Bugün...

Final maçını kaybettik.Arkadaş son saniyede boş turnikeyi kaçırınca uzatmalara gitti ve yenildik.Hakem çok kötüydü maçı resmen katletti.Rakibin bütün sertliklerine göz yumdu.Moralim çok bozuktu ama neyse ki bayan takımımız kazandı da moralim yerine geldi

bu arada hayırlı olsun Esra Abla yeni basketbolseverler yetiştirmen dileğiyle...

Fırat Gençtürk' Alıntı:
Final maçını kaybettik.Arkadaş son saniyede boş turnikeyi kaçırınca uzatmalara gitti ve yenildik.Hakem çok kötüydü maçı resmen katletti.Rakibin bütün sertliklerine göz yumdu.Moralim çok bozuktu ama neyse ki bayan takımımız kazandı da moralim yerine geldi

bu arada hayırlı olsun Esra Abla yeni basketbolseverler yetiştirmen dileğiyle...
+GS´li :p ;)

forumun değerli üyeleri,
allah sizlerinde gönlünün muradını versin sırayla..
hepiniz çok sağolun..
bu arada çok bomba bir durum var sizlerle paylaşmak istediğim.. :D
http://palamuhtar.tr.gg/

atandığım köyün muhtarının resmi sitesi :D
mutlaka gezin.. hatta okulunda fotosu var :D

Bugün;

Sahamızda, ligde 22 haftada 1 galibiyeti olan CASA Ted'e yenildik...

Bugün;

Sahamızda, ligde Sivas'ın ve Beşiktaş'ın 2, Trabzon ve Fener'in 3 puan kaybı yaptığı haftada, tıpkı sezonun ilk yarısında olduğu gibi Eskişehirspor'a yenildik...

-------------------------------------------------

Sen yenil bize inat, biz severiz alayına inat...

Osman Aydın' Alıntı:
Foruma müjdeli bir haberim var?

10 günlüğüne öss için kampa giriyorum,bu süre içinde aranızdan ayrılmış olacağım,herkes ne olur ne olmaz hakkını helal etsin.Herkese Allah kolaylıklar vere.

Edit:Forumdan bazı kişilerin o 10 günlük süre inşallah daha uzar,hatta inşallah bir daha dönmezsin foruma gibi laflar işitiyor gibiyim!!! :p :) :p :oops:

yok be herkesin bu foruma farklı bir hava kattığı kesin :)

Bugün İstanbul Bilim Olimpiyatları'nın sonucunu öğrendim. Kimya'dan katılmıştım, 2. aşamaya geçmişim... 2.aşama öncesinde hastalanmayı düşünmüyor değilim... :?

Bugün okulda sınıflar arası futbol turnuvası maçı vardı.6-3 yenilerek finale çıkma şansını yitirdik.İstatistiklerim;1 gol,1 asist,1 sarı kart,1 penaltıya sebebiyet.Herkes bizi favori görüyordu.Moralman çöküntüye uğradım.:oops:

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":2gf80nlx]Bugün İstanbul Bilim Olimpiyatları'nın sonucunu öğrendim. Kimya'dan katılmıştım, 2. aşamaya geçmişim... 2.aşama öncesinde hastalanmayı düşünmüyor değilim... :?

Sebep? :roll:[/quote:2gf80nlx]
Alperen tam net bilmiyorum ama söylenilene göre 5 soru 4-5 saat mi ne olacakmış. Malum 11. sınıfız bu sınavda dahi görmediğimiz 12. sınıf konularından sordular. Orada 5 saat durabileceğimi zannetmiyorum...