Bugün...

Umarım alır ve geçersin Okan.

Umarım sözlü olurken yazdığın gibi konuşmazsın. "Sözlüğe kalkmak" şeklinde bir deyim var mı diye araştırmaya gidiyorum şimdi.

Türk Dili dersinin yazılı sınavlarında, yazım ve noktalama kurallarına uyduğun sürece bir sorun yaşamazsın.

Benden sana bir öğretmen tavsiyesi...

Okan, o dersi sabote etmemene, öğretmenine karşı saygısızlık yapmamana rağmen seni bırakırsa, söylenecek bir söz var ama...

Onur abilerimin ikisinede sonsuz tesekkurler oncelıkle sizden destek aldım ya gecmessem ayıp olur ama Turkceye ozen gosterın demıssınız haklısınınız ama ıs keske orda bitse diger dil bilgisi konularında cok iyi olmak lazım neyse cok iyi hazırlandım yarın +45 ıcın okulda olucagım 8) Onur abi birde kadın dedim diye saygısızlık demıssın haklısın ama hıc zayıfım yok ve sadece baraj ders olan dil anlatımdan 1 puan vermıyor dogal olarak bende sinir oluyorum

Okan bol sanslar kardeşim ama + 45 icin değil hedefi yüksek tut ne kadar yüksek tutarsan başarı o kadar yüksek olur inşallah daha iyi bi puan alırsın kolay gelsin

Erdal Icelli' Alıntı:
Okan bol sanslar kardeşim ama + 45 icin değil hedefi yüksek tut ne kadar yüksek tutarsan başarı o kadar yüksek olur inşallah daha iyi bi puan alırsın kolay gelsin
Thank you 8) bu kadar degerlı kısılerden destek aldıktan sonra ıyı bır puan alırım artık

Okan, "thank you" ne demek?

Tüm derslerin iyiyken, Türk Dili dersinin zayıf olmasının ve öğretmeninin sana karşı anlayışlı olmamasının nedeni anlaşıldı. : ) Umarım öğretmenin burnundan fitil fitil getirir, Türk Dili dersinden geçirirken. : )

ve Okan Damgacı hocasının sordugu soruların birkac tanesı dısında hepsıne dogru cevap vermıstır :) .Hocaya sordum kac verdınız diye 1 hazıranda e okuldan ogrenırsın dedı ama buyuk ihtimal cok iyi bir not alıcam

okan benimde dil anlatımım ilk dönem 44 ten kaldım bu dönemde geçme şansım röportaja bağlı bu efes maçına gidicektim bilet abartılmış artık haftasonu yapıcam bende çünkü bu dönemde 44 ortalamam :)

Emre Evren İçöz' Alıntı:
okan benimde dil anlatımım ilk dönem 44 ten kaldım bu dönemde geçme şansım röportaja bağlı bu efes maçına gidicektim bilet abartılmış artık haftasonu yapıcam bende çünkü bu dönemde 44 ortalamam :)
Emre umarım gecersin sans yok ya 2 donemde 44 :p bu arada ne röportajı bu?

Vay be ne Dil Anlatım Öğretmenleri varmış. Bizim öğretmenimiz resmen melek. Bize film izlettiriyor, istediğimiz zaman sınav yapıyor... Son sınavı izlediğimiz filmden yapacakmış. O sonav olacağımız filmi bitirdik şimdi yeni filmler izliyoruz. :)

Okan DAMGACI' Alıntı:
[quote="Emre Evren İçöz":2th8ogzv]okan benimde dil anlatımım ilk dönem 44 ten kaldım bu dönemde geçme şansım röportaja bağlı bu efes maçına gidicektim bilet abartılmış artık haftasonu yapıcam bende çünkü bu dönemde 44 ortalamam :)
Emre umarım gecersin sans yok ya 2 donemde 44 :p bu arada ne röportajı bu?[/quote:2th8ogzv]
röportaj konusu varya derste bir ünlüyle röportaj yapıcaz işte zorunlu değil ama direk 2 tane 100 geliyor sözlüye yapmalıyım :)

bugun, its amazing..

dun basvuru tamamlandi;
sonra bugun o vardi..

onemli hem de..
yarinlar da gokceada var..

tekrar bugun, istiklal geldi aklima..

selam olsun emre sarp a..

so amazing..

Yazın da bir İstiklal buluşması yapmak lazım aslında. Arayı uzun tutmamak gerekir.

Bu arada Savaş Abi, Efes Pilsen'le ilgili yazını okuyorum da Türkiye'de Efes'in ürettiği Beck's'imi yudumlayarak :p , basketbol şubesinin peşinden koşanların ruh halini çok iyi yansıtmışsın. Ne yazık ki, finaller karabasan gibi üstüme çöktüğünden ben de orada olamayacağım, malum son iki güne bırakıyoruz çalışmayı, benim hissiyatımı benden daha iyi anlatmışsın resmen.

Bugün Hakkari Çukurca'da şehit olan 6 Askerimize Allah'tan rahmet ailelerinede sabırlar diliyorum... :( Ayrıca benim 2 kuzenim bugün Askere gidiyor bu vesileyle tüm Askerlerimize hayırlı teskereler diliyorum...