Bugün...

Eyvallah, dostlar sağolsun Onur.. Allah ailelerine ve yakınlarına sabır versin, biz bir nebze'de olsa dayanırız da bu şekilde ölmek, aileleri açısından göğüslemek epey zor. :(

Başın sağ olsun Barış...

Umarım yaralı kurtulan arkadaşların bir an önce sağlığına kavuşur, olayın yarattığı şoku üzerinden atar.

Barış Şişman' Alıntı:
Eyvallah, dostlar sağolsun Onur.. Allah ailelerine ve yakınlarına sabır versin, biz bir nebze'de olsa dayanırız da bu şekilde ölmek, aileleri açısından göğüslemek epey zor. :(

Başın sağolsun Barış.Allah ölenlerin yakınlarına sabır versin.O duyguyu aynı olmasa da bilirim, zor :( :( :(

Dün gemide işe başladık.Canımız çıktı.4 kişi gitmiştik.2 si bugün gelmedi.Biride yarın gelmeyeceğini söyledi.Bakalım ben ne kadar dayanacağım... :)

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Ya bu gece yada önceki gece Burak Barut Abi ile Tugay Abi'yi gördüm rüyamda :).Üçümüz ayakta duruyoruz,Tugay abi hararetli bir şekilde birşeyler anlatıyordu :)

Her zaman birşeyler anlatırım zaten Mehmet. Burak Abine basketbol felsefesini anlatıyor olabilirim ya da NBA finalleri ile ilgili bir konu vb... say say bitmez bizim konularımız. :)

Burak, sen ne diyorsun bu duruma birader ? ;)

Onur abi, Emre, Mehmet, Berkan, Yunus ve Alperen. Dostlar sağolsun arkadaşlar, sağolun. Kaza'da yaralı olarak kurtulanlardan birinin malesef olayın şokunu atlatamadığını gördük, hastaneden kaçmış ve en yakın bir mezarlığa gitmiş yani sanırım akli dengesinde de biraz sorun var. Her geçen gün gelen haberler'den sonra pek umutlu olamıyor insan. Bazıları ile bir kaç kez muhabbetim vardı, bazılarını da tanımıyorum ama ölüm şekilleri ve yaşadıkları çok kötü.

Yakınları, dostları ve arkadaşları kalanlara en iyi şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için çok çalışacaklardır ama giden gittiği ile kalıyor. Tekrardan sağolun..

Teoman'ın Çoban Yıldızı şarkısı baştan sona çalıntıymış :) Çoban Yıldızı şarkısının orijinalı fransız calogero grubuna ait danser encore Adlı bir grup tarafından ilk kez seslendirilmiş. Şarkının melodisi bire bir aynı, zerre kadar fark yok. Teoman sadece uygun türkçe söz yazmış bide klip çekmiş o kadar.

Öncelikle Barış , kazadan dolayı geçmiş olsun diyorum , allah sana ve yakınlarına sabırlar versin..Kurtulanlar da en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar umarım..

Eren , dediğin olay doğru -ki Teo'nun klibinde de o grubun adı yazıyor zaten..Kaldı ki biz türklere özgü bir durum diyeceğim ama artık ulusal bir vaka oldu , mesela Latin Amerikalı Avrupalı'dan , Avrupalı da onlardan çalıyor bu müzikleri nedense..Biz müzik severlerde de haliyle sanki ilk defa dinliyormuşuz havası yaratılıyor böylece.. :)

*Fransızlar şiveden kaybediyor bu tür müziklerde..Onlara Opera tarzı müzik yakışıyor.. :)

Barış abi yeni gördüm çok üzüldüm,senin acın bizim acımızdır... Allah sabır versin. Umarım en kısa zaman da herşey yoluna girer.