Bugün yeni fizikçiyle tanıştık.Sinir oldum kendisine.
Fizikçilerin genel bir özelliği...Turgut Sahin' Alıntı:Bugün yeni fizikçiyle tanıştık.Sinir oldum kendisine.
Özür dilerimÖmer Horzum' Alıntı:Genel konuşmamak lazım. Ben ikinci hafta sonumu yaşıyorum. Benimki gibi bir hafta önce açılan okullar da var sonuçta.
Anlaşılan gelenek halen devam ediyor. Üniversitede sınıfa ilk girdiğimde yazıyordu "Çömezler hoşgeldiniz"Emre Özdoğan' Alıntı:Çömlerle eğlenmesi süper oluyor ya...
Bizde yeniler olarak okuldaki eskilerden bazılarına gereken dersi verdik...Emre Özdoğan' Alıntı:Çömlerle eğlenmesi süper oluyor ya. Bütün hafta dalga geçtik çocuklarla. Para lazım olduğunda hemen onların katta aldık soluğu. Artistlik yapanların da kulağını çektik biraz. Tam komediydi ya.
Seni düelloya davet ediyorumUğur YILMAZ' Alıntı:İşte Turgut gibiler yüzünden bizim kaba kuvvet kullanmamız gerekiyor uslu uslu dursalar ne olacak. mesela birkaç tanesi uslu onların sayesinde basketbol oynuyoruz. Zaten beden dersi yok aralarda toplarını ödünç alıp oynuyoruz. gerçi isteselerde istemeselerde oynuyoruz ama olsun... Bize gerçi böyle kimse yapamamıştı ama yinede rahat davranımıyorsun çöm olunca...
Uğurcum tabiki yardımcı oluyoruz. Çömlerle ilk hafta sürekli dalga geçiyoruz. Bu da Onur abinin belirttiği gibi bir gelenek fakat daha sonra onların en büyük koruyucuları da biz oluyoruz. Mesela geçen seneki çömlerle de çok dalga geçmiştik ama başka okullardan birileriyle en ufak bir sorunları oldu mu hemen gidip biz çözüyoruz sorunu. Sorunu çözme yöntemimiz de belli tabi. Yani bu dalga geçme işi sadece ilk haftaya mahsus.Uğur YILMAZ' Alıntı:Ama Emre sana yakışıyor mu onlara yardımcı olmak gerekmez mi? Sonuçta bizde o yollardan geçtik... Ama yinede zevkini çıkarmak lazım...
Anlaşılan gelenek halen devam ediyor. Üniversitede sınıfa ilk girdiğimde yazıyordu "Çömezler hoşgeldiniz"Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Emre Özdoğan":5c1a3]Çömlerle eğlenmesi süper oluyor ya...