Dostlar sağolsun Saadet, sağol..
Ramazan Görgün' Alıntı:Çanakkalede deliler derneği var Alperen üye kaydıda yapıyorlarmış haberin olsun
Haklısın abi,başın sağolsun. :?Barış Şişman' Alıntı:Bugün, lise'de tanıştığım ve gördüğüm yerde selamlaştığımız kişilerin ölüm haberini aldım. Hız, alkol ve malesef beklenen son.. Yahu ölümle bu kadar mı dalga geçilir ve bu kadar mı kolay ölüme gidilir..?
Eren Aydın' Alıntı:Teoman'ın Çoban Yıldızı şarkısı baştan sona çalıntıymış Çoban Yıldızı şarkısının orijinalı fransız calogero grubuna ait danser encore Adlı bir grup tarafından ilk kez seslendirilmiş. Şarkının melodisi bire bir aynı, zerre kadar fark yok. Teoman sadece uygun türkçe söz yazmış bide klip çekmiş o kadar.
Eyvallah Burak sizede çok geçmiş olsun. Bende yaşamıştım seneler önce senin yaşadığını, dedem zamanında bir kaç ayda bir sürü ameliyat yaşamıştı ve çok sevdiğim kişinin bu durumlara düşmesini sindiremiyordum.Burak Barut' Alıntı:Öncelikle geçmiş olsun Barış kardeş.
Aslında dün Antalya'dan döndüm tüm gün ütü bulaşık ve finallere çalışmak uğraştım, çarşamba dedem ve ailemiz için büyük gün.
Ameliyat günü korkuyorum korkmamaya çalışıyorum umarım herşey dedem ve bizim için iyi olur .(
Burak Barut' Alıntı:Yarın saat 8.30 büyük gün, büyük an.
Burak Barut' Alıntı:Yarın saat 8.30 büyük gün, büyük an.