Hayirli olsun Esra abla.EsraGerçek' Alıntı:bugün meb beklediğim haberi verdi,
kastamonu cide ağaçbükü iöo
yavrular bekleyn geliyorummmm
Hayirli olsun Esra abla.EsraGerçek' Alıntı:bugün meb beklediğim haberi verdi,
kastamonu cide ağaçbükü iöo
yavrular bekleyn geliyorummmm
+GS´liFırat Gençtürk' Alıntı:Final maçını kaybettik.Arkadaş son saniyede boş turnikeyi kaçırınca uzatmalara gitti ve yenildik.Hakem çok kötüydü maçı resmen katletti.Rakibin bütün sertliklerine göz yumdu.Moralim çok bozuktu ama neyse ki bayan takımımız kazandı da moralim yerine geldi
bu arada hayırlı olsun Esra Abla yeni basketbolseverler yetiştirmen dileğiyle...
Bilirim öyledir. :?Osman Aydın' Alıntı:Okulda Fb li arkadaşlar Hamburg maçının hezimetini sürekli yüzümüze vurdu,başka birisi olsa kavga ederdi ama...
Bir sınıfta tek Galatasaray lı olmak ne kadar zormuş canım?
Sen´de dünkü maç için 1 şeyler söyleseydin o arkadaşlara. :ehueOkan BAKIR' Alıntı:Bir boşnak mahallesinde Galatasaray'lı olmanın nekadar zor olduğunu öğrendim.(Hepsimi fenerli olur be kardeşim..)
Osman Aydın' Alıntı:Foruma müjdeli bir haberim var?
10 günlüğüne öss için kampa giriyorum,bu süre içinde aranızdan ayrılmış olacağım,herkes ne olur ne olmaz hakkını helal etsin.Herkese Allah kolaylıklar vere.
Edit:Forumdan bazı kişilerin o 10 günlük süre inşallah daha uzar,hatta inşallah bir daha dönmezsin foruma gibi laflar işitiyor gibiyim!!!
Uğur YILMAZ' Alıntı:Bugün İstanbul Bilim Olimpiyatları'nın sonucunu öğrendim. Kimya'dan katılmıştım, 2. aşamaya geçmişim... 2.aşama öncesinde hastalanmayı düşünmüyor değilim... :?
Alperen Kaplan' Alıntı:[quote="Uğur YILMAZ":2gf80nlx]Bugün İstanbul Bilim Olimpiyatları'nın sonucunu öğrendim. Kimya'dan katılmıştım, 2. aşamaya geçmişim... 2.aşama öncesinde hastalanmayı düşünmüyor değilim... :?