Bugün...

Ramazan Görgün' Alıntı:
Çanakkalede deliler derneği var Alperen üye kaydıda yapıyorlarmış haberin olsun :)

Ramazan Abi nihayet pirincin içerisine koydum telefonu, saç kurutma makinası ile kuruttum falan akşama doğru düzeldi. Şimdi hiç bir problemi yok gibi duruyor.. :)

Barış Şişman' Alıntı:
Bugün, lise'de tanıştığım ve gördüğüm yerde selamlaştığımız kişilerin ölüm haberini aldım. :( Hız, alkol ve malesef beklenen son.. Yahu ölümle bu kadar mı dalga geçilir ve bu kadar mı kolay ölüme gidilir..?
Haklısın abi,başın sağolsun. :( :?

14.06.2009

Bügün benim için çok mutlu bir gün.Neden mi? Avatarım değişti nihayet. :p ;)

Bunun için katkıda bulunan sevgili Onur Balcı abime,soyadı gibi saygılı olan Abdullah SAYGILI´ya,hiç bir zaman kendisine takılmaktan vazgeçemiyeceğim Saadet Unal´a ve tabiki site yöneticisi Ömer Horzum´a çok teşekkür ederim. :p ;)

Eren Aydın' Alıntı:
Teoman'ın Çoban Yıldızı şarkısı baştan sona çalıntıymış :) Çoban Yıldızı şarkısının orijinalı fransız calogero grubuna ait danser encore Adlı bir grup tarafından ilk kez seslendirilmiş. Şarkının melodisi bire bir aynı, zerre kadar fark yok. Teoman sadece uygun türkçe söz yazmış bide klip çekmiş o kadar.

Alıntı olduğunu ve şarkıcının adı ve şarkı adı albümünde yazıyor.

Öncelikle geçmiş olsun Barış kardeş.

Aslında dün Antalya'dan döndüm tüm gün ütü bulaşık ve finallere çalışmak uğraştım, çarşamba dedem ve ailemiz için büyük gün.
Ameliyat günü korkuyorum korkmamaya çalışıyorum umarım herşey dedem ve bizim için iyi olur .(

Umarım istediğiniz gibi gerçekleşir dedenin ameliyatı Burak.

Dün bütün gün ders çalıştım, bugün de çalışacağım, yarın da, öbür gün de... Çalışmıyor diyenler utansın. :)

Bugünden itibaren başımda bir değil iki çocuk olacak. :? Yanlış anlaşılmasın ikisinide ayrı ayrı çok seviyorum ama bir araya geldiler mi adamı çileden çıkarıyorlar. Bu 4 ay nasıl geçecek bilmiyorum. :( Nefret ediyorum tatilden.

Bugün günlerden pazartesi. Haftanın ilk gününü bir türlü sevemedim, seveceğimi de pek sanmıyorum...

Ameliyat bugün diye bir heyecan vardı üstümde, çarşambaya ertelenmiş. Gerçi hafta sonu bir arkadaş içimi rahatlattı, dedeyi organ naklinde Türkiye´nin 1 numaralı kentine teslim etmişsiniz dedi.

Balcızade Onur, sen ve ders çalışmak siyahla beyaz kadar birbirine zıt sanırdım... : )

Adam gerçekten Türkiye'nin bir numarasıymış, dün tv de zap yaparken Sky Türk'te adamı gördüm nakillerde Türkiye'nin en iyisi diye söz edildi kendisinden.
Ben iyi olup olmadığını çarşamba'dan sonra anlayacağım.

Geçen sene aynı zamanlar dedem(anne tarafı) ameliyat olacaktı Burak Abi, by-pass... Babaannemi aynı ameliyat sırasında masa başında kaybetmiştik. Van'da idik o sıra babamın görevi sebebiyle, uçağa binmiştik annem,ben ve küçük kardeşim ama yetişememiştik Konya'ya... Rahmetli vefatının haberini önceden almışcasına bizi çağırtır çağırtmaz yola çıkmıştık ama olmamıştı, olamamıştı. 1999 senesi, şubat ayı.. Hiç unutmam o günleri ve öncesini. Babaannemin saçını başını yolmuştum bir defa küçük kardeşimle birlikte hiçbirşey dememişti. Bizi bindirirdi kağnıya gezdirirdi, hatırlıyorum o öldüğünde benim hiç birşeyden haberim yoktu. Otobüsle Konya'ya geldiğimizde babam yüzümüze gülüyordu hiç bir şey olmamışcasına, halbuki araba kullanacak hali dahi yoktu ve dayımla gelmişlerdi. Anlatacağım kişi babannem değildi aslında, dedemdi ve daha güzeldi onun anısı ancak yazmaya bir başlayınca insan tutamıyor kendisini. Tam on sene geçse de aradan.

Dedemin ameliyatında ise başında bulunamadım, Ankara'da randevum vardı ve iptal edilmesi imkansızdı. Yanımda herhangi birisi olmadan ilk kez başka bir şehire gidecektim, annem yolladı beni, ilk yalnız yolculuğumdu. Yol boyu kendimi değil dedemi düşündüm, Ankara'da beni alan insanlar şaşırdılar gördükleri Alperen karşısında, hayattan sürekli lezzet alan çocuğu bulamadık biz dediler, bambaşka somurtkan birisi gelmişmiş yerine, öyle dediler yani. Ama Allah'a şükür bir problem yaşanmadı, korktuğum olmadı. Artık teknoloji ilerledi, rahat ol Burak Abi. Allah şifa versin...

Burak Barut' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun Barış kardeş.

Aslında dün Antalya'dan döndüm tüm gün ütü bulaşık ve finallere çalışmak uğraştım, çarşamba dedem ve ailemiz için büyük gün.
Ameliyat günü korkuyorum korkmamaya çalışıyorum umarım herşey dedem ve bizim için iyi olur .(
Eyvallah Burak sizede çok geçmiş olsun. Bende yaşamıştım seneler önce senin yaşadığını, dedem zamanında bir kaç ayda bir sürü ameliyat yaşamıştı ve çok sevdiğim kişinin bu durumlara düşmesini sindiremiyordum.

Allah acil şifalar versin, inşallah en iyi şekilde atlatır ameliyatı..