Bugün...

Yağmur devam ederken duraktan kalkan otobüse işaret ettiğimde şoför durunca insanlık ölmemiş dedim. Elindeki dergiyi gördüğüm için durdum dediğinde şoför de bizden diyerek daha da keyiflendim ve aramızda aşağıdaki konuşma geçti:

- Nasıl yendik dün?
- İyi oldu Fenerbahçe açısından.
- Nasıl ezdik gördün mü Chelsea´yi?
- Oyun olarak onlar üstündü ama kazanmayı başardınız, tebrikler.
...

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu olsa gerek :?

Bugün güzel başlamıştı aslanda;
Okul takımımız kartal doğa kolejini çekişmeli ve bir o kadar tansiyonu yüksek maçtan sonra 59-58 yeniyor.
Ve takımımız yarı finale kalıyordu.

Maçın hemen ardından gittiğim ve üç yıldır süren bel ağrılarımın bel fıtığı başlangıcı olduğunu öğreniyor ve hemen ardından beş tane iğneyi sırtıma yiyordum.

Gün henüz bitmemişken ana haberlerde kendimi fenerbahçe tribünleri arasında da görüyordum.

Hiç bir günün bu kadar uzun sürebileceğini de hatırlamıyorum.

Barış Çamur' Alıntı:
Bugün.. Ne geçmez, ne çekilmez bir gündü yahu..
7 saat Grammer dersinden sonra 3 saat dersin boş olması tabii ki; sevindiriciydi.. Okul sonrasında da arkadaşların okulun salonunda basketbol oynama teklifini kabul ettim. Yalnız saati unutmuştum vede antremanım olduğunu.. Tabii biz uzun süre basketbol oynadık. Hoş maçıda kaybettik takımımdaki 2 arkadaşla birlikte ama saati gerçekten unutmuştum :)
En sonunda çalan telefondu vede saatin 5 olduğunu antremana 30 dakika kaldığını söylüyordu. Tabii hemen salondan koşa koşa çıktım doğru antreman salonuna gittim. Geç kalmıştım, fakat antrenörümden özür dileyerek cezamı çektim vede ardından takımla antremana katıldım.

Tabii antremandan sonrada öldüm, bittim, geberdim..
2 saat basketbol + 1.5 saat antreman =)
Sanırım gece beni sağlam bir uyku bekliyor...

Barış senin okul ne zaman bitiyor yahu? :)

Hatta şöyle söyleyeyim ne zaman kurtulacaksın İTO'dan.. :p

İTO ATL

Yani kısaca; İstanbul Ticaret Odası Anadolu Teknik Lisesi :)

Oranın bir mezunu olarak unutmayacağım ilk şey klarnetçiyi andıran Kırmızı Ceketidir.. :p

Tugay Aktepe' Alıntı:
İTO ATL

Yani kısaca; İstanbul Ticaret Odası Anadolu Teknik Lisesi :)

Oranın bir mezunu olarak unutmayacağım ilk şey klarnetçiyi andıran Kırmızı Ceketidir.. :p

Artık siyah oldu ama sen onu göremedin galiba =)

Siyah ceket, açık sarı gömlek, sarı siyah kravat :)

Bugün zamansız ve ani olsada Kalli ''Dede'' istifa etti. Umarım kendine kalan ömrünün kısa kısmını sağlıklı ve köyünde çiçekler böcekler arasında geçirir...

Olabilecek en rezil gündür herhalde.Futbol takımı aniden antrenörsüz kaldı,baskette 2 büyük maç kaybettik.Yapılmayı bekleyen ödevler,sunumlar,çalışılması gereken yazılılar ööfff...
edit:Son halka Hakan Sivriselvi

Hayat iniş-çıkışlarla dolu harbiden.Post için girişmeden geçen hafta yazdıklarımı okudum da :)
Takımım ezeli rakibine çakıp ilk senesinde yarı finale kapağı atmış,yazılı notlarım tatmin edici,okuldaki muhabbet ayrı güzel,yarın ASY...
Allah bozmasın kısaca. :p

Onur UNCU' Alıntı:
Hayat iniş-çıkışlarla dolu harbiden.Post için girişmeden geçen hafta yazdıklarımı okudum da :)
Takımım ezeli rakibine çakıp ilk senesinde yarı finale kapağı atmış,yazılı notlarım tatmin edici,okuldaki muhabbet ayrı güzel,yarın ASY...

Onur hangi tribün tanışalım. :p

Yılmaz Yıldırım' Alıntı:
[quote="Onur UNCU":6jateltq]Hayat iniş-çıkışlarla dolu harbiden.Post için girişmeden geçen hafta yazdıklarımı okudum da :)

Onur hangi tribün tanışalım. :p[/quote:6jateltq]
Eski Açık'ta olurum,bana uyar. ;)

Bugünkü selçuk uni. maçını kaçırmak istemiyorum ancak ufak tefek bürokratik engeller var o engelleri aştığım takdirde tribündeki yerimi alacağım!
Tüm çocukların ve çocuk kalanların bayramını tebrik ediyorum!