Bugün...

Bugün okulumda basketbol turnuvası çekilişleri oldu.Gurubumuza 9.sınıftaki arkadaşlarımın çoğunlukta bulunduğu 10 FC sınıfı geldi.Çok ahkam kestim onlara yenilirsek acayip rezil olacağım :)

sınıflar arssı turnuvada voleybolda finale kaldık bir ara geri düşsekte smaçlarımla galibiyeti almayı başardık futbolda da yarı finaldeyiz zaten daha ne olsun her yetenek var :p 8)

Dün biraz canımı sıktılar ben de hattımı kırdım. :) Bugün ise bir süreliğine telefon kullanmamaya karar verdim. Bakalım kaç gün idare edeceğim telefonsuz. :)

Sen en iyisi Burak Barut´la fazla konuşma. : ) Bir insanın takımının elde ettiği başarıyla, kişisel başarımı bu kadar mı benzer. : )

Şöyle birşey var, Burak Barut lisedeyken basketbol sınıf maçlarında 4 sene de takımını finale taşıyabilmiş bir kaptandı :)
4 sene de hiç şampiyonluk göremedik kaptandık :)
Üniversiteye geldik hiç verim veremedik şampiyon olduk kader mi desem hayat mı desem.
Vallahi bu kadar az süreye sesimi çıkarmadım sıra bana da gelecek diye o yüzden bu senelik dalga geçmeniz serbest...=)

Umarım iyi bir sunum süreci geçirmişsindir Alperen. Başarını paylaşmanı bekliyorum.

Söylenen her söze itibar etme. Koltuğunda gözü olanlar olabilir. :)

Alperen seçici kurul karşısındaki başarımından bahset... : )

Abi adamda moral mi bıraktın deme. : ) Doğrusunu söylemek gerekirse çok güzel bir konu seçmene rağmen iyi hazırlanmamışsın. Bir de gençsin, elbette düşünmediğin, yanlış karar verme eğiliminde olduğun durumlar olabilir. O noktada devreye danışman öğretmen girip seni ikna etmeliydi. Ama bizim memlekette kim işine doğru düzgün sahip çıkıyor ki danışman öğretmenler özen göstersin. Teselli etmek için söylemiyorum, projende eleştirdiğim konularda hatanın %25´i sana aitse %75´i öğretmenine aittir.

Her şeye rağmen böyle bir yarışmaya katılmak cesaret işidir. Yarışmada bölge elemelerini geçmek de küçümsenmeyecek bir başarıdır. Umarım emeklerinin karşılığını alırsın.

Bugün okuldaki turnuva maçımızdaki rakibimiz 9'lardı ve adamları ezdik :).7 dk'lık maçta sadece 11-1 yapabildik :).3 sayı ilede ben en skorer oldum 8) .Demekki neymiş Onur Abi,bende hala Burak Barut krizi yokmuş :p :)

Mehmet, köpeğin insanı ısırması haber niteliği taşımaz ki, insanın köpeği ısırması haber niteliği taşır.

Yanlış hatırlamıyorsam sen 10. sınıfta okuyorsun, rakibiniz ise 9. sınıf. Onları yenmeniz gayet doğal. Kıssadan hisse... : )