Bugün...

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Benim dersler daha başlamadı Onur Abi.Biraz beklersen. :D
Ben beklerim Emre Sarp yeter ki umut olsun :)

Bundan 75 yıl önce Atatürk´ün isteği doğrultusunda Türk Dil Kurultayı toplandı. Bugün bayram, dil bayramı...

Bu mesaj üzerine tahminimce iletiler gönderilecek "Kutlu olsun bayramımız" diye. Dilimize sahip çıkmadıktan neye yarar ki kutlamak...

Re:

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Emre Sarp Kocaoğlu":72efc] Benim dersler daha başlamadı Onur Abi.Biraz beklersen. :D
Ben beklerim Emre Sarp yeter ki umut olsun :)

Bundan 75 yıl önce Atatürk´ün isteği doğrultusunda Türk Dil Kurultayı toplandı. Bugün bayram, dil bayramı...

Bu mesaj üzerine tahminimce iletiler gönderilecek "Kutlu olsun bayramımız" diye. Dilimize sahip çıkmadıktan neye yarar ki kutlamak...[/quote:72efc]
Abi bunun üstüne kimse bir şey yazmamış düşün nasıl etkilemişsin milleti :p
Bu bayramımızda kutlu olsun fakat Onur Abi'nin dediği gibi icraatlerimizle kutlamak en güzeli

Onur abimin görmek istediği tarzda bir yazı yazmak isterdim ama malesef. :D Bugün seviye belirleme sınavı vardı Matematikten.Geçen sene liseye başlamanın etkisiyle doğru düzgün ders çalışmamamız,bütün yaz kitap açmadan yatmamız ve konuları unutmamızın etkisiyle bize kaydı sınav. :p
Kopya çekmememiz için çömez 9'larla oturtturulduk.Sınavda hiçbir şey yapamamanın etkisiyle başka şeylerle uğraşan arkadaşlardan "abi yanımdaki kız taştı" vb. cümleler duydum sınavın sonunda. :)
Bana gelince çok korkarak girmiştim sınava.Beklediğimden daha iyi geçti diyebilirim.Ortalama bir sonuç gelecek.İyi ki karneye geçmiyor,bitmiştik yoksa. :)

ama sınav esnasında yanına oturan taş kızların etkiside ayrı bir güzel oluyor Onurcum.Sizin arkadaşlar motive olmayı bilmiyorlar :p

Gün değişeli yaklaşık yarım saat oldu ama dün adlı konu başlığı olmadığı için buraya yazayım. Dil Derneğinin düzenlediği Dil Bayramı Şöleninde Onur´u (forumda Onur bolluğu var karışmasın, Onur Balcı) görmek güzeldi. Gerçi işlerim nedeniyle etkinlikten erken ayrılmak zorunda kaldım ama dinlediğim konuşmalar güzeldi.

Onur sessiz ve derinden gidiyor anlaşılan. Forumda sesi soluğu çıkmayınca ders çalışıyor sanıyordum. Çalışıyormuş ama çalıştığı ders müfredat dışı görünüyor :)

Re:

Onur Yavuz' Alıntı:
Gün değişeli yaklaşık yarım saat oldu ama dün adlı konu başlığı olmadığı için buraya yazayım. Dil Derneğinin düzenlediği Dil Bayramı Şöleninde Onur´u (forumda Onur bolluğu var karışmasın, Onur Balcı) görmek güzeldi. Gerçi işlerim nedeniyle etkinlikten erken ayrılmak zorunda kaldım ama dinlediğim konuşmalar güzeldi.

Onur sessiz ve derinden gidiyor anlaşılan. Forumda sesi soluğu çıkmayınca ders çalışıyor sanıyordum. Çalışıyormuş ama çalıştığı ders müfredat dışı görünüyor :)

Aynı şekilde, ben de seni gördüğüm için memnun oldum Onur abi. :)

Müfredat dışı olur mu abicim, hayatım boyunca kopamayacağım şey Türkçe. Derse gir Türkçe, çık Türkçe. :)
Aslında müfredat dışı davranan sensin. Ne işin var senin orada? :p

Bu arada çok şey kaçırdığını da belirtmek isterim. 8)

Re: Re:

Onur BALCI' Alıntı:
Aynı şekilde, ben de seni gördüğüm için memnun oldum Onur abi. :)

Müfredat dışı olur mu abicim, hayatım boyunca kopamayacağım şey Türkçe. Derse gir Türkçe, çık Türkçe. :)
Aslında müfredat dışı davranan sensin. Ne işin var senin orada? :p

Bu arada çok şey kaçırdığını da belirtmek isterim. 8)

Onur; forumda Onur bolluğuna bağlı olarak karışıklık olacağını düşünemedim. Müfredat dışı (kızlar) derken Onur Uncu´yu kastetmiştim :) Yoksa ne de olsa mezun oldum anlayışıyla mesleğinle ilgili etkinliklerden uzaklaşmadığını görmek de güzeldi.

Neler kaçırdığımı yarınki voleybol maçında anlatırsın artık :?

:)

Evet, ben de üzerime alınmıştım.

Bu aralar Onur'un (Uncu) sessizliğinin ben de farkındayım. :)

Yarın anlatırım o zaman. :p

Re:

Dün servisle eve dönerken Gökhan Üçoklar'ı gördüm Ataşehirde.Verdiğim tepkiyle servis ahalisini baya bi şaşırttım. :)
Doğan SAĞLAM' Alıntı:
ama sınav esnasında yanına oturan taş kızların etkiside ayrı bir güzel oluyor Onurcum.Sizin arkadaşlar motive olmayı bilmiyorlar :p
Bütün sınav kızla ilgilenince ters motivasyon oluyor abi. :)

Bende bugün Caddede D&R da uzun boylu bir bayan ve yanında kel birini gördüm..Dedim biryerlerden tnaıyorum :) Meğersem Harun abi ve eşiymiş.

Bugün erken kalkıp moralimide bozdum.Notlar önemli değil diyorduk hayatta bir anda karşısına çıkıyor insanın.Transkriptte boğuldum yahu.
neyse no give up.

Re: Re:

Ömer Horzum' Alıntı:
[quote="Emre Özdoğan":ee8bc]Bu sabah uyanamadığım için okula gitmedim. Aslında iyi de oldu. Fazladan uyuması çok süper oluyor. Acaba her gün mü uyanamasam... :p

Aynen.[/quote:ee8bc]
Sabah seni msn'de görünce zaten abi tahmin etmiştim benimle aynı durumda olduğunu. :)

Bugün Manisaspor-Fenerbahçe maçındaydım. Söyleyeceğim tek şey; Fenerin puan kaybını canlı canlı görmek çok hoş bir duyguymuş gerçekten. :)