Bugün...

Bugün beklediğim bir karar verildi..

Anayasa Mahkemesi'nin kararı ile Türkiye'nin demokratik bir ülke olduğunu tekrar hatırlamış oldum. 8) Halkının verdiği kararlara saygı duyan tüm yetkili merciilere teşekkür ediyorum.

Burak Barut' Alıntı:
Unutmamak gerekir ki 6'a 5 verilen bir karardır ;) Yani tehlikenin farkında herkes fakat dış güçler yetti bu ülkeye ;)

Burak sayısal olarak konuya yaklaşıyorsan eğer söyleyebileceğim tek birşey var.. O da % 47. :)

Neyse siyaset konusunu kapatsak iyi olur bence.Bugünü de forvetsiz kapatmaya doğru gidiyoruz ilerleyen saatlerle beraber. :ehue Cuma günü kuradan sonra Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçımızın olduğunun farkına birileri varır umarım. ;)

Bugün fb'nin BTK Budapeşte ile yaptığı maçı seyrettim.Söyleyeceğim tek şey fb oyuncularını tebrik ederim.Uğur Boral,Gökhan Gönül,Colin Kazım ne biçim futbol oynuyormuş abartısız ağzım açık kaldı.fb maçtan galip geldi bir Türk takımının şampiyonlar liginde rakibini yenmesine bir Türk olarak sevindim bu takım fb olduğu için de üzüldüm.

Bugün bursaspor'un sezon açılış maçının galatasaray ile olduğunu öğrendim olay tv'de staj yaptığım için maça basın mensubu olarak giricem oyuncularla bol bol foto çektiririm :D

Burak Ceyhan' Alıntı:
Bugün fb'nin BTK Budapeşte ile yaptığı maçı seyrettim.Söyleyeceğim tek şey fb oyuncularını tebrik ederim.Uğur Boral,Gökhan Gönül,Colin Kazım ne biçim futbol oynuyormuş abartısız ağzım açık kaldı.fb maçtan galip geldi bir Türk takımının şampiyonlar liginde rakibini yenmesine bir Türk olarak sevindim bu takım fb olduğu için de üzüldüm.

Harbiden çelişkili bir yorum olmuş.. :)

Tugay kardeşim, diyorum ki fb oyuncuları çok iyi oynuyor bir Türk rakibini yendiği için sevindim ama fb olmasaydı keşke diyorum.fb futbolcularının oyununu çok beğendim inşallah böyle oynamaz sene boyunca diyorum.

Kardeşim senin mi kafan güzel benim mi anlamadım gitti :) :)

Burak Ceyhan' Alıntı:
Tugay kardeşim, diyorum ki fb oyuncuları çok iyi oynuyor bir Türk rakibini yendiği için sevindim ama fb olmasaydı keşke diyorum.fb futbolcularının oyununu çok beğendim inşallah böyle oynamaz sene boyunca diyorum.

Kardeşim senin mi kafan güzel benim mi anlamadım gitti :) :)
Mtk'ya karşı ankaraspor'da güzel oynar denizlispor'da bir başka takımda aynı futbol'un marsilya'ya sevilla'ya newcastle'ye karşı oynasınlar sonra bende alkışlayacam ...