Bugün...

şuan çok mutluyum :p .siteye iki haftadır giremiyordum.siteye gireceğim zaman truva atı bulundu, bağlantıyı kes diye uyarı geliyordu sonradan da bu site bilgisayarınıza zarar verir uyarısı geldi bende bir sorun var diye girmemiştim.birkaç gün öncede uyarı kalktı ama bu seferde siteye girilmiyordu ,şimdide yine girmez ama şansımı deneyim dedim ama girdi o yüzden çok mutluyum.ama neden böyle oldu anlamış değilim deli olacaktım.

Bir ihtimal forum açılmıştır diyerek girdim foruma, özlemişim yahu...

Emel Hanım art niyetli kişilerin foruma yaptığı saldırı nedeniyle, ziyaret eden herkesin bilgisayarına virüs bulaşıyordu. Foruma giren üyelerin bilgisayarlarına zarar gelmemesi için, virüslü dosyalar temizlenene kadar forum kapalı tutuldu.

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Bağdat KAYNAK":97m04n87]Çok üzgünüm:(

Sebep? :roll:

Bu arada sanırım forum kapalı olduğu tarihlerde doğum gününüz vardı. Nice mutlu senelere gecikmeli de olsa... :)[/quote:97m04n87]
Teşekkür ederim.
2,5 yıl süre ile çalıştığım, daha 3 ay önce ayrıldığım, içindeki çocukları kardeşim gibi sevdiğim Kız Yetiştirme Yurdu yandı. Vefat eden çocuklar çok üzdü:( Daha 3 ay önce Bağdat Abla diyorlardı
:((

Bugün okulda 19 Mayıs öncesi tören vardı. Aslında asıl tören 14 Mayıs'ta yapılmıştı. Kurtuluş Savaşı Batı Cephesi Komutanlarımızdan Ali Fuat Cebesoy'un kızı Ayşe Cebesoy'un katıldığı bir tören ardından da bir söyleyişi yapılmıştı. Kendisiyle tanışmış olmak güzeldi...

1 haftadır sabah 8 de çıkıyorum gece 1 de eve giriyorum

engelli haftası nedeniyle Adanada dünya engelliler haftası düzenleniyor ve bir çok ülkeden zihinsel,işitme gibi bir çok engelli kardeşimiz Adana'ya geldi.Organizasyon son 2 günü yavaş yavaş ayrılma vakti geldi.15 saat gönüllü olarak çalışmaktan daha zor olacak ayrılık.O kadar alıştık.

Turnuvada Hagi'nin aşkına vefa göstererek Rumen kardeşlerle ilgileniyorum :) Parçalının arkasına yazdırım komtanın adını altına da 01 bastırıp verdim ellerine :)

Bu sene 3. engelli organizasyonum git gide güzel oluyor umarım yaşadığınız şehirlerde bu tip organizasyonlardan haberiniz olurda içine girme şansı yakalıyabilirsiniz.

Hıı Pardon Onur Balcı :)

Bugün
Yorgunluk,Hastalık,Hüzün,Sevinç...

dün yani 18.05 tarihinde liseler arası futbol turnuvası 2. ve grubun en önemli maçı yapıldı hoca idmanlara gitmediğim için beni ilk 11'e almadı ve takım 6-1 yenildi :) hani iyide oldu yani kumar oynadı kaybetti banada dediki bidahaki maça hazırlan alalım bu maçı çıkalım gruptan 8) düştünmü elime hocam :) lincoln bülent korkmaz olayı gibi oldu 1-0'da bile alabilirdi beni ama o 4-0 da almak istedi ve bu seferde ben girmedim sakatım dedim :)