Bugün...

Hava çok güzel envayi çeşit aktiviteye el veriyor ama 3 yazılı var haftaiçi.İkisi baba dersler.Ofof :(
Kendime hakim olabilirsem ders dolu bir gün olacak.

Bu hafta Edebiyat, Kimya, Fizik ve Geometri sınavlarımız var. Oldukça yoğun bir hafta olacak. Umarım iyi geçer. ilk dönemdeki performansımı devam ettirmek istiyorum...

Az önce servisteki arkadaşlara modellik yaptım.Etraftaki kirleri yüzüme sürdüler,göz kapaklarımı boyadılar filan. :) Ayrıca bayanlara hayran kaldım ne zormuş yahu göz kapağı kısmı. :)

Siyasetin konuşulacağı yer bura değil ama bugünkü gözaltılar mide bulandırıcı.Akılları sıra intikam alıyorlar.
Sınavlar bakımından çok zor bir haftayı hasarsız atlattım.Mutluyum o yönden.

Ankara´da açılan kitap fuarına gittim. Pazar günü olmasına rağmen çok fazla ilgi olmadığını görmek üzücü ancak kitap fiyatlarını görünce hak vermemek de elde değil. Fuardan eli boş ama not defteri dolu olarak çıktım.

Emeğe saygım sonsuz ama yayınevleri okurlara saygı duyuncaya kadar korsancıların yolunu aşındıracağım.

Okulda geçen bir gün daha ...
Tipik bir bilişim teknolojisi dersi ...
Gelenekselleşen sörfümü yapıyorum :p NBA maçlarını izlemek oldukça zevkli ;)

Vay be bizim zamanımızda böyle miydi ?
Hoca lab derslerinde 2 olmadı en az 1 asistan getirirdi sörfü engellemek için
Saygın , hoca vizelerde NBA analizleri yerine excel , power point , access sorup ters köşe yapmasında ;)

Bugün ani bir matematik yazılısı olduk. Normalde haftaya salıya etlenen yazılı bugün oldu. Fakat oldukça iyi geçti. Tahminlerime göre 85 alırım...
NOT: Bugün iyi bir yazılıdan sonra bir dolaşım dedim trafik izin vermedi. Canından bezdirdi insanı...

Bugün ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bizlere emanet ettiği , TÜRKİYE Cumhuriyeti Devletinin bekası ve bölünmez bütünlüğünün devamı için hayırlı bir karar alındı.Herhalde mesaj gerekli yerlere ulaşmıştır !

Bugün florya'da Esra Şencebe ile karşılaştım ...
Bankalar caddesinde karşılaştığım Esra ile kısa bir muhabbetten , sonra imzasını aldım tabiki fotoğrafta çekildik.
Son olarak da yarın Adana'ya gideceklerini söyledi .
Umarım hem Esra hem de takımımız Adana çok başarılı maçlar çıkarırlar ...
Sözün özü bugün çok istediğim bir şey gerçekleşti çok nazik biri gerçek bir hanımefendi olan Esra Şencebe'ye anlayışından dolayı çok teşekkür ederim .

Bugün değil aslında,daha önceden verdiğim bir karardı,kendimce.İtalya'da oynanacak çeyrek final maçlarını bekliyordum,foruma bir daha girmemek için.Ancak ''bugün'' bir daha foruma girmeme kararı almış durumdayım...Herkese saygılar,sevgiler... ;)

Bugün.. Ne geçmez, ne çekilmez bir gündü yahu..
7 saat Grammer dersinden sonra 3 saat dersin boş olması tabii ki; sevindiriciydi.. Okul sonrasında da arkadaşların okulun salonunda basketbol oynama teklifini kabul ettim. Yalnız saati unutmuştum vede antremanım olduğunu.. Tabii biz uzun süre basketbol oynadık. Hoş maçıda kaybettik takımımdaki 2 arkadaşla birlikte ama saati gerçekten unutmuştum :)
En sonunda çalan telefondu vede saatin 5 olduğunu antremana 30 dakika kaldığını söylüyordu. Tabii hemen salondan koşa koşa çıktım doğru antreman salonuna gittim. Geç kalmıştım, fakat antrenörümden özür dileyerek cezamı çektim vede ardından takımla antremana katıldım.

Tabii antremandan sonrada öldüm, bittim, geberdim..
2 saat basketbol + 1.5 saat antreman =)
Sanırım gece beni sağlam bir uyku bekliyor...

Okuldan kaçarken düşüp beli fena sakatladım,ayrıca hastayım.Yalnız FB kazanınca her işte bir hayır vardır dedim kendi kendime. :)