Bugün...

Bugün Gölgesizler filmi için bilet aldım 17:45 seansına şimdi sinemanın yanındaki cafede filmin başlamasını bekliyorum.. Aslında arkadaşımla geldim ama şuan o Güneşi Gördüm'ü izliyor ben o filmi daha önce izlediğim için Gölgesizler için bilet aldım ve işte böyle yalnız kaldım.. :)

Daha dün Beypazarı ile gurur duyduklarını ifade eden çok değerli hükümet yetkililerimiz ( sayın başbakan ) bu gün Ankarada yarışın kızıştığını görünce hiç çekinmeden dün dediklerini sanki hiç dememişcesine Beypazarı gibi sadece Ankaranın değil Türkiyenin gözbebeğine olan bir yere çok rahat çamur atabiliyorlar, Halbuki belediyecelik bir hizmet yarışıdır her zaman için iyi olanın yapmasını temenni etmemiz gereken bir şeydir keşke böyle bir açıklama yapıp gözümüzde küçülmeseydiniz ( en azından benim ) sayın başbakanımız, keşke Belediyecilikte siyasetin olmaması gerektiğini herkese en önce bu ülkenin başbakanı olarak siz gösterseydiniz. Beypazarı konusunda çok hassasım :)

Not: Forumda siyaset yapmanın yasak olduğunu biliyorum ve siyaset yaptığımıda düşünmüyorum sadece bir üzüntümü dile getirdim ama forum yöneticilerimiz siyasi içerikli bir mesaj olarak görürler ise her türlü yaptırımı, cezayı şimdiden kabul ettiğimi beyan ediyorum :) .

Kimseye sataşmadan, şehrin için iyi niyetli fikir beyan etmek ne zamandan beri suç olmuş Şamil. : )

Siyasi çizgisi bana uzak olsa da, hizmetleri ve ilçeye kattığı değer nedeniyle Beypazarı Belediye Başkanı´nı takdir etmemek elde değil.

Şamil, akşam akşam aklıma Beypazarı Kurusu´nu getirdin. Gideyim de alayım bari... Alperen duymasın, ama doğruya doğru Konya Gevreği´ne on basar çayın yanında... : )

Onur Yavuz' Alıntı:
Şamil, akşam akşam aklıma Beypazarı Kurusu´nu getirdin. Gideyim de alayım bari... Alperen duymasın, ama doğruya doğru Konya Gevreği´ne on basar çayın yanında... : )

Konya Gevreği diye birşey olduğunu tıpkı Beypazarı Kurusu gibi hiç duymadım,Konyalı değilim diye her platformda belirtiyorum;devam edeyim en iyisi.. :)

Esra hayırlı olsun hem sana hemde memlekete, senden Kastamonudaki Galatasaraylı sayısına katkı yapmanı bekliyorum, öğretmenlik vecibelerini yerine getirdikten sonra tabi :) .

Çok sevindim Esra. Sonunda beklediğin mutluluğa kavuştun. Sıkıntılarını bir bir atlattın.

Öğretmenlik çok güzel bir şey... Yaşayınca daha fazla anlayacaksın. ;)