Bugün...

Burak Barut' Alıntı:
Hay Doktorunun ameliyat perşembeye ertelenmiş, yarın kalbi için tetkik yapılacakmış.

Takma kafana birader bu kadar, insanın soğukkanlı ve sakin olması gerek bugünlerde. Özellikle aile içinde sen ve senin gibi gençlerin...

Burak Barut' Alıntı:
Hay Doktorunun ameliyat perşembeye ertelenmiş, yarın kalbi için tetkik yapılacakmış.
İnşallah bir aksilik olmadan atlatacaksınız Burak, biraz kafana takmamaya çalış diyeceğim ama bunun epey zor olduğunu biliyorum ama sen yine de iyi şeyler düşün..

Vuvuzela denen afrika çalgısından nefret ettiğim bir gün daha Allah aşkına çalmayın lan artık.. :oops:

Umarım Dünya Kupası'nda da çalmazlar :oops: :oops:

Burak geçmiş olsun yeni görüyorum, inşallah ciddi bir durum yoktur! Yapabileceğimiz bir şey var mı,Antalya´da yakın aile doktorumuz var. İnşallah güzel haberlerle gelirsin...

Geçmiş olsun tekrar tekrar. Acil şifalar!

Ailemizin beklediği ameliyat bugun gerçekleşti.
Aldığım bilgilere göre herşey yolunda ve yeni takılan böbrek çalışıyor konumda.
Şu anda tedbir amaçlı yoğun bakımdaymış dedem, böbreği veren teyzemin ise durumu iyiymiş.
Okyanusu geçtik, şimdi sıra derelerde.

Çok teşekkür ederim herkese ilgilendiğiniz ve iyi dileklerinizi sunduğunuz için.
Bende ameliyatı başarıyla yapan Alper Demirbaş ve ekibine teşekkür etmek isterim.
Zoru başardıklarını söyleyebilirim.
Çok şükür ki Allah dedemizi bize bağışladı bunda emeği olan duası olan ilgisi olan herkese çok teşekkür ederim.
Özelikkle Onur Yavuz abime her anında yanımda olan abime de ayrı çok çok teşekkür ederim.

Forum ne yazık ki bir ay öncesine döndü.

Bir aydır foruma doğru düzgün giremedim. Bu bir ay, forum için kayıp, benim için değil. Sevinmeli miyim, üzülmeli miyim, bilmiyorum.

Nasıl anlatılır ya da anlatayım bilmem; sokakta yürürken eski bir dostu görürsünüz onu gördüğünüze bir yandan sevinir bir yandan da "ulan adam ne idi ne olmuş, yazık valla" dersiniz işte site için düşüncem ve fikrim budur bugün itibariyle.