Bugün...

Alperen Kaplan' Alıntı:
Bugün okul arkadaşlarım ve öğretmenimle birlikte piknik yaptık.

Yediklerim:

Bir yarım ekmek köfte.
Bir yarım ekmek köfte-tavuk.
Bir çeyrek ekmek tavuk.
Bir çeyrek ekmek kuşbaşı.
Bir yarım ekmek kuzu eti.

İçtiklerim:

330 Mili İce-Tea
7 Bardak Kola

Göbeğim:
Artık iyice balkon. Selam olsun Eren Abi.. :)

:) :)

Annem yaklaşık 20 gündür yok, yediklerim.

Pazartesi sabah-Dondurulmuş pizza
P.tesi akşam-Dondurulmuş pizza
Salı sabahı dondurulmuş pizza
Salı akşamı Dondurulmuş Pizza

...

....
04.06.09 Perşembe sabahı Dondurulmuş Pizza
04.06.09 Perşembe akşamı Dondurulmuş Pizza
05.06.2009 Cuma Sabahı Dondurulmuş Pizza,
Cuma akşamı Dondurulmuş Pizza.

Bilin bakalım bugun sabah ne yiyeceğim

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":3sypwdty]Bugün okul arkadaşlarım ve öğretmenimle birlikte piknik yaptık.

Yediklerim:

Bir yarım ekmek köfte.
Bir yarım ekmek köfte-tavuk.
Bir çeyrek ekmek tavuk.
Bir çeyrek ekmek kuşbaşı.
Bir yarım ekmek kuzu eti.

İçtiklerim:

330 Mili İce-Tea
7 Bardak Kola

Göbeğim:
Artık iyice balkon. Selam olsun Eren Abi.. :)

:) :)

Annem yaklaşık 20 gündür yok, yediklerim.

Pazartesi sabah-Dondurulmuş pizza
P.tesi akşam-Dondurulmuş pizza
Salı sabahı dondurulmuş pizza
Salı akşamı Dondurulmuş Pizza

...

....
04.06.09 Perşembe sabahı Dondurulmuş Pizza
04.06.09 Perşembe akşamı Dondurulmuş Pizza
05.06.2009 Cuma Sabahı Dondurulmuş Pizza,
Cuma akşamı Dondurulmuş Pizza.

Bilin bakalım bugun sabah ne yiyeceğim[/quote:3sypwdty]

Canımda pizza çekti şimdi haa :) :)

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
Alperen kac kilosun sorması ayıp. Yediklerini gorunce merak ettim. :)

Tugay Abi'ye halkı yanlış bilgilendirdiği için teessüflerimi iletiyorum. :)

Nilay Abla ben iki ay önce yaklaşık olarak 85 kilo falandım, ama son zamanlarda rejime başlamıştım ki piknikte bozdum işte... :)

Bugün uzun sürenin ardından Beypazarı´na gittim.

Bayağı büyümüş... Festival nedeniyle aşırı kalabalıktı ve gezmekten pek keyif almadım. En yakın zamanda tekrar geleceğimin sözünü vererek ayrıldım güzide ilçemizden.

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="S.Nilay Kızılok":1qs8in3y]Alperen kac kilosun sorması ayıp. Yediklerini gorunce merak ettim. :)

Tugay Abi'ye halkı yanlış bilgilendirdiği için teessüflerimi iletiyorum. :)

Nilay Abla ben iki ay önce yaklaşık olarak 85 kilo falandım, ama son zamanlarda rejime başlamıştım ki piknikte bozdum işte... :)[/quote:1qs8in3y]

Alperen falza kilolarına ben talibim. :p Herkesinde derdi farklı ben de kilo almak için uğraşıyorum ama bir türlü alamıyorum. :)

Saadet Unal' Alıntı:
Alperen falza kilolarına ben talibim. :p Herkesinde derdi farklı ben de kilo almak için uğraşıyorum ama bir türlü alamıyorum. :)
Her türlü fazla kilo verilir :).Şahsen75 kiloyum hatta dahada fazla olabilirim :).O yüzden bunları bağışlamak için kullanıyorum :p

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Veysel Kaya":3jr5aysa]bir gün gecikmelide olsa avatardan kurtulduğum gündür

Hahahaha.. Veyselcim hoşuma gitti demiyorsun da 1 gün gecikmeli kaldırdım diyorsun. :ehue[/quote:3jr5aysa]

abi yok artık o avatar sevilir mi yaa benim için berbat bir haftaydı hep o uğursuz avatar yüzünden dün giremedim diye kaldıramadım girseydim ilk işim o olurdu zaten :)

Bugün uzun süredir görmediğimiz, forumumuz üyelerinden Timur Abi'yi (Uzun) metrobüste gördük. Kendisinin gayet sağlıklı bir şekilde yaşamına devam ediyor olması bizi sevindirdi. :p

Bugun Antalya'ya geldim.Cumartesi gününe kadar bu şehirdeyim.
Malesef dedemin rahatsızlığından dolayı geldiğim bu şehirde doktorların eşşeklikleri yüzünden p.tesi gününe ertelenen ameliyatı görememenin üzüntüsünü yaşıyorum :(

Geçmiş olsun Burak Abi, Allah dedene şifa versin.

Ben de Gaziantep'te bulunuyorum şu an. Yerimde durmam ki hiç... :) Dün Adana ve Maraş'ı gezdim,gece Antep'e geldim biraz burda durup sonra Urfa'ya oradan sonrası belli olmaz Adıyaman ve Antakya hayallerim var ama hayırlısı... :)

Berkan'ı gördüm bu arada Osmaniye'ye bakarken, el salladım sanırım o beni görmedi.. :p

Sınavlarımın bittiği,tezi istediğim hocadan aldığım,inşallah şaşırtıcı bir sonuç olmazsa üçüncü sınıfında bittiği,benim için bütün güzel şeylerin bir araya geldiği birgün.:)

Bugün, lise'de tanıştığım ve gördüğüm yerde selamlaştığımız kişilerin ölüm haberini aldım. :( Hız, alkol ve malesef beklenen son.. Yahu ölümle bu kadar mı dalga geçilir ve bu kadar mı kolay ölüme gidilir..?

En büyüğü 23 yaşında olan 6 kişiden ikisi ölü, birisinin durumu ağır diğerlerinin de kırıkları çok. Off, yahu ne kadar kötü olsalar da böyle adice bir ölümü kime yakıştırabilirim ki..?