Bugün...

Gerçi bugün dün oldu ama ne gündü ya...

Önce bayanların aldığı galibiyetin coşkusu, sonra şampiyonluk sevinci ve Nevizade...

Uğur tatlı yorgunluk seni Ayhan Şahenk´ten alıkoymamalı bugün.

Bugün hayatımda ilk kez poligona gittim.
Keşke insanlarımız magandalık yapacaklarına güvenilir poligonlarda bu çok zevkli spordan keyif alsalar. :)
İşin ilginç yanı ilk kez gittiğim poligonda en iyi atışları benim yapmamdı.

Dersanede deneme sınavı vardı haberim olmadığı için gitmedim çok kötü hastayım yine kum döküyormuşum doktora gittim öyle söylediler!Herşey basket sevdamdan vazgeçmeme yönelik çaba gösteriyor ama başaramayacaklar! Sonra dersaneye gittim soru kitapçığını aldım evde normal sınav oluyor gibi çözeceğim 3 saat sonra yarın dersaneye gidip hocayla kontrol edeceğiz cevaplarını.Sıkıcı bir gün geçiyor açıkcası... Şu yazılılar bir bitseydi haftaya bitiyor ama çok sıkıldım artık! Okuldan sıkılmayan arkadaşlarla bizzat konuşmak isterim eğer sıkılmıyorlarsa bana da yöntemini söylesinler bende sıkılmak istemiyorum :p

Ben böyle sıcak hatırlamıyorum yakın zamanda.Okulumuz sağolsun okulun yakınındaki askeri kışlaya gezi düzenledi.3 saat ayakta geçti bir damla su olmadan.Gidenlerin yarısını güneş çarptı.Eyvallah 4 ders kaynadı ama derslerde bile bu kadar eziyet çekmiyoruz. :p

Bugün çok sevdiğim birinden bir haber aldım ki dünyalar benim oldu. Biraz moralim bozuk ve düşünceliydim ama o haberle çok sevindim ve ders çalışmaya biraz daha sakin kafa ile başladım.

Kalbinin sesini dinle ve kendine güven. En uzak ışık bile yakın gelecektir.

Onur UNCU' Alıntı:
Ben böyle sıcak hatırlamıyorum yakın zamanda.Okulumuz sağolsun okulun yakınındaki askeri kışlaya gezi düzenledi.3 saat ayakta geçti bir damla su olmadan.Gidenlerin yarısını güneş çarptı.Eyvallah 4 ders kaynadı ama derslerde bile bu kadar eziyet çekmiyoruz. :p
Bizde Hava Harp okuluna gitmiştik. Yerdeki asfalt yeni olduğundan erimiş ayaklarımız yapış yapış oldu. Güneş beynimize girdi.
Bugün ise orta düzey bir Biyoloji sınavı olduk. Bizim grup öyle böyle değil baya zordu. Bunu herkes kabul etti... Umarım 70 civarı birşey alabilirim...

bugün galatasaray - banvit macını izledim (73 - 67) . cok duygulandım . takımımdaki herkezi (başta dee brown , chris owens olmak üzere) o kadar cok özledimki anlatmaya deymez . keske zamanı geri cevirsek o formda olduğumuz haftalara dönsek değilmi arkadaşlar

Bugün basketbol oynamak gittik... Potalar smaç yağmuruna uğradı eski formuma döndüm diyebilirim.Akon-Bartender şarkısında potanın dibine topu sokmak ayrı bir zevk hele bir de uçtuğunu hissedebiliyorsan aylar sonra beklediğin gün bugünmüş.Tarihe kazıyorum bugünü 07.06.2008 ;)