• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bugün...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fırat Uzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
cizdim, oynamiyorum..

EsraGerçek' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":1kqhjvzd]
Son olarak felsefe tarihini okumaktan sıkılan ama aynı zamanda öğrenmek isteyenlere bire bir gelecek olan "Sofi´nin Dünyası". Jostein Gaardner çok güzel bir kurgu yakalayarak okurun sıkılmadan kitabı okumasını sağlamış.
valla bende çok sverek okumuştum sofinin dünyasını hemde orta 2 deydim.. sevgili ingilizce öğretmenim gamze ilercil sağolsun..onu ve kitabı hatırlamak hoş hatıralara götürdü beni..

saol onur.. ;)[/quote:1kqhjvzd]

google da ismini aratan hocam bu yazıyla karşılaşmış bir gün, bugun tesadüf eseri yolda karşılaştık, hasret giderdik, bu yazıyı bulup okuduğunu ve benim yüzümü hatırlamakta zorlandığını ama şimdi herşeyin zhninde netleştiğini söyledi.2mizde ağlamak üzereydik..
gamze hocamı çok seviyorum ve çok özlemişim..
evlenmiş, beni eşiyle de tanıştırdı, birbirlerine çok yakışıyorlar :D

Sofi´nin Dünyası güzeldir ya...

O kitap bana üniversitedeyken Edebiyat dersinden geçişimi hatırlatır. Hocanın verdiği ödevi yapacak zamanım olmadığı için, okuduğum kitap olarak onu seçip özetlemiştim. Sınavda da Sofi´nin Dünyası gelince...

Bugün Adam Fawer´ın Empati´sini aldım. Ben öyle fazla beklemem, başlarım... : )

mahmutbey lisesiyle maçımız var ona gidiyorum baklaım napıcaz :P burdan belirtcem sonucuda 8)

Dün bir arkadasım intihar etmiş ve su an ameliyattan cıktıgını ögrendim onun yanına gidiyorum.Durumu iyiymiş dualarnızı eksik etmeyin.

Emre Evren İçöz' Alıntı:
mahmutbey lisesiyle maçımız var ona gidiyorum baklaım napıcaz :P burdan belirtcem sonucuda 8)
evet maçtan geldim ve mutlu bir şekilde GAZİ lisesi 4-3 mahmutbey lisesi ni mağlup ederken 3 gol atarak hattrick yaptım bitanede direkten dönen topum oldu 2 golüm ceza sahası dışından tavana müthişti herkes öyle diyoki bencede öyle MUTLUYUM ne diyim 8) :)

artik yesil yok..

Eski koçumu gördüm az önce. Hala bana basketbol falan diyor.
Koç ben 77liyim be geçti bizden artık dedim. Adam fikrini
değiştirirsen ara beni dedi. :? :shock:

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
Eski koçumu gördüm az önce. Hala bana basketbol falan diyor.
Koç ben 77liyim be geçti bizden artık dedim. Adam fikrini
değiştirirsen ara beni dedi. :? :shock:

Sporun yaşı yokturun simgesi olmak ister misin abla ? :)

Nilay gel idmanlara başlayalım. 1 ay içinde seni tekrar döndüreyim. Tabi biraz disiplin gerekiyor haha.

Savas Karadag' Alıntı:
artik yesil yok..
Biraz daha açsan Savaş abi... Senin yazılarını düşünmek zorlamaya başladı beni... :)

Çıkışta Counter-Strike yaptık.İyice formsuzlaşmışım.1-2 aydır oynamıyorum.Yine botlarla takılmanın zamanı geldi gibi gözüküyor :)

ben disiplinsiz miyim yani haha istanbulda bir takıma aldırcaksan hemen baslayalım haha.

Murat İNAL' Alıntı:
Nilay gel idmanlara başlayalım. 1 ay içinde seni tekrar döndüreyim. Tabi biraz disiplin gerekiyor haha.

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
ben disiplinsiz miyim yani haha istanbulda bir takıma aldırcaksan hemen baslayalım haha.

[quote="Murat İNAL":3ip30h72]Nilay gel idmanlara başlayalım. 1 ay içinde seni tekrar döndüreyim. Tabi biraz disiplin gerekiyor haha.
[/quote:3ip30h72]

Efese aldırırdık seni ama biliyosun ki bayan takımımız yok :P 8)

Bugün abimin doğumgünü.

Hediye almadım,GALATASARAY verecek bugün hediyesini :)

Efes'in basketbol takımı dısında diger bolumune de sokabilirsiniz.

Sokakta biralar benden sonra haha. :ehue

Özlem Nokta' Alıntı:
Efese aldırırdık seni ama biliyosun ki bayan takımımız yok :P 8)

Bugün hasta oldum.Ateşim çıktı.Okulada gidemedim.Çok üzüldüm gidemediğim için.

Beni dünkü maç hasta etti herhalde :)

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:

Geçmiş olsun Erdem.. Senin gibi okula gidemediği için üzülen başka insanlarda varmıdır acaba? :)

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:

Hehe,çalışkandır Erdem... :)

Geri