Bugün...

İngilizcecinin sınavdan 2 tenefüs sonra çevirip "Onur,Eyüple birbirinize iyi destek oldunuz" demesi günün bombasıydı. :)

Antremanda takım arkadaşlarınla dünkü galibiyeti kutlamaktır =)
Antremanda takım olarak kutlama yapmaktır..
Antremanda hocanın güven veren sözlerini duymak ve takım tarafından takdir edilmektir.. :)

geri dönmeye karar verdim kendi kendime bugece dostlarıma danışıp,geldiğim yere,yapamadım burada,beklediğim gibi olmadı,bu ikinci kaçışım ama ben jordan değilim üç olmayacak temmuz 20 doğum günüm burada olamayacağım :( cehennem e geri döneceğim ama orada en azından yanmaktan zevk alıyorum
bugün benim için zor bir karar günüydü ve kararımı verdim.lise hocam intihar edecek insan bu kararı artık tam olarak aldığında yapay bi huzur ve mutluluk durumuna girer derdi tamam hayatıma son vermiyorum ama onun gibi bişey yapıyorum..mutluyum yani...türkiye de yazdığım bütün forumlara bu yazının bi benzerini yazıcağım.400 e yakın ileti yazdım gitmeden bi 10 tane daha yazarım play-offlar falan :) kırdığım herkesten özür dilerim,umarım her yıl kafaya oynayan salonu olan ve bu 15-25 arasındaki gençlerin hayat derdine düşünce terketmeyeceği(benim gibi) bi takımımız olur...taşınmayı hiç ama hiç sevmiyorum..blow da johnny depp in dediği gibi o kadar çok yerde kalbimin bi parçasını bıraktım ki artık bi araya gelebileceklerini sanmıyorum

Burak Barut' Alıntı:
Bugün Fener'i eze eze şşşşşşş ;) Haydi Saldır Şanlı Galatasaray ;)

( Sen bu sözü söyleyen kişi pek sevmezsin Burakcım ) Ama günün anlam ve önemine en uygun cümle bu olsa gerek ...
Bu takım ''Şapkadan daha çok tavşan çıkaracak'' Potanın Perileri sizlerle gurur duyuyoruz ...
Sizin gösterdiğiniz çabayla yenilmek bile çok güzel ...

"
ocakta küllenmiş közüm,
karnımda sözüm var
haldan bilene.
...
"

150´ye yakın ülkede resmi bayram olarak kutlanan bir 1 Mayıs daha böyle geçti ülkemizde.

Bugün berbat birgün..

Bugün kelimelerle anlatılamayacak kadar kötü bir gün..

Önce Telekom mağlubiyeti ve 2-0 geriye düşmek..

Sonra Siyavuş'ta Fener mağlubiyeti ve 2-1 geriye düşmek..

7 Mayıs 2008..Basketbol'da kabus günü.

Dün yani cuma günü okulun bir kısmının Çanakkale'ye gitmesini fırsat bilerek 10 kişi falan okul yerine mangala gittik. Oldukça iyi bir gündü. Tabi parkta bizden başkasının olmaması biraz burktu bizi. Bugün ise umarım Yiğit Şardan'ın deyimiyle bizim için ''Çıldırma Günü'' olacak...

:atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki
hamdolsun..
gördüm ya bugünü de..
ama az kaldı samiyenin havasını soluyarak kutlayacağım galibiyeti..2 sezon :S
oğlumun adını metin oktay koyma fikrim bugün bir kezz daha mutlu etti beni..
çıldırmaktan başka birşey gelmiyor eldenn..
ÇILDIRIYORUMM.... :atki :atki :atki :atki :atki
:atki :atki :atki :atki :atki