Bugün...

Emre Aydın'ın yarın Adana'da konseri var ve ben bugün konsere gitmek için bilet aldım.. İnanılır gibi değil Allah'tan başka birşey isteseymişim olacakmış.. :p Yaa hemen yarın olsun valla heyecandan ölebilirim.. :)
İnşallah fotoğraf çekinebilirsem sizinle paylaşırım tabii o an ölmezsem.. :p

Az Önce doğalgazda indirim yapıldığını duydum sanırım bizle dalga geçiyorlar, mayıs ayında yüzde 26 indirim eylülde yüzde 40 zam, yok yok kesin dalga geçiliyoruz.

Kışın bi tarafamız dondu afedersiniz indirimde oldu Ohhh Haziranda, Temmuzda, Ağustosda cayır cayır yakarım artık kombiyi. Hey yarabbim ya.

Resmi tatillerde çalışmayı adet edinen ben ilk defa izinliyim :)
Değişik bi duyguymuş
Ne yapacağını bilmez şaşkın tavuk agibiyim bugün :p :D

Gelecek sene 24 nisanda tatil olacakmış liselere filan. Benim asıl beklediğim 23 Nisan ile 1 Mayıs arasına ne zaman köprü kurup 8 gün tatil yapacağız...

Seçim olur, tatil olur; bayram olur, tatil olur. Olur da olur. İki haftadır cuma günleri tatil yapıyor ilköğretim. Bundan sonraki yıllarda da bu şekilde olacak. 20 Mayıs da tatil, ohh!

Onur BALCI' Alıntı:
Seçim olur, tatil olur; bayram olur, tatil olur. Olur da olur. İki haftadır cuma günleri tatil yapıyor ilköğretim. Bundan sonraki yıllarda da bu şekilde olacak. 20 Mayıs da tatil, ohh!

Öğrenciyken tatil beklenir, öğretmenken tatil bitsin de eğitim geri kalmasın diye beklenir :)

Ey hayat sen daha neler göstereceksin bize :)

Bugun, bir halt olmadı :)