Bugün...

Bir kötü seyir sınavı daha olup, az bir tebessüm, az bir hüzünle evimin yolunu tuttum. Acaba bir seyir sınavından çıktıktan sonra iyi geçti diyebilece miyim?

Bugün değil, hatta geceyarısını geçtiğimize göre iki gün önce hayatımın en kötü sınavını yaşadım. Physics 130 dersi, termodinamik sizden tiksiniyorum diyorum. Geçen sene curve 20 üstünden 4 çıkmış, bu sene 2-3 bekliyorum haydi hayırlısı.

Bu arada ilk Amerikan Futbolu maçıma da gittim, havalar ısındı, bundan sonra da devam edeceğim; ancak Hacettepe'ye 22-14 yenildik. Kötü bir başlangıç oldu.

Gökçe, hüznü anladım da, tebessüm niye? :)

Bugün, yasak olmasına rağmen sandık başında birçok türbanlı kadının bulunduğu bir gündü ne yazık ki! Üstüne üstlük, polisler bu utanç tablosunu görüntüleyen kameramanları engellemeye çalışırken bir kuralı ihlal edenlere hiçbir tepki göstermiyordu...

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Gökçe, hüznü anladım da, tebessüm niye? :)
Başarısızlığın getirdiği tebessüm. İnsan bir dersten durmadan başarısız olunca garip bir şekil alıyor yüzü. :)

bugün sınıf olarak yarı finale çıktık ben forvet olduğum halde harry kewell gibi fedekarlık yaparak defans oynadım takımın gol yemesine engel oldum şimdi rakibimizi bekliyoruz 8) yaklaşık 20 dk yerde geçirdim sakatlık nedeniyle rakibe bir sarı kart ve bir kırmızı kart gösterttim sahadaki tek okul takımı oyuncusu ben olduğum için hoca benimde çıkmamı ssakatlanmamamı istedi ama ben fedakarlık yaparak oynadım.... mutluyum :p 8)

Hayırlı olsun Esra Abla...
Umarım öğrencilerinin ileride bir iş sahibi olup, karşına geçtiklerini ve vatana yararlı bireyler olduklarını da görürsün...

Bugün Tubitak a sunumu yaptım Antalyada,internet denen mereti bulamıyorum ne yazıkki... Şimdi bi wireless sayesinde giriyorum,başarı dileklerinizi bekliyorum çünkü bu sunum son değildi...
Başarılı olabilirsek de bir sürpriz gelebilir hani,bilenler bilmeyenlere ANLATMASIN...

Alperen Kaplan' Alıntı:
Bugün Tubitak a sunumu yaptım Antalyada,internet denen mereti bulamıyorum ne yazıkki... Şimdi bi wireless sayesinde giriyorum,başarı dileklerinizi bekliyorum çünkü bu sunum son değildi...
Başarılı olabilirsek de bir sürpriz gelebilir hani,bilenler bilmeyenlere ANLATMASIN...

Allah yardımcın olsun Alperen , umarım herşey istediğin gibi gider..

Alperen Kaplan' Alıntı:

Başarılar Alperen kardeşim...