Gir-çık yahu ne olacak,farklı bir heyecan farklı bir güzellik yaşar çıkarsın...
Başarısızlığın getirdiği tebessüm. İnsan bir dersten durmadan başarısız olunca garip bir şekil alıyor yüzü.Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Gökçe, hüznü anladım da, tebessüm niye?
Hayırlı-uğurlu olsun Esra Abla...EsraGerçek' Alıntı:ilk okulumda ilk dersimi yapmanın mutluluğu, heyecanı, yorgunluğu...
sağol canım,umarım böyle olur..Uğur YILMAZ' Alıntı:Hayırlı olsun Esra Abla...
Umarım öğrencilerinin ileride bir iş sahibi olup, karşına geçtiklerini ve vatana yararlı bireyler olduklarını da görürsün...
Merve Durgut' Alıntı:baharr dönemii ve ilk vizee : )
Alperen Kaplan' Alıntı:Bugün Tubitak a sunumu yaptım Antalyada,internet denen mereti bulamıyorum ne yazıkki... Şimdi bi wireless sayesinde giriyorum,başarı dileklerinizi bekliyorum çünkü bu sunum son değildi...
Başarılı olabilirsek de bir sürpriz gelebilir hani,bilenler bilmeyenlere ANLATMASIN...
Alperen Kaplan' Alıntı:Bugün Tubitak a sunumu yaptım Antalyada,internet denen mereti bulamıyorum ne yazıkki... Şimdi bi wireless sayesinde giriyorum,başarı dileklerinizi bekliyorum çünkü bu sunum son değildi...
Başarılı olabilirsek de bir sürpriz gelebilir hani,bilenler bilmeyenlere ANLATMASIN...