Bugün...

Obama'nın meclisteki konuşmasını izledim bugün.

Nasıl hayranlıkla izliyordu bizimkiler.İlkokula yeni başlayan bir öğrencinin ögretmenine duyduğu hayranlık gibi.

:)
Karizmatik bir adam abi ya.
Bende de aynı modda izliyordum :)

Bugun gene bir sınav geçti.Sanırım gene 90 üstü alacam :)

Bu arada Evren Abi, Trabzon'a gelmeyi bıraktın mı, gelipte aramıyor musun :(

Burak Barut' Alıntı:
:)Bu arada Evren Abi, Trabzon'a gelmeyi bıraktın mı, gelipte aramıyor musun :(

Ay sonunda gelicem Burak.Şantiye işi bitti aslında ama işletmesi devam ettiğinden sürekli orada olmam gerekiyor.Ararım mutlaka.

Bu arada gül gibi başkanı seçmediniz kınıyorum tüm Karadenizli hemşerilerimi :)

Bugun Milli Güvenlikden yazılı olduk sınıfca kagıtlar boştu Allahdan hoca dayanamadı kitap actırdı son 15 dk ama genede 72 aldım nasıl oldu anlayamadım :)

Erdal Icelli' Alıntı:
Bugun Milli Güvenlikden yazılı olduk sınıfca kagıtlar boştu Allahdan hoca dayanamadı kitap actırdı son 15 dk ama genede 72 aldım nasıl oldu anlayamadım :)

Biz Milli Güvenlik dersinden sınav olduğumuzda komutan ya İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını yazdırırdı ya da Gençliğe Hitabe'yi. Meslek Lisesi'nde, o kadar haylaz,vurdumduymaz adamların içinde sınavdan geçemeyen olmuyordu. Herkes ezbere bildiği şeyleri kağıda döküyordu.
Ne kadar gurur ve mutluluk verici bir tablo...

Hababam Sınıfı'nda buna birebir uyan örnek var, hatırlarsınız.

Bir sınav öncesi öğrenciler, öğretmen masasının yan tarafına -öğretmenin göremeyeceği tarafa- Gençliğe Hitabe'yi yerleştirirler. Sınav başlar ve bütün öğrenciler, öğretmen masasının yanındaki yazıyı görmek için kafalarını uzatırlar. Tabii, öğretmen bundan şüphelenir ve öğrencilerin kopya çektiklerini Mahmut Hoca'ya göstermek için Mahmut Hoca'yı sınıfa çağırır. Mahmut Hoca sınıfa gelir. Kopya sanılan kartonu açar ve görür: Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi.

"Bunlar Gençliğe Hitabe'yi bile bilmezler zaten." lafının üzerine Hababam Sınıfı topluca Hitabe'yi söylemeye başlar.

... ve ardından laf gelir: "Biz Hababam Sınıfı olsak da, Ata'mızın Hitabesi'ni ezbere biliriz."

Osman Aydın' Alıntı:
Bu sefer başka isim kullanmadım valla abi.Kullanmış olsam deşifreci Alperen bulup söylerdi zaten size. :p :) ;) :) :p

Kendini haklı çıkarmaya çalışırken başkalarına çamur atma suat.Senin yazdığından Alpereni suçlamaya çalıştığın ortaya çıkıyor.Dahada kötüsü yine olsun yine yaparım hesabı.Ayrıca başka isim kullanınca eline ne geçiyor anlamıyorum.Eline geçen tek şey foruma rezil olup durman.

bugün mesleki ingde sunumuna başlarken yapmamak için bişi olsun diye bi dilek tuttum :)) projeksiyon bozulduuuu...daha iiyisi olamazdı heralde=)