp'nin bu seçimden zaferle ayrılması,ekonomik sebeplerden başka bir sebep değil.Pahalılık yokmuş(halkımız böyle düşünüyor.)Artan dış borcu kimse bilmiyor.Ben başta olanlardan dış borcu azaltmalarını falan istemiyorum.Yeter ki şu terörü bitirin...Biraz amiyane tabir olacak ama;herkesin tuzu kuruymuş.

Talebani,Barzani'nin istediği olduğuna göre terörde bitmicek ;)

Bugün birçok kimsenin ağzını bıçak açmıyor.Sonuçlar şaşırıtıcı tabirinden öte insanda tam bir "şok" etkisi yaratıyor.

Peki neden böyle oldu? Düşecek denilen oylar neden yükseldi? Nasıl bu hallere gelindi? Bunları araştırmak lazım. Kaçak kömüre ülkesini satan insanlar varmış demek. Faiz oranları bu zamanda düştü, işsizlik oranı bunların zamanında geriledi palavralarına inanan insanlar da varmış.Bu söylenenlerin tersi oldu. Rahatlıkla ispatlayabilirim.Ancak burada olmaz. Olup bitenleri sanırım anlatmaya gerek yok.

İşsiz, eğitimsiz , aç insanlar gerçekten neler olup bittiğini bilmiyor. Basından, Televizyonlardan gördüğünü söylüyor. Gazeteler de artık hükümet yanlısı yazmaya başladı. Cahil halkı çok güzel kandırdılar. Onlara doğru yolu göstermeye çalışıyoruz. Bu insanlara doğru yolu göstermeye çalıştık. Olmadı.

Gündemi olmadık yerlere çeken akpli Türk medyası, hükümet ile ters düşmemek için çelişkili açıklamalar yapan iş dünyası, bunlara ve bazı seçim kampanyaları oyununa gelip kaçak kömür karşılığında oy atan ve attığı oyun farkına varmayarak ülkesini satan cahil kesim ve bunun gibileri.

Alınan oy oranı gerçekten çok büyük bir oran. Hayatında hiç kitap, gazete okumamış, eğitim görmemiş insanların benimle siyaset tartışmasını ve baştaki iktidarı takdir etmesini hazmedemiyorum. Şunu gördüm ki, Her ulus hakettiği şekilde yönetilmeye mahkumdur.

Artık o cahil insanların, ülkedeki gelir dağılımı dengesizliğinden yakınarak, zenginler çok zengin fakir çok fakir diyerek yakınmaya hakkı olmadığını düşünüyorum. Sizi bu hale getirenleri siz iktidar yaptınız. Müstahaktır.

Bundan sonra "EĞER KENDİMİ TUTABİLİRSEM" bir süreliğine hiç bir yerde siyaset konuşmayacağım. Buraya da yazmayacağım. Bunca senelik konuşmamızın boşa gittiğini fark ettim. Bir süre bekleyelim belki bundan sonra iyi şeyler olur.

Ancak yine de söylüyorum ki ben Vatansever bir insanım.Irkçı değilim(Bakmayın ab ve abd karşıtı durduğuma). Ben Cumhuriyetçiyim ben laikim.Ben halkçıyım,devrimciyim. BEN KEMALİSTİM ve ÖYLE DE KALACAĞIM

bugün bu ülkenin herşeye müstahak olduğunu gördüm kendi adıma..her ülke hakettiği şekilde yönetilir..

durduğunuz yere, devam ettiğiniz yola .... ben akp kere..

Bu ülkede yaşarken insanlara değer verilmez fakat ölünce ancak değerleri anlaşılır...Kazım Abide böyleydi. Her 25 Haziran'da seni hatırlayacağız...

Akıllardan hiç çıkmayacak bir sözü:"Bu arada; hiç başımızdan eksik olmayan gökyüzüne, günün karanlık saatlerine, ara sıra kopsa da fırtınalara, bir gün boğulacağımız denizlere, eski günlere, neler olacağını bilmesek de geleceğe, kötülüklerle dolu olsa bile tarihe, tarihin akışını düze çıkarmaya çalışan tüm güzel yüzlü çocuklara, Donkişotlar 'a, ateş hırsızlarına, Ernesto "Çe" Guevara'ya, yollara-yolculuklara, sevgililere, sevişmelere, sadece düşleyebildiğimiz olamamazlıklara, üşürken ısınmalara, her şeyden sıcak annelere, babalara ve tadını bütün bunlardan alan şarkılara kendi sıcaklığımızı gönderiyoruz. Kötü şeyler gördük. Savaşlar, katliamlar, ölen-öldürülen çocuklar gördük. Kendi dilini, kendi kültürünü, kendisini kaybeden insanlar, topluluklar gördük. Yanan köyler, kentler, ormanlar, hayvanlar gördük. Yoksul insanlar, ağlayan anneler, babalar, her gün bile bile sokaklarda ölüme koşan tinerci çocuklar gördük. Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik.Teşekkürler dünya."

link: http://tr.wikipedia.org/wiki/Kaz%C4%B1m_Koyuncu

Uğur bu yorumu kendi bulunduğun bölge için yaparsan sevinirim.
Çünkü Kazım abi Trabzonda ve çevre illerde her zaman çok sevilmişti ve değer görmüştür.
Senin bahsettiğin İstanbul Medyasının ilgi düzeyi.
Bugün tamamen Gsbasket'e odaklandım yazılan her yazıyı her sözcüğü hatim ettim :)

Ben zaten genel olarak demiştim. Bende bir Trabzonlu olarak zaten onun gibi bir sanatçının çok az yetiştiğini düşünüyorum. ancak İstanbul medyası magazinden kafasını kaldıramadığı için gerçek sanatçıların farkına varamıyor...Bence Kardeniz'in Volkan Konak ile birlikte en iyi sanatçısıydı...(bence Türkiye içinde aynı şey geçerli)